Η Keyes Coverage αποκτά την Amsley Insurance and Parkland Insurance Marketing – InsuranceNewsNet

Οι συνεργασίες διευρύνουν τη γεωγραφική εμβέλεια της Keyes Coverage Φλόριντα

βασισμένο στο Tamarac, ΦλόρινταΟ Keyes εξυπηρετούσε έναν μεγαλύτερο σκοπό Μαϊάμι-Φορτ Λόντερντεϊλ περιοχή είναι περίπου 50 χρόνια. Η Keyes είναι γνωστή για την ανώτερη προσαρμοσμένη εξυπηρέτηση, τις καινοτόμες λύσεις και τις μακροπρόθεσμες σχέσεις με τους πελάτες. Η Keyes Coverage είναι συνεργάτης πλατφόρμας Συνεργάτες Keystone Agency («ΚΑΠ»).

«Η Amsley Insurance είναι η είσοδός μας στο Greater Orlando MSA, μια περιοχή στόχος ανάπτυξης για την εταιρεία. Οι δωρεάν προσφορές τους θα ταιριάζουν καλά με την παραδοσιακή επιχείρηση Keyes. Βρήκαμε έναν εξαιρετικό συνεργάτη με καταπληκτικό προσωπικό για να χτίσουμε γύρω μας», είπε Ντέιβιντ η Αράχνη, Διευθύνων Σύμβουλος και συνεργάτης στην Keyes Coverage. “Ως συνεργάτης της πλατφόρμας KAP, έχουμε πρόσβαση σε πόρους που θα επιτρέψουν σε αυτές τις ομάδες να μεταβούν ομαλά καθώς συνεχίζουμε να κλιμακώνουμε στην περιοχή.”

Ιδρύθηκε το 2000 Amsley Insurance έγινε ένας από τους πρώτους ανεξάρτητους ασφαλιστικούς φορείς Φλόρινταπαρέχει ασφάλιση κατοικίας, ασφάλιση αυτοκινήτου και ασφάλιση επιχειρήσεων Μεγάλο Ορλάντο περιφέρεια. Η Amsley εξυπηρετεί τους πελάτες της St. Cloud, Φλόριντακαι Kissimmee, Φλόρινταμέρη.

«Τα τελευταία 22 χρόνια, αναπτύξαμε με επιτυχία την επιχείρησή μας αντιμετωπίζοντας τους πελάτες και τους υπαλλήλους μας σαν οικογένεια», είπε. Λανς ΤουρκΟ ιδιοκτήτης Amsley Insurance. “Με τη συμμετοχή μας στην Keyes Coverage, βρήκαμε έναν συνεργάτη που μοιράζεται τις αξίες μας, καθώς και ευκαιρίες για τους υπαλλήλους μας να αναπτυχθούν και οι πελάτες μας να έχουν πρόσβαση σε μια ευρύτερη επιλογή προϊόντων και εμπειρία.”

Η Parkland Insurance Marketing προσφέρει προσωπική και εμπορική ασφάλιση σε πελάτες στον κλάδο του αθλητισμού και της ψυχαγωγίας. Οι Parkland και Keyes επισημοποίησαν την πρότασή τους αφού εργάστηκαν επιτυχώς σε μια Κοινοπραξία τα τελευταία δύο χρόνια.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που είμαστε μέρος της Keyes Coverage», είπε Rich Rainone, πρόεδρος της Parkland Insurance Marketing. «Έχουν εξαιρετική φήμη Φλόριντα και να μοιραστούμε τις αρχές μας για ισχυρές σχέσεις με τους πελάτες. Οι πελάτες μας θα επωφεληθούν από πρόσθετους πόρους και προσφορές».

Κλειδιά για το πεδίο εφαρμογής

Το Keyes Coverage εξυπηρετεί Νότια Φλόριντα κοινότητα από το 1975. Ειδικευόμαστε στην ασφάλιση εταιρικής περιουσίας, ατυχημάτων και προσωπικών γραμμών. Περισσότεροι από 80 εργαζόμενοι εργάζονται στο υπερσύγχρονο κτίριο γραφείων μας έκτασης 20.000 τετραγωνικών μέτρων. Tamarac, Φλόριντα και παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και εξατομικευμένες λύσεις στους πελάτες της. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: www.keyescoverage.com. Η Keyes Coverage είναι συνεργάτης πλατφόρμας Συνεργάτες Keystone Agency («ΚΑΠ»).

Σχετικά με Συνεργάτες Keystone Agency

Συνεργάτες Keystone Agency Είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη πλατφόρμα μεσιτείας ασφαλίσεων που εξαγοράζει και συνεργάζεται με ανεξάρτητους ασφαλιστικούς φορείς Ηνωμένες Πολιτείες. Η KAP παρέχει κορυφαίες υπηρεσίες στην κατηγορία και επενδύσεις κεφαλαίου που ξεκλειδώνουν τις δυνατότητες εντός των πρακτορείων πλατφόρμας και προσφέρουν τεράστια και κερδοφόρα ανάπτυξη. Συνεργάτες Keystone Agency ιδρύθηκε το 2020 Keystone Insurers Group, Inc. και κλαδιά Bain Capital, LP. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: www.keystoneagencypartners.com.

src=”https://cts.businesswire.com/ct/CT?id=bwnewssty=20221222005476r1sid=acqr8distro=nxlang=en” style=”width:0;height:0″ />

Λάρι Λάρσεν
[email protected]

Πηγή: Keyes scope

Leave a Comment