Η Mutual Advisors LLC κάνει νέα επένδυση στην Essex Property Trust, Inc. (NYSE:ESS)

Η Mutual Advisors LLC αγόρασε μια νέα θέση σε μετοχές της Essex Property Trust, Inc. (NYSE:ESS – Buy Rating) το 3ο τρίμηνο, σύμφωνα με την πιο πρόσφατη κατάθεση 13F στην SEC. Η εταιρεία αγόρασε 901 μετοχές της μετοχής της εταιρείας επενδύσεων σε ακίνητα, αξίας περίπου 218.000 $.

→ Η επόμενη μεγάλη κρίση είναι εδώ (από Porter & Company)

Ορισμένα άλλα αμοιβαία κεφάλαια κινδύνου πρόσθεσαν ή μείωσαν πρόσφατα τα μερίδιά τους στην εταιρεία. Η Covenant Partners LLC αύξησε τις συμμετοχές της στο Essex Property Trust κατά 26,8% κατά το 2ο τρίμηνο. Η Covenant Partners LLC κατέχει τώρα 838 μετοχές της μετοχής του καταπιστεύματος επενδύσεων σε ακίνητα αξίας 219.000 $ μετά την αγορά επιπλέον 177 μετοχών κατά το τελευταίο τρίμηνο. Η Centiva Capital LP αύξησε το μερίδιό της στις μετοχές της Essex Property Trust κατά 113,1% το 2ο τρίμηνο. Η Centiva Capital LP κατέχει πλέον 3.840 μετοχές της μετοχής του επενδυτικού καταπιστεύματος σε ακίνητα αξίας 1.004.000 $, μετά την απόκτηση επιπλέον 2.038 μετοχών το τελευταίο τρίμηνο. Η Corient Capital Partners LLC αύξησε το μερίδιό της στις μετοχές της Essex Property Trust κατά 28,5% το 2ο τρίμηνο. Η Corient Capital Partners LLC κατέχει τώρα 815 μετοχές της μετοχής του επενδυτικού καταπιστεύματος σε ακίνητα αξίας 213.000 $ μετά την αγορά επιπλέον 181 μετοχών το τελευταίο τρίμηνο. Η Kayne Anderson Rudnick Investment Management LLC αύξησε το μερίδιό της στις μετοχές της Essex Property Trust κατά 7,7% το 2ο τρίμηνο. Η Kayne Anderson Rudnick Investment Management LLC κατέχει πλέον 5.192 μετοχές της μετοχής της εταιρείας επενδύσεων σε ακίνητα, αξίας 1.358.000 $, μετά την απόκτηση επιπλέον 373 μετοχών το τελευταίο τρίμηνο. Τέλος, η Park Avenue Securities LLC αύξησε το μερίδιό της στις μετοχές της Essex Property Trust κατά 150,1% το 3ο τρίμηνο. Η Park Avenue Securities LLC κατέχει πλέον 2.171 μετοχές της μετοχής του επενδυτικού καταπιστεύματος σε ακίνητα αξίας 526.000 $ μετά την αγορά επιπλέον 1.303 μετοχών το τελευταίο τρίμηνο. Οι θεσμικοί επενδυτές κατέχουν το 91,76% των μετοχών της εταιρείας.

Essex Property Trust Price Performance

Το ESS άνοιξε στα 217,59 $ την Παρασκευή. Η εταιρεία έχει έναν κινητό μέσο όρο πενήντα ημερών 214,50 $ και έναν κινητό μέσο όρο διακοσίων ημερών 239,95 $. Η εταιρεία έχει δείκτη χρέους προς ίδια κεφάλαια 1,05, τρέχον δείκτη 1,13 και γρήγορο δείκτη 1,13. Η εταιρεία έχει κεφαλαιοποίηση 14,09 δισεκατομμυρίων δολαρίων, αναλογία τιμής προς κέρδη 39,42, αναλογία P/E/G 1,96 και beta 0,72. Η Essex Property Trust, Inc. έχει χαμηλό 1 έτους 205,24 $ και υψηλό 1 έτους 363,36 $.

Ανακοίνωση μερίσματος Essex Property Trust

Η επιχείρηση ανακοίνωσε πρόσφατα και τριμηνιαίο μέρισμα, το οποίο καταβλήθηκε την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου. Σε επενδυτές ρεκόρ την Τρίτη 3 Ιανουαρίου εκδόθηκε μέρισμα 2,20 $. Αυτό μεταφράζεται σε ετήσιο μέρισμα 8,80 $ και μερισματική απόδοση 4,04%. Η ημερομηνία αποκοπής του μερίσματος ήταν η Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου. Ο δείκτης πληρωμής μερίσματος (DPR) του Essex Property Trust είναι επί του παρόντος 159,42%.

Αλλαγές στις αξιολογήσεις των αναλυτών

Ορισμένοι αναλυτές στάθμισαν πρόσφατα τη μετοχή. Η Scotiabank μείωσε τον στόχο τιμής των μετοχών της Essex Property Trust από 235,00 $ σε 211,00 $ και έθεσε μια αξιολόγηση «υπό απόδοση» για την εταιρεία σε ένα ερευνητικό σημείωμα την Τρίτη, 29 Νοεμβρίου. Η Morgan Stanley μείωσε τον στόχο τιμής για τις μετοχές της Essex Property Trust από 288,00 $ σε 242,00 $ και έθεσε μια αξιολόγηση «ίσου βάρους» για την εταιρεία σε ένα ερευνητικό σημείωμα την Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου. Ο Stifel Nicolaus μείωσε τον στόχο τιμής για τις μετοχές του Essex Property Trust από 336,00 $ σε 291,00 $ σε μια έκθεση έρευνας την Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου. Η Barclays μείωσε τον στόχο της τιμής για τις μετοχές της Essex Property Trust από 300,00 $ σε 219,00 $ και όρισε μια αξιολόγηση “υποβαρύτητας” για την εταιρεία σε μια έκθεση έρευνας την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου. Τέλος, η Janney Montgomery Scott υποβάθμισε τις μετοχές της Essex Property Trust από αξιολόγηση «αγοράς» σε «ουδέτερη» και έθεσε στόχο τιμής 241,00 $ για την εταιρεία. σε έκθεση έρευνας την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου. Τρεις αναλυτές έρευνας μετοχών έχουν αξιολογήσει τη μετοχή με αξιολόγηση πώλησης, δώδεκα έχουν εκχωρήσει αξιολόγηση διακράτησης και έξι έχουν δώσει αξιολόγηση αγοράς στην εταιρεία. Η μετοχή έχει συναινετική αξιολόγηση «Hold» και μέση τιμή στόχο 254,85 ​​$, σύμφωνα με το MarketBeat.

Αγορά και πώληση εκ των έσω

Σε σχετικές ειδήσεις, η διευθύντρια Amal M. Johnson αγόρασε 500 μετοχές της επιχείρησης σε μια συναλλαγή που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου. Η μετοχή αγοράστηκε με μέση τιμή 218,44 $ ανά μετοχή, για συνολική αξία 109.220,00 $. Μετά την αγορά, ο διευθυντής κατέχει πλέον 2.000 μετοχές της εταιρείας, αξίας 436.880 δολαρίων. Η εξαγορά αποκαλύφθηκε σε κατάθεση στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς που διατίθεται μέσω αυτού του συνδέσμου. Το 3,70% των μετοχών ανήκει σε ιδιώτες.

Εταιρικό προφίλ Essex Property Trust

(Λάβετε βαθμολογία)

Η Essex Property Trust, Inc. λειτουργεί ως καταπίστευμα επενδύσεων σε ακίνητα. Ασχολείται κυρίως με την ιδιοκτησία, λειτουργία, διαχείριση, απόκτηση, ανάπτυξη και ανάπλαση κοινοτήτων διαμερισμάτων. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1971 από τον George M. Marcus και έχει την έδρα της στο San Mateo, CA.

Περαιτέρω ανάγνωση

Θέλετε να δείτε ποια άλλα αμοιβαία κεφάλαια αντιστάθμισης κινδύνου κρατούν ESS; Essex Property Trust, Inc. (NYSE:ESS – Λάβετε Βαθμολογία ) Επισκεφτείτε το HoldingsChannel.com για να λάβετε τις πιο πρόσφατες καταθέσεις 13F και συναλλαγές εμπιστευτικών πληροφοριών.

Θεσμική ιδιοκτησία κατά Quarter for Essex Property Trust (NYSE:ESS)

Αυτή η άμεση ειδοποίηση ειδήσεων τροφοδοτείται από αφηγηματική επιστημονική τεχνολογία και οικονομικά δεδομένα από το MarketBeat για να παρέχει στους αναγνώστες τις ταχύτερες και ακριβέστερες αναφορές. Αυτή η ιστορία εξετάστηκε από τη συντακτική ομάδα του MarketBeat πριν από τη δημοσίευσή της. Στείλτε τυχόν ερωτήσεις ή σχόλια σχετικά με αυτήν την ιστορία στο [email protected].

Θα θελήσετε να το ακούσετε πριν σκεφτείτε το Essex Property Trust.

Το MarketBeat παρακολουθεί καθημερινά τους αναλυτές ερευνών με την κορυφαία αξιολόγηση και τις καλύτερες επιδόσεις της Wall Street και τις μετοχές που προτείνουν στους πελάτες τους. Η MarketBeat εντόπισε πέντε μετοχές που κορυφαίοι αναλυτές ψιθυρίζουν σιωπηλά στους πελάτες τους να αγοράσουν τώρα πριν απογειωθούν οι ευρύτερες αγορές… και η Essex Property Trust δεν ήταν στη λίστα.

Αν και το Essex Property Trust έχει επί του παρόντος μια αξιολόγηση “Hold” μεταξύ των αναλυτών, οι κορυφαίοι αναλυτές πιστεύουν ότι αυτές οι πέντε μετοχές είναι καλύτερες αγορές.

Δείτε τις πέντε μετοχές εδώ

Οι καλύτερες μετοχές μερισμάτων υψηλής απόδοσης για το 2022

Leave a Comment