Η Invoca ονομάστηκε ηγέτης πωλήσεων και μάρκετινγκ και καλύτερη λύση

Κλήσηο ηγέτης στο cloud στη νοημοσύνη συνομιλίας με τεχνητή νοημοσύνη για ομάδες εσόδων, ανακοίνωσε σήμερα ότι η Opus Research όρισε την Invoca ως ηγέτη. 2022 Conversational Intelligence Intelliview αναφορά και η καλύτερη λύση στο “Conversational Intelligence for Sales and Marketing” για Επιχειρηματικό Αντίκτυπο/Όραμα και Πληρότητα Προϊόντος. Η αναφορά Conversational Intelligence Intelliview αξιολογεί τα προϊόντα, τις υπηρεσίες, την τοποθέτηση και τις δυνατότητες 15 εταιρειών που πρωτοστατούν στο να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να καταγράψουν συνομιλίες, να κατανοήσουν την πρόθεση συνομιλίας και να ενεργοποιήσουν δυναμικά δεδομένα ή αποκρίσεις που βασίζονται σε νοημοσύνη για να αυξήσουν τα έσοδα. Έρευνα Opus Αναγνώρισε την Invoca για τις δυνατότητές της σε δεδομένα συνομιλίας, για την «στιβαρή τυπική προσφορά» της και για την «υπέρβαση των προτύπων» για τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες της πλατφόρμας, την επιχειρηματική επιτυχία και τη στρατηγική.

Η νοημοσύνη συνομιλίας της Invoca που βασίζεται σε τεχνητή νοημοσύνη επιτρέπει στις εταιρείες να κατανοούν και να ενεργούν άμεσα σε πληροφορίες που μοιράζονται μέσω συνομιλιών με πελάτες. Σύμφωνα με την Opus Research Conversational Intelligence IntelliviewΗ Invoca βοηθά πολλές από τις πιο επιτυχημένες επιχειρήσεις στον κόσμο να βελτιώσουν τα έσοδα, την εμπειρία πελατών (CX) και τη λειτουργική αποτελεσματικότητα με:

  • Βελτιώστε την απόδοση και τη βελτιστοποίηση μάρκετινγκ: «Το Invoca αναλύει κάθε κλήση για πρόθεση και αποτέλεσμα, τη συνδέει με την πηγή μάρκετινγκ που την οδήγησε και τα έσοδα από τις κλήσεις, βελτιώνοντας την απόδοση αναφέροντας με ακρίβεια τις μετατροπές κλήσεων και το κόστος. Συνδυάζει επίσης αυτά τα δεδομένα σε πραγματικό χρόνο με εργαλεία adtech και martech για να παρέχει καλύτερες βελτιστοποιήσεις που οδηγούν σε κλήσεις και έσοδα υψηλότερης αξίας».
  • Βελτιώστε την αποτελεσματικότητα και την ακρίβεια QA: «Το Invoca δίνει τη δυνατότητα στους διαχειριστές πωλήσεων και διασφάλισης ποιότητας να περάσουν από τη χειροκίνητη λογιστική για ένα υποσύνολο κλήσεων σε αυτοματοποιημένη, ακριβή λογιστική για όλες. Το σύστημα AI της Invoca αναλύει το 100% των κλήσεων, αξιολογεί την απόδοση του αντιπροσώπου για να τηρεί σενάρια πωλήσεων, κομμάτια συνομιλίας, στόχους και άλλες μετρήσεις, εντοπίζει σημαντικά σημεία στις κλήσεις προς εξέταση από τους διαχειριστές, εξοικονομεί χρόνο κάνοντας τις αξιολογήσεις ολοκληρωμένες και δίκαιες, κάτι που βοηθά στη βελτίωση και των δύο . απόδοση του πράκτορα, ενώ μειώνει την απογοήτευση και τη σύγχυση.
  • Βελτιώστε τα ποσοστά μετατροπών και το CSAT με καλύτερη εκπαίδευση: «Η Invoca αναλύει κάθε συνομιλία για να αποκαλύψει τις τακτικές που οδηγούν σε μετατροπές και αυτές που δεν οδηγούν. Παρέχει πληροφορίες για τα δυνατά σημεία κάθε πράκτορα και τους τομείς προς βελτίωση, επιτρέποντας στους διευθυντές να ενισχύσουν την καλή συμπεριφορά και να διορθώσουν προβλήματα προσθέτοντας σχόλια καθοδήγησης σε συγκεκριμένα σημεία στις μεταγραφές κλήσεων όπου οι πράκτορες μπορούν να μάθουν να βελτιώνονται».

«Η ισχυρή λύση της Invoca παρέχει μια ενιαία, ενοποιημένη πλατφόρμα που δίνει τη δυνατότητα στις ομάδες μάρκετινγκ, πωλήσεων, κέντρου επικοινωνίας, CX και ηλεκτρονικού εμπορίου να ευθυγραμμιστούν και να υπερέχουν», είπε. Ντέρεκ Μπαλ, Ανώτερος Αναλυτής και Διευθυντής Έρευνας στην Opus Research, υπογραμμίζει τους βασικούς παράγοντες διαφοροποίησης της Invoca. «Η Invoca είναι μοναδική στο ότι διαθέτει όχι μόνο τα πιο ολοκληρωμένα δεδομένα για τη δέσμευση των καταναλωτών, αλλά και στην παροχή της τεχνολογίας και των ενσωματώσεων για να ενεργήσει με βάση αυτές τις γνώσεις για να επιτύχει τα καλύτερα αποτελέσματα. Το Invoca έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τις επιχειρήσεις B2C να αυξάνουν γρήγορα τα ποσοστά μετατροπών και τα έσοδα. Η λύση που βασίζεται στο cloud της Invoca αναπτύσσεται γρήγορα με άμεσο και σημαντικό αντίκτυπο σε όλα τα στάδια απόκτησης πελατών.

«Καθώς αντιμετωπίζουμε οικονομική αβεβαιότητα και μια ταραχώδη αγορά μπροστά, οι ηγέτες μάρκετινγκ και τα στελέχη των κέντρων επαφής πρέπει να πιέσουν κάθε επιπλέον δολάριο από τους προϋπολογισμούς μάρκετινγκ, τις ομάδες των κέντρων επαφής και τις επενδύσεις τους στην τεχνολογία», είπε. Γκρεγκ Τζόνσον, Διευθύνων Σύμβουλος της Invoca. “Το να έχουμε το Invoca στο Conversational Intelligence Intelliview υπογραμμίζει τη δέσμευσή μας προς τους πελάτες μας, ιδιαίτερα ενδυναμώνοντάς τους με τα εργαλεία που χρειάζονται για να προσφέρουν ανώτερες εμπειρίες πελατών που αποφέρουν έσοδα.”

Αναγνώριση Invoca Opus Research Conversational Intelligence Intelliview Έρχεται εν μέσω της ταχείας ανάπτυξης της κατηγορίας νοημοσύνης συνομιλίας, η αγορά συνομιλίας AI αναμένεται να φτάσει 13,9 δισεκατομμύρια δολάρια Μέχρι το 2025. Τον Οκτώβριο, η Invoca ανακοίνωσε νέες ευκαιρίες για να βοηθήσουν τις επωνυμίες να αποκτήσουν και να διατηρήσουν πελάτες σε αυτή τη δύσκολη οικονομία. Σε Ιούνιος 2022, ανακοίνωσε ο Invoca 83 εκατομμύρια δολάρια Χρηματοδότηση μετοχικού κεφαλαίου σειράς F με αποτίμηση 1,1 δισεκατομμύρια δολάριαφέρνοντας το συνολικό κεφάλαιο της εταιρείας στη χρηματοδότηση 184 εκατομμύρια δολάρια. Αυτές οι επενδύσεις ακολουθούν ένα έτος ρεκόρ ανάπτυξης, με κορυφαία την Invoca $100 εκατ στα έσοδα από κύκλο εργασιών.

Τον Οκτώβριο του 2021, η Forrester Research όρισε τον Invoca ως Leader The Forrester Wave™: Conversational Intelligence: Sales & Marketing, Έκθεση 4ου τριμήνου 2021. Το Invoca έλαβε την υψηλότερη δυνατή βαθμολογία σε 13 από τα 24 κριτήρια, συμπεριλαμβανομένου του οδικού χάρτη καινοτομίας προϊόντων και τεχνολογίας, της ευκολίας χρήσης, της προσέγγισης αγοράς και της απόδοσης και των ενσωματώσεων.

Ο Invoca ονομάστηκε επίσης Leader στο Opus Research Έκθεση Conversational Intelligence Intelliview 2021 είναι γνωστή για τις ικανότητες δεδομένων ευφυΐας συνομιλίας που επιτρέπει στις ομάδες εσόδων μάρκετινγκ, πωλήσεων και ηλεκτρονικού εμπορίου να ανακαλύπτουν και να εφαρμόζουν πρωτοφανή επίπεδα πληροφοριών πελατών από συνομιλίες πελατών για να έχουν καλύτερα επιχειρηματικά αποτελέσματα.

Webinar: Επίλυση των προκλήσεων της Νέας Οικονομίας με τη Συνομιλητική Νοημοσύνη

Για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα σχετικά με τη νοημοσύνη συνομιλίας, εγγραφείτε στις Invoca, Opus Research και Spectrum Retirement Communities, κορυφαίο φορέα παροχής κοινοτήτων συνταξιοδότησης, υποβοηθούμενης διαβίωσης και φροντίδας μνήμης, για μια ζωντανή, διαδραστική συνομιλία την Τρίτη. 14 Φεβρουαρίουώρα 13:00 EST. Σε αυτή τη διαδραστική, ζωντανή συνεδρία, τρία άτομα θα συζητήσουν πώς η Conversational Intelligence δίνει τη δυνατότητα σε καινοτόμους οργανισμούς να ξοδεύουν πιο έξυπνα και να αυξάνουν την απόδοση επένδυσης των προϋπολογισμών μάρκετινγκ. Εγγραφείτε για επερχόμενες εκδηλώσεις Webinar «Υποστήριξη των προκλήσεων της Νέας Οικονομίας με Συνομιλητική Νοημοσύνη». τώρα (επίσης διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας).

Κατεβάστε την αναφορά 2022 Opus Research Conversational Intelligence Intelliview: https://www.invoca.com/reports/opus-intelliview

Λεπτομέριες:

  • Παρακολουθήστε το Webinar – Επίλυση των προκλήσεων της Νέας Οικονομίας με Συνομιλητική Νοημοσύνη: https://opusresearch.net/wordpress/2023/01/04/webinar-addressing-challenges-of-the-new-economy-with-conversational-intelligence/
  • Δείτε τι μπορείτε να πετύχετε με το Invoca: https://www.invoca.com/customers
  • Μάθετε πώς λειτουργεί το Invoca AI-Powered Conversation Intelligence: https://www.invoca.com/product/tour

Leave a Comment