Η Investment Management Of Virginia LLC πουλά 42.551 μετοχές στην KVH Industries, Inc. (NASDAQ:KVHI)

Η Investment Management of Virginia LLC μείωσε τη θέση της στην KVH Industries, Inc. (NASDAQ:KVHI – Βαθμολογία Αγοράς) κατά 49,4% κατά το τρίτο τρίμηνο, σύμφωνα με την εταιρεία στην πιο πρόσφατη κατάθεση 13F στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Ο θεσμικός επενδυτής κατείχε 43.597 μετοχές του παρόχου εξοπλισμού επικοινωνιών μετά την πώληση 42.551 μετοχών κατά τη διάρκεια της περιόδου. Η Investment Management of Virginia LLC κατείχε περίπου το 0,23% της KVH Industries αξίας 402.000 $ στο τέλος του πιο πρόσφατου τριμήνου.

→ Η επόμενη μεγάλη κρίση είναι εδώ (από Porter & Company)

Άλλοι μεγάλοι επενδυτές έχουν επίσης τροποποιήσει πρόσφατα τις συμμετοχές τους στην εταιρεία. Η Van ECK Associates Corp αγόρασε μια νέα θέση σε μετοχές της KVH Industries το 2ο τρίμηνο αξίας 42.000 $. Price T Rowe Associates Inc. Η MD αγόρασε μια νέα θέση σε μετοχές της KVH Industries το 2ο τρίμηνο αξίας 134.000 $. Η Bank of America Corp DE αύξησε τις συμμετοχές της σε μετοχές της KVH Industries κατά 18,8% το 1ο τρίμηνο. Η Bank of America Corp DE κατέχει τώρα 22.123 μετοχές του παρόχου εξοπλισμού επικοινωνιών αξίας 202.000 $ μετά την αγορά επιπλέον 3.504 μετοχών το τελευταίο τρίμηνο. Η Trexquant Investment LP αγόρασε μια νέα θέση σε μετοχές της KVH Industries το 2ο τρίμηνο αξίας 218.000 $. Τέλος, η Acadian Asset Management LLC αύξησε το μερίδιό της στην KVH Industries κατά 149,4% κατά το 1ο τρίμηνο. Η Acadian Asset Management LLC κατέχει τώρα 37.776 μετοχές του παρόχου εξοπλισμού επικοινωνιών αξίας 342.000 $ μετά την απόκτηση επιπλέον 22.629 μετοχών το τελευταίο τρίμηνο. Το 64,19% των μετοχών ανήκει σήμερα σε θεσμικούς επενδυτές.

Οι αναλυτές της Wall Street προβλέπουν ανάπτυξη

Το KVHI έχει αποτελέσει αντικείμενο πολλών εκθέσεων αναλυτών. Η StockNews.com αύξησε την KVH Industries από την αξιολόγηση «κρατήστε» σε «αγορά» σε ένα ερευνητικό σημείωμα την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου. Η Needham & Company LLC αύξησε τον στόχο της τιμής στην KVH Industries από 12,00 $ σε 13,00 $ και έδωσε στην εταιρεία βαθμολογία «αγορά» σε ένα ερευνητικό σημείωμα την Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου. Η TheStreet αναβάθμισε την KVH Industries από βαθμολογία «d+» σε «c» σε ένα ερευνητικό σημείωμα την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου. Τέλος, ο Raymond James μείωσε την KVH Industries από μια αξιολόγηση «ισχυρής αγοράς» σε μια βαθμολογία «απόδοσης αγοράς» σε ένα ερευνητικό σημείωμα την Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου.

Απόδοση τιμής KVH Industries

Το NASDAQ KVHI άνοιξε στα 10,22 $ την Παρασκευή. Η μετοχή έχει κεφαλαιοποίηση 196,02 εκατομμυρίων δολαρίων, αναλογία τιμής προς κέρδη 9,92 και βήτα 0,59. Η KVH Industries, Inc. έχει χαμηλό ενός έτους 6,89 $ και υψηλό ενός έτους 11,88 $. Η επιχείρηση έχει κινητό μέσο όρο πενήντα ημερών 10,34 $ και κινητό μέσο όρο 200 ημερών 9,73 $.

Η KVH Industries (NASDAQ:KVHI – Βαθμολογία Αγοράς ) δημοσίευσε για τελευταία φορά τα αποτελέσματα των κερδών της την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου. Ο πάροχος εξοπλισμού επικοινωνίας ανέφερε 0,01 $ EPS για το τρίμηνο, ξεπερνώντας τις συναινετικές εκτιμήσεις των αναλυτών για (0,05 $) κατά 0,06 $. Η εταιρεία είχε έσοδα 35,17 εκατομμυρίων δολαρίων για το τρίμηνο, σε σύγκριση με τις προσδοκίες των αναλυτών για 39,10 εκατομμύρια δολάρια. Η KVH Industries είχε αρνητική απόδοση ιδίων κεφαλαίων 4,13% και καθαρό περιθώριο 12,05%. Οι αναλυτές αναμένουν ότι η KVH Industries, Inc. θα σημειώσει -0,12 EPS για το τρέχον οικονομικό έτος.

Εταιρικό Προφίλ KVH Industries

(Λάβετε βαθμολογία)

Η KVH Industries, Inc. δραστηριοποιείται στην παροχή υπηρεσιών διαδικτύου, τηλεόρασης και φωνής μέσω δορυφόρου σε χρήστες κινητής τηλεφωνίας σε ξηρά και θάλασσα. Λειτουργεί μέσω των τμημάτων Mobile Connectivity και Inertial Navigation. Το τμήμα Mobile Connectivity αποτελείται από λύσεις δορυφορικής τηλεόρασης και Διαδικτύου και λύσεις παράδοσης πολυμέσων και περιεχομένου.

Προτεινόμενες Ιστορίες

Τριμηνιαία θεσμική ιδιοκτησία για βιομηχανίες KVH (NASDAQ:KVHI)

Αυτή η άμεση ειδοποίηση ειδήσεων τροφοδοτείται από αφηγηματική επιστημονική τεχνολογία και οικονομικά δεδομένα από το MarketBeat για να παρέχει στους αναγνώστες τις ταχύτερες και ακριβέστερες αναφορές. Αυτή η ιστορία εξετάστηκε από τη συντακτική ομάδα του MarketBeat πριν από τη δημοσίευσή της. Στείλτε τυχόν ερωτήσεις ή σχόλια σχετικά με αυτήν την ιστορία στο [email protected].

Πριν σκεφτείτε την KVH Industries, θα θέλετε να το ακούσετε.

Το MarketBeat παρακολουθεί καθημερινά τους αναλυτές ερευνών με την κορυφαία αξιολόγηση και τις καλύτερες επιδόσεις της Wall Street και τις μετοχές που προτείνουν στους πελάτες τους. Η MarketBeat εντόπισε πέντε μετοχές που οι κορυφαίοι αναλυτές ψιθυρίζουν σιωπηλά στους πελάτες τους να αγοράσουν τώρα πριν απογειωθούν οι ευρύτερες αγορές… και η KVH Industries δεν ήταν στη λίστα.

Αν και η KVH Industries έχει επί του παρόντος βαθμολογία «Μέση Αγορά» μεταξύ των αναλυτών, οι κορυφαίοι αναλυτές πιστεύουν ότι αυτές οι πέντε μετοχές είναι καλύτερες αγορές.

Δείτε τις πέντε μετοχές εδώ

Ένας οδηγός για αρχάριους για τα αποθέματα συνταξιοδότησης

Leave a Comment