Η ISG θα δημοσιεύσει την Έκθεση για τις Λύσεις Πλατφόρμας Ασφάλισης – InsuranceNewsNet

Ο επερχόμενος φακός ISG Provider Η έκθεση θα αξιολογήσει τους παρόχους σύγχρονων πλατφορμών που βοηθούν τους ασφαλιστές να βελτιώσουν την αποτελεσματικότητά τους και να ανταγωνίζονται σε έναν μεταβαλλόμενο κλάδο

Τα αποτελέσματα της μελέτης θα δημοσιευτούν εκτενώς στο ISG Provider Lens Η έκθεση, Insurance Platform Solutions, έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο. Η έκθεση θα καλύπτει εταιρείες που προσφέρουν πλατφόρμες αιχμής τόσο σε παρόχους ασφάλισης ζωής, συντάξεων, περιουσίας και ατυχημάτων.

Οι επιχειρησιακοί αγοραστές θα μπορούν να χρησιμοποιούν τις πληροφορίες στην αναφορά για να αξιολογήσουν τις τρέχουσες σχέσεις προμηθευτών, πιθανές νέες δεσμεύσεις και υπάρχουσες προσφορές, ενώ οι σύμβουλοι ISG θα μπορούν να χρησιμοποιούν τις πληροφορίες για να προτείνουν παρόχους στους πελάτες της εταιρείας.

Οι ασφαλιστικές εταιρείες υιοθετούν προηγμένες τεχνολογικές πλατφόρμες για να εξυπηρετούν όλο και πιο απαιτητικούς πελάτες διατηρώντας παράλληλα τα κέρδη και την ανάπτυξη. Τα παλαιού τύπου συστήματα εξακολουθούν να εμποδίζουν πολλούς ασφαλιστές να επιτύχουν τους στόχους τους για καινοτομία και συγκράτηση του κόστους. Οι υπερσύγχρονες ασφαλιστικές πλατφόρμες είναι εφαρμογές web με δυνατότητα API που βασίζονται σε σύννεφο και επιτρέπουν στους ασφαλιστές να φέρουν γρήγορα νέα προϊόντα και υπηρεσίες στην αγορά και να παρέχουν απρόσκοπτη εμπειρία πελάτη σε πολλά κανάλια.

«Οι περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες βρίσκονται τώρα σε κάποιο στάδιο ψηφιακού μετασχηματισμού», είπε Γιαν Έρικ Άασεσυνεργάτης και παγκόσμιος ηγέτης, Έρευνα φακών παρόχου ISG. «Ο σωστός πάροχος πλατφόρμας μπορεί να τους προσφέρει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα με εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης, αυτοματισμού και καινοτομίας».

Η ISG διένειμε έρευνες σε περισσότερους από 70 παρόχους λύσεων ασφαλιστικής πλατφόρμας. Σε συνεργασία με τους παγκόσμιους συμβούλους της ISG, η ερευνητική ομάδα θα αναπτύξει δύο τεταρτημόρια, βασισμένα στην εμπειρία της ISG σε συνεργασία με πελάτες, που αντιπροσωπεύουν λύσεις ασφαλιστικής πλατφόρμας που αγοράζονται από μια τυπική ασφαλιστική επιχείρηση. Τα δύο τεταρτημόρια είναι:

  • Λύσεις Πλατφόρμας Ασφάλισης Ζωής και Συνταξιοδότησηςαξιολόγηση παρόχων πλατφορμών που επιτρέπουν την ανάπτυξη και την παροχή ασφάλισης ζωής, προσόδων, συμπληρωματικής ασφάλισης υγείας, συνταξιοδοτικών προγραμμάτων και συναφών προσφορών.
  • Λύσεις πλατφόρμας ασφάλισης περιουσίας και ατυχημάτων, αξιολόγηση των παρόχων πλατφορμών για κάλυψη προσωπικών και εμπορικών ατυχημάτων και αστικής ευθύνης, συμπεριλαμβανομένων των ασφαλιστηρίων συμβολαίων αυτοκινήτων, κατοικίας, ναυτιλίας και ειδικών ασφαλίσεων και προγραμμάτων αποζημίωσης εργαζομένων.

Εστιασμένες γεωγραφικά, οι ερευνητικές εκθέσεις θα καλύπτουν την παγκόσμια αγορά ασφαλιστικών πλατφορμών και θα εξερευνήσουν τις διαθέσιμες λύσεις πλατφόρμας ΗΠΑ και Ευρώπηοι αναλυτές της ISG Ashish Jhajharia και Sandhya Hari Navage θα ενεργούν ως συντάκτες της έκθεσης.

Μια λίστα με αναγνωρισμένους παρόχους και προμηθευτές και περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη μελέτη διατίθενται σε αυτό το ψηφιακό φυλλάδιο. Οι εταιρείες που δεν αναφέρονται ως πάροχοι λύσεων ασφαλιστικής πλατφόρμας μπορούν να επικοινωνήσουν με την ISG και να ζητήσουν να συμπεριληφθούν στην έρευνα.

Όλοι οι φακοί ISG Provider 2023 Οι αξιολογήσεις παρέχουν δεδομένα βελτιωμένης εμπειρίας πελατών (CX) που μετρά την πραγματική εμπειρία της επιχείρησης με συγκεκριμένες υπηρεσίες και λύσεις παρόχων, με βάση τη συνεχιζόμενη έρευνα CX της ISG. Οι εταιρικοί πελάτες που επιθυμούν να μοιραστούν την εμπειρία τους με έναν συγκεκριμένο πάροχο ή προμηθευτή ενθαρρύνονται να εγγραφούν εδώ για να λάβουν μια εξατομικευμένη διεύθυνση URL έρευνας. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν αντίγραφο αυτής της αναφοράς σε αντάλλαγμα για σχόλια.

Σχετικά με το ISG Provider Lens Ερευνα

Φακός παροχής ISG Η σειρά ερευνών Quadrant είναι η μόνη αξιολόγηση παρόχου υπηρεσιών που συνδυάζει εμπειρική έρευνα βάσει δεδομένων και ανάλυση αγοράς με την πραγματική εμπειρία και τις παρατηρήσεις της παγκόσμιας συμβουλευτικής ομάδας της ISG. Οι επιχειρήσεις θα βρουν πληθώρα λεπτομερών δεδομένων και αναλύσεων αγοράς για να τις βοηθήσουν να επιλέξουν κατάλληλους συνεργάτες προμήθειας, ενώ οι σύμβουλοι της ISG χρησιμοποιούν τις αναφορές για να επικυρώσουν τις γνώσεις τους για την αγορά και να κάνουν συστάσεις στους εταιρικούς πελάτες της ISG. Η μελέτη καλύπτει παρόχους που προσφέρουν σήμερα τις υπηρεσίες τους παγκοσμίως Ευρώπηκαθώς ΗΠΑ, Καναδάς, Βραζιλίαο Μεγάλη Βρετανία, ΓαλλίαΜπενελούξ, Γερμανία, ΕλβετίαΣκανδιναβοί, Αυστραλία και Σιγκαπούρη/Μαλαισία, θα προστεθούν επιπλέον αγορές στο μέλλον. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη μελέτη ISG Provider Lens, επισκεφτείτε αυτήν την ιστοσελίδα.

Μια πρόσθετη σειρά έρευνας, οι αναφορές ISG Provider Lens Archetype, προσφέρει μια πρώτη στο είδος του αξιολόγηση των παρόχων όσον αφορά τους συγκεκριμένους τύπους αγοραστών.

Σχετικά με το ISG

ISG (Ομάδα Υπηρεσιών Πληροφοριών) (Nasdaq: III) είναι μια κορυφαία παγκόσμια εταιρεία έρευνας και συμβουλευτικής τεχνολογίας. Έμπιστος επιχειρηματικός εταίρος σε περισσότερους από 800 πελάτες, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 75 από τις 100 κορυφαίες επιχειρήσεις στον κόσμο, η ISG δεσμεύεται να βοηθά εταιρείες, οργανισμούς του δημόσιου τομέα και παρόχους υπηρεσιών και τεχνολογίας να επιτύχουν λειτουργική αριστεία και να αναπτυχθούν ταχύτερα. Η εταιρεία ειδικεύεται σε υπηρεσίες ψηφιακού μετασχηματισμού, συμπεριλαμβανομένων αυτοματισμών, cloud και ανάλυσης δεδομένων. συμβουλή πηγής· διαχειριζόμενες υπηρεσίες διαχείρισης και κινδύνου· υπηρεσίες φορέα δικτύου· σχεδιασμός στρατηγικής και λειτουργιών· διαχείριση αλλαγής? έρευνα και ανάλυση της νοημοσύνης της αγοράς και της τεχνολογίας. Ιδρύθηκε το 2006 και βρίσκεται εδώ Stamford, Conn., η ISG απασχολεί περισσότερους από 1.300 ψηφιακούς έτοιμους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται σε περισσότερες από 20 χώρες – μια παγκόσμια ομάδα γνωστή για την καινοτόμο σκέψη, τον αντίκτυπο στην αγορά, τη βαθιά τεχνογνωσία στον κλάδο και την τεχνολογία και τις παγκόσμιες δυνατότητες έρευνας και ανάλυσης με βάση τα πιο ολοκληρωμένα δεδομένα αγοράς του κλάδου . Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.isg-one.com.

src=”https://cts.businesswire.com/ct/CT?id=bwnewssty=20230126005286r1sid=acqr8distro=nxlang=en” style=”width:0;height:0″ />

Τύπος:

Will ThoretzISG

+1 203 517 3119

[email protected]

Τζούλιαν Σέρινταν, Θέματα Επικοινωνίας για ISG

+1 978-518-4520

[email protected]

Πηγή: Information Services Group, Inc.

Leave a Comment