Η Hyundai δώρισε 30.000 δολάρια σε τοπικούς μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς στη Σαβάνα για να συνεχίσει τις επενδύσεις της στη Γεωργία

Η Hyundai δωρίζει 15.000 $ έκαστο στο Georgia Southern University και στο Ronald McDonald House Charities of Coastal Empire

(από αριστερά προς τα δεξιά) Ciara Calub, Hyundai Motor America, Vanessa Perez, Hyundai Motor America, Brandon Ramirez, διευθυντής, εταιρική κοινωνική ευθύνη, Hyundai Motor America, Julie Gerbsch, εκτελεστικός διευθυντής ανάπτυξης, γραφείο ανάπτυξης πανεπιστημίου, Georgia Southern University, Amy Ballagh, 23 Ιανουαρίου 2023, Stateboro, Ga. Georgia Southern University, διαχείριση εγγραφών, προσωρινός αντιπρόεδρος. (Φωτογραφία/Hyundai)

Η Hyundai Motor America ανακοίνωσε μια συνεργασία με το Georgia Southern University και το Ronald McDonald House Charities of Coastal Empire, δωρίζοντας 15.000 δολάρια σε κάθε οργανισμό. Η υποστήριξη υπογραμμίζει την ισχυρή δέσμευση της Hyundai στην πολιτεία της Τζόρτζια, όπου το νέο Hyundai Motor Group Metaplant America βρίσκεται υπό κατασκευή στην κομητεία Bryan. Τελετουργικοί έλεγχοι παρουσιάστηκαν σε δύο οργανισμούς στη Σαβάνα της Τζόρτζια.

«Με το όραμά μας για παγκόσμια πρόοδο για την ανθρωπότητα, η Hyundai είναι περήφανη που υποστηρίζει οργανισμούς που κάνουν καλό για τις κοινότητές τους», δήλωσε ο Brandon Ramirez, διευθυντής εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και εξωτερικών υποθέσεων της Hyundai Motor America. «Η καινοτομία ανοίγει την πόρτα στο μέλλον και η πρόσβαση σε ποιοτική εκπαίδευση είναι βασικό συστατικό για τη διαμόρφωση των αυριανών ηγετών. Επιπλέον, τα κοινοτικά προγράμματα υγείας είναι σημαντικά για την κάλυψη των ανεκπλήρωτων αναγκών των οικογενειών που περνούν δύσκολες στιγμές, όπως κατά τη διάρκεια ασθενειών και ασθενειών.

Μια δωρεά στο Georgia Southern University θα βοηθήσει στην παροχή υποτροφιών σε προπτυχιακούς φοιτητές στους τομείς της επιστήμης, της τεχνολογίας, της μηχανικής και των μαθηματικών (STEM), καθώς αυτοί οι τομείς σπουδών είναι ιδιαίτερα σημαντικοί για την καινοτομία.

«Οι κοινοτικές συνεργασίες διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο βοηθώντας τους μαθητές μας να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους στους τομείς STEM», δήλωσε η Julie Gerbsch, εκτελεστική διευθύντρια ανάπτυξης στο Georgia Southern University. «Είμαστε περήφανοι που είμαστε κοινοτικός συνεργάτης με τη Hyundai Motor America».

Η δωρεά στο Ronald McDonald House Charities of Coastal Empire αποτελεί μέρος του Hyundai Hope, μιας πρωτοβουλίας εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που επιδιώκει να αναζωογονήσει τα παιδιά και τις οικογένειες υποστηρίζοντας τα διάφορα προγράμματα ευεξίας της Hyundai. Αυτή η δωρεά θα βοηθήσει στην παροχή στέγης για νέους ασθενείς νοσοκομείων και τις οικογένειές τους.

«Όταν ένα παιδί αρρωσταίνει σοβαρά, ειδικά όταν ένα παιδί νοσηλεύεται ή χρειάζεται εξωτερική φροντίδα μακριά από το σπίτι για παρατεταμένες χρονικές περιόδους, όλη η οικογένεια υποφέρει», δήλωσε ο Billy Sorochak, Διευθύνων Σύμβουλος της Ronald McDonald House Charities. Αυτοκρατορία. «Για την οικογένεια ενός παιδιού που νοσηλεύεται, το Ronald McDonald House θα είναι το πιο σημαντικό σπίτι που επισκέπτονται. Χάρη στη γενναιόδωρη υποστήριξη της Hyundai Motor America, μέσω της πρωτοβουλίας Hyundai Hope, πολλά παιδιά και οικογένειες θα λάβουν τη φροντίδα και την άνεση που χρειάζονται σε αυτές τις δύσκολες στιγμές».

Georgia Southern University

Ένα δημόσιο ίδρυμα Carnegie Doctoral/R2 που ιδρύθηκε το 1906, το Georgia Southern University προσφέρει περίπου 140 διαφορετικά προγράμματα σπουδών και διαδικτυακή διδασκαλία που εξυπηρετεί περισσότερους από 25.500 φοιτητές μέσω 10 κολεγίων σε τρεις πανεπιστημιουπόλεις στο Stateboro, Savannah, Hinesville. Ηγέτης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση στη νοτιοανατολική Γεωργία με έμπειρη σχολή, το Πανεπιστήμιο εστιάζει στην έρευνα για τον δημόσιο αντίκτυπο και τις ευκαιρίες μάθησης μέσω γνώσεων και τεχνογνωσίας που προετοιμάζουν τους μαθητές μας να οικειοποιηθούν τη ζωή, τη σταδιοδρομία και τις κοινότητές τους. Επισκεφτείτε το GeorgiaSouthern.edu.Leave a Comment