Η Hydro One πραγματοποιεί σημαντικές επενδύσεις για τη βελτίωση της αξιοπιστίας και της ανθεκτικότητας στο κέντρο του Τορόντο

Το έργο θα ωφελήσει τα πιο κρίσιμα ιδρύματα της πόλης, συμπεριλαμβανομένου του Hospital Row

ΤΟΡΟΝΤΟ, 23 Ιανουαρίου 2023 /CNW/ – Το Hydro One άνοιξε σήμερα το έδαφος σε μια νέα σήραγγα 85 πόδια υπόγεια στο κέντρο της πόλης ΤορόντοEsplanade to Bay και Ντάντας. Η σήραγγα θα έχει διάμετρο 12 πόδια, περίπου στο μέγεθος τριών πάγκων στο πάρκο, και θα στεγάζει νέα καλώδια μετάδοσης για να αντικαταστήσουν τα καλώδια που έχουν επισκευαστεί. του Τορόντο Στο κέντρο της πόλης από τη δεκαετία του 1950. Η Hydro One επενδύει περίπου 120 εκατομμύρια δολάρια Διασφάλιση ότι η κύρια εταιρεία στο κέντρο της πόλης συνεχίζει να παρέχει καθαρή και αξιόπιστη ενέργεια σε ορισμένους σε αυτό το έργο ανανέωσης υποδομής του Τορόντο Τα πιο κρίσιμα ιδρύματα, όπως το Hospital Row, το Δημαρχείο και η Οικονομική Περιφέρεια.

Το μηχάνημα διάνοιξης σήραγγας Celtic Tiger της Hydro One κατεβαίνει στο έδαφος. (CNW Group/Hydro One Inc.)

“Η Hydro One διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην παροχή ρεύματος στην Toronto Hydro και στους πελάτες της στο κέντρο της πόλης. Η νέα σήραγγα που κατασκευάζουμε κάτω από την πόλη θα στεγάσει τις κρίσιμες, αναβαθμισμένες γραμμές μας και θα βελτιώσει την αξιοπιστία για τους πελάτες”, είπε. Άντριου Σπένσερ, Hydro One Αντιπρόεδρος, Μεταφορά και Σταθμοί. «Παραμένουμε δεσμευμένοι να κάνουμε στρατηγικές επενδύσεις στην κληρονομιά μας υποδομή για να προετοιμάσουμε το δίκτυο για τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής».

«Η κυβέρνησή μας χτίζει ένα προσιτό, αξιόπιστο και καθαρό σύστημα ηλεκτρικής ενέργειας για να υποστηρίξει τον αυξανόμενο πληθυσμό και την οικονομία του κράτους μας», είπε. Τοντ Σμιθ, Υπουργός Ενέργειας. «Οι επενδύσεις στην κατασκευή νέων υποδομών μεταφοράς, όπως το Hydro One, θα ενισχύσουν το δίκτυο. του Καναδά Η μεγαλύτερη πόλη διασφαλίζει ότι οι οικογένειες και οι επιχειρήσεις συνεχίζουν να έχουν αξιόπιστη εξυπηρέτηση».

«Είμαστε ικανοποιημένοι που γίνονται επενδύσεις σε όλα τα μέρη του συστήματος της επαρχίας για να διασφαλιστεί ότι η Toronto Hydro θα συνεχίσει να παρέχει με ασφάλεια και αξιοπιστία την ηλεκτρική ενέργεια που χρησιμοποιούν οι πελάτες μας για να τροφοδοτούν τα σπίτια, τις επιχειρήσεις και τις ζωές τους», είπε. Ντάνιελ ΜακΝιλΕταιρικός εκπρόσωπος, Toronto Hydro.

Συνεργάζεται στενά με το Hydro One Πόλη του Τορόντο και να συντονίσει τις κατασκευαστικές ανάγκες και τη χρήση του μηχανήματος διάνοιξης σήραγγας με το Toronto Hydro, ελαχιστοποιώντας την αναστάτωση στους κατοίκους και τις τοπικές επιχειρήσεις επιτρέποντας την πλειονότητα των απαιτούμενων κατασκευαστικών εργασιών να πραγματοποιηθούν υπόγεια. Η εκσκαφή της σήραγγας αναμένεται να ολοκληρωθεί στις αρχές του 2024 και η εγκατάσταση νέων καλωδίων έως το 2026.

Πολλά Οντάριο το ηλεκτρικό σύστημα κατασκευάστηκε τη δεκαετία του 1950. Τα επόμενα πέντε χρόνια, η Hydro One θα συνεχίσει να υλοποιεί έργα που θα μετριάσουν τις επιπτώσεις των διακοπών ρεύματος, θα αναβαθμίσουν και θα αντικαταστήσουν κρίσιμες υποδομές μεταφοράς και διανομής, θα οδηγήσουν την οικονομική ανάπτυξη και θα προετοιμαστούν για την κλιματική αλλαγή σε όλες σχεδόν τις κοινότητες. Οντάριο. Μέσω του συστήματος μετάδοσης του, το Hydro One υπερηφανεύεται για την ενεργοποίηση της ζωής Τορόντο και διασφαλίζει ότι τα βασικά της ιδρύματα έχουν πρόσβαση σε συνεχή και αξιόπιστη ηλεκτρική ενέργεια.

Μόλις ολοκληρωθεί, η υπόγεια σήραγγα που στεγάζει τα νέα καλώδια ρεύματος θα εκτείνεται μεταξύ Esplanade TS και Terauley TS. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το έργο και να δείτε έναν χάρτη της διαδρομής της σήραγγας, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: Power Στο κέντρο του Τορόντο (hydroone.com)

Hydro One Limited (TSX: H)

Η Hydro One Limited, μέσω των εξ ολοκλήρου θυγατρικών της, είναι η μεγαλύτερη του Οντάριο με περίπου 1,5 εκατομμύρια πελάτες σε αξία, περίπου 30,4 δισεκατομμύρια δολάρια σε περιουσιακά στοιχεία στις 31 Δεκεμβρίου 2021 και περίπου 7,2 δισεκατομμύρια δολάρια σε ετήσια έσοδα το 2021 είναι πάροχος μεταφοράς και διανομής ηλεκτρικής ενέργειας.

Η ομάδα μας από σχεδόν 9.300 ειδικευμένους και αφοσιωμένους υπαλλήλους κατασκευάζει και συντηρεί περήφανα το ασφαλές και αξιόπιστο ηλεκτρικό σύστημα που είναι απαραίτητο για την υποστήριξη ισχυρών και επιτυχημένων κοινοτήτων. Το 2021, η Hydro One επένδυσε περίπου 2,1 δισεκατομμύρια δολάρια σε δίκτυα μεταφοράς και διανομής και στήριξε την οικονομία αγοράζοντας περίπου 1,7 δισεκατομμύρια δολάρια σε αγαθά και υπηρεσίες.

Δεσμευόμαστε στις κοινότητες στις οποίες ζούμε και εργαζόμαστε μέσω κοινοτικών επενδύσεων, πρωτοβουλιών βιωσιμότητας και ποικιλομορφίας. Έχουμε οριστεί από την Electricity Canada ως Sustainable Electricity Leader™.

Η κοινή μετοχή της Hydro One Limited είναι εισηγμένη στο TSX και ορισμένες μεσοπρόθεσμες ομολογίες της Hydro One Inc. είναι εισηγμένες στο NYSE. Πρόσθετες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο www.hydroone.com, www.sedar.com ή www.sec.gov.

Λογότυπο Hydro One Inc. (CNW Group/Hydro One Inc.)

Λογότυπο Hydro One Inc. (CNW Group/Hydro One Inc.)

ΠΗΓΗ Hydro One Inc.

Cizion

Cizion

Για λήψη πολυμέσων, ανατρέξτε στο αρχικό περιεχόμενο: http://www.newswire.ca/en/releases/archive/January2023/23/c6781.html

Leave a Comment