Η Maine Finance προσλαμβάνει, προωθεί

ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ

Προσλήφθηκε το Τμήμα Οικονομικών του Μέιν Bert Audette ως επικεφαλής πληροφοριών. Φέρνει περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας διαχείρισης πληροφορικής στην σχεδόν ανεξάρτητη κρατική υπηρεσία που παρέχει οικονομικές λύσεις για να βοηθήσει τους Mainers να συνειδητοποιήσουν επιχειρηματικές και εκπαιδευτικές ευκαιρίες. Πριν ενταχθεί στο FAME, η Audette ήταν κοσμήτορας τεχνολογίας πληροφοριών στο Eastern Maine Community College στο Bangor.

Alex Carrier Hitchcox

Ο Μίτσελ προσέλαβε το Ινστιτούτο Alex Carrier Hitchcox ως συνεργάτης εξωτερικών υποθέσεων και συντονιστής επιχειρήσεων. Μεταξύ των αρμοδιοτήτων του, ο Hitchcox θα συνεργαστεί με τον πρόεδρο και τον διευθύνοντα σύμβουλο του ινστιτούτου για τη διαχείριση έργων, τον συντονισμό των logistics που σχετίζονται με τις δραστηριότητες του διοικητικού συμβουλίου, τη διαχείριση δεδομένων και τη βοήθεια στη συγκέντρωση κεφαλαίων. Η προηγούμενη εμπειρία του περιλαμβάνει σχεδόν 10 χρόνια στο Πανεπιστήμιο του Southern Maine, πιο πρόσφατα ως αναπληρωτής διευθυντής εισαγωγών. Η Hitchcox έλαβε το πτυχίο της στις διεπιστημονικές σπουδές με έμφαση στη δημόσια υγεία από το Πανεπιστήμιο του Richmond.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Το Υπουργείο Οικονομικών του Μέιν έχει αρκετές προαγωγές. Τζέι Μπεκ, εργαζόταν στο παρελθόν ως λογιστής, προήχθη στη θέση του ειδικού εμπορικών δανείων. Προηγουμένως εργάστηκε ως αναλυτής σε εταιρεία διαχείρισης δαπανών με έδρα το Πόρτλαντ. Shelly Desiderio, προήχθη στο παρελθόν στη θέση του προϊσταμένου λογιστή, οικονομικού διευθυντή. Φέρνει 30 χρόνια εμπειρίας σε χρηματοοικονομικά και λογιστικά στη θέση. Σκοτ Βέμπερ, ο οποίος εργαζόταν στο παρελθόν ως ανώτερος ειδικός πιστώσεων, προήχθη στη θέση του ανώτερου ειδικού πιστώσεων και κινδύνων. Έχει περισσότερα από 26 χρόνια εμπειρίας πιστώσεων και δανεισμού. Επιπρόσθετα, Τζένιφερ Κάμινγκς, διευθυντής επιχειρήσεων, έχει αναλάβει πρόσθετες ευθύνες για την επίβλεψη των προγραμμάτων χρηματοδότησης επιχειρήσεων της FAME. Πριν έρθει στο FAME, εργάστηκε ως υπεύθυνος εμπορικών δανείων σε πιστωτικό ίδρυμα του Maine.

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ

Ρολόι Hill Way Home και ιδιοκτήτης Λέσλι Γιανγκ για τέταρτη συνεχή χρονιά έχουν κερδίσει τη διαπίστευση από την Εθνική Ένωση Επιθεώρησης Κατοικιών. Το NHWA είναι ο οργανισμός βιομηχανικών προτύπων για την παρακολούθηση κατ’ οίκον και τις υπηρεσίες ιδιοκτητών εκτός σπιτιού στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά. Με έδρα το Cape Elizabeth, το Hill Way παρέχει υπηρεσίες οπτικής επιθεώρησης για εξοχικές κατοικίες σε κοινότητες όπως Cumberland, Yarmouth, Falmouth, Portland, South Portland, Scarborough, Cape Elizabeth, Saco, Biddenford, Kennebunk, Kennebunkport και Wells.

Σόφι Χάλπιν

Οικονομικός σύμβουλος Σόφι Χάλπιν Η Back Cove Financial με έδρα το Πόρτλαντ κέρδισε πρόσφατα τον επαγγελματικό χαρακτηρισμό Certified Financial Planner. Το διαπιστευτήριο υποδεικνύει ότι οι επαγγελματίες των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών έχουν εκπληρώσει εκτεταμένες απαιτήσεις εκπαίδευσης και εμπειρίας και είναι αφοσιωμένοι στα δεοντολογικά πρότυπα του συμβουλίου της CFP. Ο Halpin κατέχει επίσης τον τίτλο Chartered SRI Counselor, αναγνωρίζοντας τη δέσμευσή του για βιώσιμες, υπεύθυνες επενδύσεις με αντίκτυπο.

ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ Δ.Σ

Το Μουσείο Αμερικανικής Τέχνης Ogunquit πρόσθεσε τρία νέα μέλη στο διοικητικό του συμβούλιο για το 2023: Σίνθια Φένεμαν, Φίλιπ Μόργκαν και Τζον Σαπίρο. Άλλαξε και η εκτελεστική επιτροπή του μουσείου, όνομα Karyn S. Morin ως νέος ταμίας. Ο Fenneman ήταν προηγουμένως Διευθύνων Σύμβουλος της Αμερικανικής Δημόσιας Τηλεόρασης, ενός από τους κορυφαίους παραγωγούς της χώρας σε κορυφαίες εκπομπές δημόσιας τηλεόρασης, συμπεριλαμβανομένων των “America’s Test Kitchen”, “Jacques Pepin” και “Midsomer Murders”. Η Morgan είναι ο συνταξιούχος πρώην πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Worcester, Morgan Construction Co., με έδρα τη Μασαχουσέτη, η οποία σχεδιάζει και κατασκευάζει εξοπλισμό ελασμάτων για τις βιομηχανίες μετάλλων στον κόσμο. Η Shapiro έχει περισσότερα από 35 χρόνια εμπειρίας στον τραπεζικό και τον ενεργειακό κλάδο. Πιο πρόσφατα, τον Ιούλιο του 2021, διορίστηκε στο διοικητικό συμβούλιο της Sprague Resources.

Οι ειδήσεις μπορούν να αποσταλούν στο “On the Move”. [email protected] ή μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας υποβολής της Press Herald.

«Προηγούμενο

Leave a Comment