Η Keyes Coverage εξαγοράζει την Amsley Insurance και την Parkland Insurance Marketing

Οι συνεργασίες επεκτείνουν τη γεωγραφική εμβέλεια της Keyes Coverage σε όλη τη Φλόριντα

TAMARAC, Φλόριντα, 22 Δεκεμβρίου 2022–(BUSINESS WIRE)–Η Keyes Coverage, μια καινοτόμος ανεξάρτητη ασφαλιστική εταιρεία που ειδικεύεται στην παροχή λύσεων για τις σύνθετες ανάγκες ασφάλισης και μετριασμού κινδύνου επιχειρήσεων και ιδιωτών υψηλής καθαρής αξίας στη Φλόριντα, ανακοίνωσε σήμερα μια στρατηγική συνεργασία με την Amsley Insurance και την Parkland Insurance Marketing . Οι οικονομικοί όροι των αγορών δεν έχουν γίνει γνωστοί.

Με έδρα το Tamarac της Φλόριντα, το Keyes εξυπηρετεί την ευρύτερη περιοχή του Μαϊάμι-Φορτ Λόντερντεϊλ για σχεδόν 50 χρόνια. Η Keyes είναι γνωστή για την ανώτερη προσαρμοσμένη εξυπηρέτηση, τις καινοτόμες λύσεις και τις μακροπρόθεσμες σχέσεις με τους πελάτες. Η Keyes Coverage είναι συνεργάτης της πλατφόρμας Keystone Agency Partners (“KAP”).

“Η Amsley Insurance είναι η είσοδός μας στο Greater Orlando MSA, μια περιοχή στόχος ανάπτυξης για την εταιρεία. Οι δωρεάν προσφορές της θα ταιριάζουν καλά με την παραδοσιακή επιχείρηση του Keyes. Βρήκαμε έναν εξαιρετικό συνεργάτη με μια καταπληκτική ομάδα για να χτίσουμε γύρω μας”, δήλωσε ο David Ragno , Διευθύνων Σύμβουλος και Συνεργάτης στην Keyes Coverage. “Ως συνεργάτης της πλατφόρμας KAP, έχουμε πρόσβαση σε πόρους που θα επιτρέψουν σε αυτές τις ομάδες να μεταβούν ομαλά καθώς συνεχίζουμε να κλιμακώνουμε στην περιοχή.”

Ιδρύθηκε το 2000, η ​​Amsley Insurance έχει γίνει ένα από τα πρώτα ανεξάρτητα ασφαλιστικά γραφεία της Φλόριντα που παρέχει ασφάλιση κατοικίας, ασφάλιση αυτοκινήτου και ασφάλιση επιχειρήσεων στην περιοχή του Ευρύτερου Ορλάντο. Ο Amsley λέει στους πελάτες του ότι ο St. Εξυπηρετεί τοποθεσίες Cloud, Florida και Kissimmee, Florida.

«Τα τελευταία 22 χρόνια, έχουμε αναπτύξει την επιχείρησή μας με επιτυχία αντιμετωπίζοντας τους πελάτες και τους υπαλλήλους μας σαν οικογένεια», δήλωσε ο Lance Turck, ιδιοκτήτης της Amsley Insurance. «Με την ένταξή μας στην Keyes Coverage, βρήκαμε έναν συνεργάτη που μοιράζεται τις αξίες μας, καθώς και την ανάπτυξη των εργαζομένων μας και την πρόσβαση των πελατών μας σε ένα ευρύτερο φάσμα επιλογών προϊόντων και εμπειριών».

Η Parkland Insurance Marketing προσφέρει προσωπική και εμπορική ασφάλιση σε πελάτες στον κλάδο του αθλητισμού και της ψυχαγωγίας. Οι Parkland και Keyes επισημοποίησαν την πρότασή τους αφού εργάστηκαν επιτυχώς σε μια Κοινοπραξία τα τελευταία δύο χρόνια.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που είμαστε μέρος της Keyes Coverage”, δήλωσε ο Rich Rainone, πρόεδρος της Parkland Insurance Marketing. “Έχουν εξαιρετική φήμη στη Φλόριντα και μοιράζονται τις αρχές μας για ισχυρές σχέσεις με τους πελάτες. Οι πελάτες μας θα επωφεληθούν από πρόσθετους πόρους και προσφορές.”

Κλειδιά για το πεδίο εφαρμογής

Η Keyes Coverage εξυπηρετεί την κοινότητα της Νότιας Φλόριντα από το 1975. Ειδικευόμαστε στην ασφάλιση εταιρικής περιουσίας, ατυχημάτων και προσωπικών γραμμών. Απασχολούμε πάνω από 80 άτομα στο υπερσύγχρονο κτήριο γραφείων 20.000 τετραγωνικών ποδιών στο Tamarac της Φλόριντα και παρέχουμε στους πελάτες μας ανώτερες υπηρεσίες και εξατομικευμένες λύσεις. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: www.keyescoverage.com. Η Keyes Coverage είναι συνεργάτης πλατφόρμας της Keystone Agency Partners (“KAP”).

Σχετικά με τους συνεργάτες της Keystone Agency

Η Keystone Agency Partners είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη πλατφόρμα μεσιτείας ασφαλίσεων που εξαγοράζει και συνεργάζεται με ανεξάρτητους ασφαλιστικούς οργανισμούς σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες. Η KAP παρέχει κορυφαίες υπηρεσίες στην κατηγορία και επενδύσεις κεφαλαίου που ξεκλειδώνουν τις δυνατότητες εντός των πρακτορείων πλατφόρμας και προσφέρουν τεράστια και κερδοφόρα ανάπτυξη. Συνεργάτες Keystone Agency το 2020 Keystone Insurers Group, Inc. και ιδρύθηκε σε συνεργασία με θυγατρικές της Bain Capital, LP. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: www.keystoneagencypartners.com.

Δείτε την αρχική έκδοση στο businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20221222005476/en/

Συνδέσεις

Λάρι Λάρσεν
[email protected]

Leave a Comment