Η Liberty General Insurance μεταμορφώνει την εμπειρία των πελατών για 100.000+ πελάτες το 2022 με επιταγές οχημάτων με τεχνητή νοημοσύνη

  • Σέρβις Πάνω από 1.00.000 οι πελάτες μέσω AI με ο χρόνος κύκλου μειώθηκε με 90%
  • Ποσοστό ακρίβειας AI συνέχεια 90% και βελτίωση
  • Η άμεση εκτέλεση της έκδοσης συμβολαίου ακόμη και τις μη εργάσιμες ημέρες έχει οδηγήσει σε καλύτερη εμπειρία πελάτη
  • 97% κατάλληλες κεφαλές επιθεώρησης οχημάτων με μέσο όρο επεξεργασίας μέσω AI 10 λεπτά

MUMBAI, Ινδία, 25 Ιανουαρίου 2023 /PRNewswire/ — Η Liberty General Insurance είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες γενικής ασφάλισης Ινδίαανακοίνωσε το ορόσημο της εξυπηρέτησης πάνω από 1.00.000 πελατών που χρησιμοποιούν τεχνητή νοημοσύνη (AI) κατά τη διάρκεια του μήνα Ιανουαρίου.Δεκέμβριος 2022. Το 2021, η εταιρεία χρησιμοποίησε τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης για να αυτοματοποιήσει τη διαδικασία ελέγχου προασφαλισμένου οχήματος για ανανεώσεις ασφάλισης αυτοκινήτου. Η υιοθέτηση αυτής της τεχνολογίας έχει μεταμορφώσει τη διαδικασία επιθεώρησης οχημάτων της Liberty, η οποία στο παρελθόν κυριαρχούνταν από χειρωνακτικές παρεμβάσεις.

Στον τομέα της ασφάλισης αυτοκινήτων, εκτιμάται ότι περισσότερο από το 30% των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων πρέπει να ελεγχθούν πριν ασφαλιστούν. Κενό ασφάλισης, αύξηση ασφαλιστικής κάλυψης κ.λπ. γιατί αφορούσε πολλές παραδόσεις και βασιζόταν σε χειροκίνητους ελέγχους. Η εταιρεία άδραξε αυτή την ευκαιρία δουλεύοντας σε μια βιώσιμη λύση για να βελτιώσει τα πράγματα για τους πελάτες της. Και αυτή η ολοκληρωμένη λύση βοήθησε τη Liberty να παρέχει στους πελάτες της ασφάλισης αυτοκινήτων μια ταχύτερη και πιο απρόσκοπτη εμπειρία αγοράς συμβολαίου.

Στη διαδικασία επιθεώρησης με τεχνητή νοημοσύνη, οι πελάτες χρησιμοποιούν κινητά τηλέφωνα για να τραβήξουν φωτογραφίες ή βίντεο από τα αυτοκίνητά τους, τα οποία στη συνέχεια αποστέλλονται στο cloud και δημιουργείται μια αυτοματοποιημένη αναφορά επιθεώρησης που περιγράφει την κατάσταση του οχήματος και την αξιολόγηση κινδύνου με τεχνητή νοημοσύνη. αλγόριθμος.

Μιλώντας για αυτό το στάδιο, Κύριος. Ρούπαμ ΑθανάLiberty General Insurance, Διευθύνων Σύμβουλος και Διευθυντής Ολοκληρωμένος Χρόνος, είπε «Για έναν ξεκάθαρο σκοπό Προκειμένου να έρθουμε πιο κοντά στους πελάτες και να τους παρέχουμε καλύτερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση, τλύση που βασίζεται σε AI Αρχές 2021. Αυτό έχει κάνει ολόκληρη τη διαδικασία ελέγχου του οχήματος γρήγορη και απρόσκοπτη για τους πελάτες μας. Αυτή η τεχνολογία φέρνει την απαιτούμενη ταχύτητα και άνεση σε όλους τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων που χάνουν την έγκαιρη ανανέωση των ασφαλιστηρίων συμβολαίων τους».

“Δημιουργήσαμε μια επαναχρησιμοποιήσιμη δυνατότητα που μπορεί να εφαρμοστεί σε άλλους τομείς της επιχείρησης όπως αξιώσεις, Λειτουργίες κ.λπ. Θα συνεχίσουμε να επενδύουμε και να εξερευνούμε εναλλακτικές τεχνολογίες νέας εποχής που θα μας επιτρέψουν να είμαστε πιο αποτελεσματικοί όσο κλιμακώνουμε.” Κύριος. πρόσθεσε η Αστάνα.

Μιλώντας για την ανάπτυξη, ο Α. Κύριος. Udayan JoshiΠρόεδρος – Προϊόν, Αναδοχή και Αντασφάλιση, είπε “Η υλοποίηση αυτής της πρωτοβουλίας έχει προσφέρει μια πλήρη ψηφιακή εμπειρία στους χρήστες και τώρα έχουμε την ευκαιρία να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες και τους αντιπροσώπους μας ακόμη και τις μη εργάσιμες ημέρες. Προκαλώντας την παραδοσιακή διαδικασία λήψης λίγων ημερών για ασφάλιση. Ο χρόνος διεκπεραίωσης των αυτοκινήτων με ένα κενό στην ασφαλιστική κάλυψη έχει μειωθεί σε 20 Το έχουμε μειώσει σε λιγότερο από ένα λεπτό.”

“Η τεχνητή νοημοσύνη έχει κάνει τις διαδικασίες αναδοχής πιο αποτελεσματικές βελτιώνοντας την ποιότητα της αξιολόγησης κινδύνου. Επιπλέον, καθώς η τεχνητή νοημοσύνη έχει αναλάβει τον φόρτο εργασίας των μονότονων επιχειρησιακών εργασιών, έχει δημιουργήσει χώρο για τα ταλέντα στην ομάδα Προϊόντων & Αναδοχών να επικεντρωθούν σε εργασίες υψηλότερης ποιότητας. ” πρόσθεσε ο κ. Joshi.

Σχετικά με την Liberty General Insurance

Liberty General Insurance Ltd. (LGI) Η Liberty Citystate Holdings είναι μια κοινοπραξία μεταξύ της PTE Ltd — μιας εταιρείας ομίλου της Liberty Mutual Insurance Group, μιας διαφοροποιημένης παγκόσμιας ασφαλιστικής εταιρείας με έδρα στις ΗΠΑ με περισσότερα από 900 γραφεία παγκοσμίως, της Enam Securities και της Diamond. Dealtrade. Η LGI ξεκίνησε το 2013 με στόχο την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων λιανικής, εμπορικής και βιομηχανικής ασφάλισης. Η εταιρεία έχει εργατικό δυναμικό 1.100+ με παρουσία σε 29 πολιτείες και 100+ τοποθεσίες στο UT. Το δίκτυο συνεργατών της αποτελείται από περίπου 6000+ νοσοκομεία και πάνω από 4300 κέντρα σέρβις αυτοκινήτων. Η εταιρεία προσφέρει ασφάλιση υγείας και προσωπικών ατυχημάτων, ασφάλιση αυτοκινήτου και δικύκλου, ασφάλιση αποζημίωσης εργαζομένων, εμπορική ασφάλιση, μηχανική, ναυτική ασφάλεια, ασφάλιση αστικής ευθύνης και ασφάλιση περιουσίας. Ινδία.

ΠΗΓΗ Liberty General Insurance

Leave a Comment