Η Invoca ονομάστηκε ηγέτης πωλήσεων και μάρκετινγκ και η καλύτερη λύση στο Opus Research 2022 Conversational Intelligence Αναφορά Intelliview

  • Η αναφορά αξιολογεί 15 κορυφαίους παρόχους λύσεων που παρέχουν πληροφορίες βασισμένες σε δεδομένα συνομιλίας πρώτου μέρους
  • Η Invoca ανακηρύχθηκε η καλύτερη λύση για τη «Συνομιλιακή νοημοσύνη για πωλήσεις και μάρκετινγκ» για επιχειρηματικό αντίκτυπο/όραμα και πληρότητα προϊόντος.
  • Η Invoca είναι γνωστή για την εντυπωσιακή πελατειακή της βάση για τη βελτίωση των μετατροπών, των εσόδων ανά κλήση και των τιμών κλεισίματος.

ΣΑΝΤΑ ΒΑΡΒΑΡΑ, Καλιφόρνια., 1 Φεβρουαρίου 2023 /PRNewswire/ – Κλήσηο ηγέτης στο cloud στη νοημοσύνη συνομιλίας με τεχνητή νοημοσύνη για ομάδες εσόδων, ανακοίνωσε σήμερα ότι η Opus Research όρισε την Invoca ως ηγέτη. 2022 Conversational Intelligence Intelliview αναφορά και η καλύτερη λύση στο “Conversational Intelligence for Sales and Marketing” για Επιχειρηματικό Αντίκτυπο/Όραμα και Πληρότητα Προϊόντος. Η αναφορά Conversational Intelligence Intelliview αξιολογεί τα προϊόντα, τις υπηρεσίες, την τοποθέτηση και τις δυνατότητες 15 εταιρειών που πρωτοστατούν στο να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να καταγράψουν συνομιλίες, να κατανοήσουν την πρόθεση συνομιλίας και να ενεργοποιήσουν δυναμικά δεδομένα ή αποκρίσεις που βασίζονται σε νοημοσύνη για να αυξήσουν τα έσοδα. Έρευνα Opus Η Invoca αναγνωρίστηκε για τις δυνατότητες δεδομένων ευφυΐας συνομιλίας, την «στιβαρή προσφορά σημείων αναφοράς» και τις δυνατότητες και τις δυνατότητες της πλατφόρμας, για «υπέρβαση σημείων αναφοράς» για επιχειρηματική επιτυχία και στρατηγική.

Η νοημοσύνη συνομιλίας της Invoca που βασίζεται σε τεχνητή νοημοσύνη επιτρέπει στις εταιρείες να κατανοούν και να ενεργούν άμεσα σε πληροφορίες που μοιράζονται μέσω συνομιλιών με πελάτες. Σύμφωνα με την Opus Research Conversational Intelligence IntelliviewΗ Invoca βοηθά πολλές από τις πιο επιτυχημένες επιχειρήσεις στον κόσμο να βελτιώσουν τα έσοδα, την εμπειρία πελατών (CX) και τη λειτουργική αποτελεσματικότητα με:

  • Βελτιώστε την απόδοση και τη βελτιστοποίηση μάρκετινγκ: “Το Invoca αναλύει κάθε κλήση για πρόθεση και αποτέλεσμα, τη συνδέει με την πηγή μάρκετινγκ που την οδήγησε και τα έσοδα από την κλήση, βελτιώνοντας την απόδοση αναφέροντας με ακρίβεια τις μετατροπές κλήσεων και το κόστος. Επίσης, ενσωματώνει απρόσκοπτα αυτά τα δεδομένα με εργαλεία adtech και martech . ήρθε η ώρα να επιτύχουμε καλύτερες βελτιστοποιήσεις που αποφέρουν υψηλότερη αξία κλήσεων και εσόδων.”
  • Βελτιώστε την αποτελεσματικότητα και την ακρίβεια QA: “Το Invoca δίνει τη δυνατότητα στους διαχειριστές πωλήσεων και QA να περάσουν από τη μη αυτόματη καταγραφή ενός μικρού ποσοστού κλήσεων σε αυτοματοποιημένη, ακριβή λογιστική για όλες. Το σύστημα τεχνητής νοημοσύνης της Invoca αναλύει το 100% των κλήσεων για να τηρούν σενάρια πωλήσεων, ίχνη συνομιλιών, στόχους και αξιολογήσεις Απόδοση αντιπροσώπου. Άλλες μετρήσεις προσδιορίζουν κρίσιμα σημεία στις εκκλήσεις προς τους διευθυντές να επανεξετάσουν, εξοικονομώντας χρόνο κάνοντας τις αξιολογήσεις ολοκληρωμένες και δίκαιες, γεγονός που συμβάλλει στη βελτίωση της απόδοσης των πρακτόρων, ενώ μειώνει την απογοήτευση και τη σύγχυση των πρακτόρων.”
  • Βελτιώστε τα ποσοστά μετατροπών και το CSAT με καλύτερη εκπαίδευση: “Το Invoca αναλύει κάθε συνομιλία για να αποκαλύψει τι οδηγεί τις μετατροπές και τι όχι. Παρέχει πληροφορίες για τα δυνατά σημεία και τους τομείς για βελτίωση κάθε αντιπροσώπου, επιτρέποντας στους διαχειριστές να ενισχύσουν την καλή συμπεριφορά και να διορθώσουν προβλήματα προσθέτοντας άμεσα σχόλια καθοδήγησης σε συγκεκριμένα σημεία στις μεταγραφές κλήσεων. που μπορούν οι πράκτορες μάθε από να βελτιωθείς».

«Η ισχυρή λύση της Invoca παρέχει μια ενιαία, ενοποιημένη πλατφόρμα που εξουσιοδοτεί τις ομάδες μάρκετινγκ, πωλήσεων, κέντρου επικοινωνίας, CX και ηλεκτρονικού εμπορίου να ευθυγραμμιστούν και να υπερέχουν», είπε. Ντέρεκ Μπαλ, Ανώτερος Αναλυτής και Διευθυντής Έρευνας στην Opus Research, υπογραμμίζει τους βασικούς παράγοντες διαφοροποίησης της Invoca. “Το Invoca είναι μοναδικό στο ότι όχι μόνο συλλέγει τα πιο ολοκληρωμένα δεδομένα σχετικά με τη δέσμευση των καταναλωτών, αλλά παρέχει επίσης την τεχνολογία και τις ενσωματώσεις για να ενεργήσει σε αυτές τις πληροφορίες για τα καλύτερα αποτελέσματα. Το Invoca βοηθά τις επιχειρήσεις B2C να αυξήσουν γρήγορα τα ποσοστά μετατροπής και τα έσοδα.” . Η λύση που βασίζεται στο cloud της Invoca αναπτύσσεται γρήγορα και έχει άμεσο και σημαντικό αντίκτυπο σε όλα τα στάδια της αφοσίωσης των πελατών.”

«Καθώς αντιμετωπίζουμε οικονομική αβεβαιότητα και μια ταραχώδη αγορά μπροστά, οι ηγέτες μάρκετινγκ και τα στελέχη των κέντρων επαφής πρέπει να αποσπάσουν κάθε πιθανή ανάπτυξη από τους προϋπολογισμούς μάρκετινγκ, τις ομάδες των κέντρων επαφής και τις επενδύσεις τεχνολογίας», είπε. Γκρεγκ Τζόνσον, Διευθύνων Σύμβουλος της Invoca. “Η ανάπτυξη της Invoca στο Conversational Intelligence Intelliview υπογραμμίζει τη δέσμευσή μας να ενδυναμώνουμε τους πελάτες μας, ειδικά με τα εργαλεία που χρειάζονται για να προσφέρουν ανώτερες εμπειρίες πελατών που αποφέρουν έσοδα.”

Αναγνώριση Invoca Opus Research Conversational Intelligence Intelliview Με την ταχεία ανάπτυξη της κατηγορίας της συνομιλητικής νοημοσύνης, αναμένεται να φτάσει η αγορά συνομιλίας τεχνητής νοημοσύνης 13,9 δισεκατομμύρια δολάρια Μέχρι το 2025. Τον Οκτώβριο, η Invoca ανακοίνωσε νέες ευκαιρίες για να βοηθήσουν τις επωνυμίες να αποκτήσουν και να διατηρήσουν πελάτες σε αυτή τη δύσκολη οικονομία. Σε Ιούνιος 2022, ανακοίνωσε ο Invoca 83 εκατομμύρια δολάρια Χρηματοδότηση μετοχικού κεφαλαίου σειράς F με αποτίμηση 1,1 δισεκατομμύρια δολάριαφέρνοντας το συνολικό κεφάλαιο της εταιρείας στη χρηματοδότηση 184 εκατομμύρια δολάρια. Αυτές οι επενδύσεις ακολουθούν μια χρονιά ρεκόρ ανάπτυξης, με επικεφαλής την Invoca $100 εκατ στα έσοδα από κύκλο εργασιών.

Τον Οκτώβριο του 2021, η Forrester Research όρισε τον Invoca ως Leader The Forrester Wave™: Conversational Intelligence: Sales & Marketing, Έκθεση 4ου τριμήνου 2021. Το Invoca έλαβε την υψηλότερη δυνατή βαθμολογία σε 13 από τα 24 κριτήρια, συμπεριλαμβανομένου του οδικού χάρτη καινοτομίας προϊόντων και τεχνολογίας, της ευκολίας χρήσης, της προσέγγισης αγοράς και της απόδοσης και των ενσωματώσεων.

Ο Invoca ονομάστηκε επίσης Leader στο Opus Research Έκθεση Conversational Intelligence Intelliview 2021 είναι γνωστή για τις ικανότητες δεδομένων ευφυΐας συνομιλίας που επιτρέπει στις ομάδες εσόδων μάρκετινγκ, πωλήσεων και ηλεκτρονικού εμπορίου να ανακαλύπτουν και να εφαρμόζουν πρωτοφανή επίπεδα πληροφοριών πελατών από συνομιλίες πελατών για να έχουν καλύτερα επιχειρηματικά αποτελέσματα.

Webinar: Υποστήριξη των προκλήσεων της Νέας Οικονομίας με Συνομιλητική Νοημοσύνη

Για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα σχετικά με τη νοημοσύνη συνομιλίας, εγγραφείτε στις Invoca, Opus Research και Spectrum Retirement Communities, κορυφαίο χειριστή των κοινοτήτων φροντίδας συνταξιοδότησης, υποβοηθούμενης διαβίωσης και μνήμης, για μια ζωντανή, διαδραστική συνομιλία την Τρίτη. 14 Φεβρουαρίουώρα 13:00 EST. Σε αυτή τη διαδραστική, ζωντανή συνεδρία, τρία άτομα θα συζητήσουν πώς η Conversational Intelligence δίνει τη δυνατότητα σε καινοτόμους οργανισμούς να ξοδεύουν πιο έξυπνα και να αυξάνουν την απόδοση επένδυσης των προϋπολογισμών μάρκετινγκ. Εγγραφείτε για επερχόμενες εκδηλώσεις Webinar «Υποστήριξη των προκλήσεων της Νέας Οικονομίας με Συνομιλητική Νοημοσύνη». τώρα (επίσης διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας).

Κατεβάστε την αναφορά 2022 Opus Research Conversational Intelligence Intelliview: https://www.invoca.com/reports/opus-intelliview

Λεπτομέριες:

Σχετικά με το Invoca

Η Invoca είναι ο ηγέτης στο cloud στην ευφυΐα συνομιλιών με τεχνητή νοημοσύνη για ομάδες εσόδων, δίνοντας τη δυνατότητα στις ομάδες μάρκετινγκ, πωλήσεων, εμπειρίας πελατών και ηλεκτρονικού εμπορίου να κατανοούν και να ενεργούν άμεσα στις πληροφορίες που μοιράζονται οι καταναλωτές μέσω των συνομιλιών. Μέσω βαθιών ενσωματώσεων με κορυφαίες τεχνολογικές πλατφόρμες, οι ομάδες εσόδων μπορούν να μετατρέψουν τα δεδομένα συνομιλίας σε αυτοματοποιημένες ενέργειες για τη βελτίωση κάθε ψηφιακού σημείου επαφής και ανθρώπινης αλληλεπίδρασης, επιτρέποντας καλύτερες εμπειρίες, περισσότερες μετατροπές και υψηλότερα έσοδα. Εμπιστεύονται κορυφαίες μάρκες όπως Invoca, Dish Network, Mayo Clinic, Mutual of Ομάχα, και 1-800-GOT-JUNK?. Raised Invoca 184 εκατομμύρια δολάρια Από κορυφαίους επενδυτές επιχειρηματικού κινδύνου, συμπεριλαμβανομένων των Upfront Ventures, Accel, Silver Lake Waterman, HIG Growth Partners και Salesforce Ventures. Επισκεφθείτε για περισσότερες πληροφορίες www.invoca.com.

ΠΗΓΗ Κλήσεις

Leave a Comment