Η HBAGNO εγκρίνει μια στιβαρή λύση στέγης που θα μπορούσε να βοηθήσει τους ασφαλιστικούς φορείς να επιστρέψουν στη Λουιζιάνα – L’Observateur

Η HBAGNO υποστηρίζει μια βιώσιμη λύση στέγης που μπορεί να βοηθήσει στην επιστροφή των ασφαλιστικών φορέων στη Λουιζιάνα

Δημοσιεύτηκε το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023 στις 9:52 π.μ

ΝΕΑ ΟΡΛΕΑΝΗ — Στις 17 Ιανουαρίου 2023, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Οικοδόμων της Μεγάλης Νέας Ορλεάνης (HBAGNO) ενέκρινε το ψήφισμα για την αειφόρο στέγη (R. 01-2023), που έχει σχεδιαστεί για την προώθηση της μακροπρόθεσμης βιωσιμότητας των κατοικιών και την προσέλκυση φορέων ασφάλισης ακινήτων στην παράκτια Λουιζιάνα . .

Τα τελευταία χρόνια, η πολιτεία έχει βιώσει πολλές καταιγίδες, συμπεριλαμβανομένων των Laura, Delta, Zeta και Ida, οι οποίες επηρέασαν την παράκτια Λουιζιάνα και κατέστρεψαν αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες σπίτια στη Λουιζιάνα, προκαλώντας ζημιές δισεκατομμυρίων δολαρίων, με τις καταρρεύσεις στέγης να είναι οι πιο συνηθισμένες. κοινή αιτία βλάβης.

Ως αποτέλεσμα, ο ασφαλιστικός κλάδος υπέστη καταστροφικές απώλειες, αναγκάζοντας πολλές εταιρείες σε χρεοκοπία και αφήνοντας πολύ λίγους οικονομικά βιώσιμους ασφαλιστικούς φορείς να ασφαλίζουν τα σπίτια στη Λουιζιάνα. Ως αποτέλεσμα, το κόστος της ασφάλισης των ιδιοκτητών σπιτιού στη Λουιζιάνα έχει γίνει δυσβάσταχτο για τις οικογένειες της Λουιζιάνα, ειδικά στις παράκτιες ζώνες ανέμου τυφώνα της Λουιζιάνα.

Με την υποστήριξη του HBAGNO, η Λουιζιάνα υιοθέτησε πρόσφατα τον Κώδικα IRC του 2021, ο οποίος απαιτεί αυστηρότερα πρότυπα κατασκευής στέγης, δευτερεύουσα προστασία από διαρροές και σφραγισμένα καλύμματα οροφής για πρώτη φορά στην ιστορία του ομοιόμορφου οικοδομικού κώδικα της πολιτείας Λουιζιάνα. Αυτοί οι νέοι οικοδομικοί κώδικες τέθηκαν σε ισχύ την 1η Ιανουαρίου 2023 και αντικατοπτρίζουν τις πιο ανθεκτικές απαιτήσεις κώδικα στην Ακτή του Κόλπου.

Η Ένωση Κατασκευαστών Σπιτιών της Μείζονος Νέας Ορλεάνης συνεχίζει να διοργανώνει δημόσια φόρουμ τόσο για να εξηγήσει τις νέες αλλαγές στον κώδικα όσο και να συγκεντρώσει πληροφορίες από τον κατασκευαστικό κλάδο σχετικά με τις αλλαγές. Αυτά τα δημόσια φόρουμ είναι απαραίτητα για να βοηθήσουν τους ιδιοκτήτες κατοικιών και τους κατασκευαστές να κατανοήσουν τι διακυβεύεται για να διασφαλίσουν ότι οι ιδιοκτήτες σπιτιού μπορούν να αγοράσουν οικονομικά προσιτή ασφάλεια για τα επόμενα χρόνια.

Σύμφωνα με τον Mark Joiner, εκτελεστικό διευθυντή του Συμβουλίου Ενιαίου Οικοδομικού Κώδικα της Πολιτείας της Λουιζιάνα, «Κάθε φορά που υιοθετείτε έναν νέο κώδικα, αυξάνει το κόστος. Αλλά η άλλη πλευρά είναι ότι εάν χτίσετε ένα πιο στιβαρό, πιο ενεργειακά αποδοτικό σπίτι, τα ποσοστά ασφάλισής σας θα είναι χαμηλότερα».

Το HBAGNO πρότεινε ένα ψήφισμα στο οποίο περιγράφονται συγκεκριμένα βήματα για να διασφαλιστεί ότι αυτοί οι νέοι κώδικες εφαρμόζονται σύμφωνα με τη νομοθεσία, ιδίως καθώς ισχύουν για την ανακαίνιση στέγης υφιστάμενων κατοικιών. Οι ασφαλιστικοί φορείς θα πρέπει να βεβαιωθούν ότι αυτοί οι νέοι κωδικοί ισχύουν σε παράκτιες περιοχές με ισχυρούς ανέμους πριν επιστρέψουν.

«Με αυτό το ψήφισμα, ελπίζουμε να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά για την εξεύρεση λύσεων που θα πείσουν τους ασφαλιστικούς φορείς να επιστρέψουν στη Λουιζιάνα», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της HBAGNO, Dan Mills. «Καθώς οι κατασκευαστές παρέχουν πιο στιβαρές στέγες, ελπίζουμε να αντιμετωπίσουμε τις μακροπρόθεσμες ασφαλιστικές μας ανάγκες ενόψει των διαρκώς αυξανόμενων κινδύνων στις ακτές».

Για να διαβάσετε την πλήρη ανάλυση, επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://tinyurl.com/ywey5fem. Για πληροφορίες σχετικά με το HBAGNO, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.hbagno.org ή καλέστε στο 504-837-2700.

Ιδρύθηκε το 1941, η Ένωση Κατασκευαστών Οικιών της Μεγάλης Νέας Ορλεάνης (HBAGNO) παρέχει στα μέλη συνεχή εκπαίδευση, εκδηλώσεις για ευκαιρίες δικτύωσης και υπεράσπιση για την προστασία της βιομηχανίας οικοδομών. HBA, Jefferson, St. Bernard, St. Ιωάννης ο Βαπτιστής, Αγ. James, St. Ο Charles είναι ένας μη κερδοσκοπικός επαγγελματικός οργανισμός που εξυπηρετεί σχεδόν 1.000 οικοδόμους και βοηθητικά μέλη που καλύπτουν επτά ενορίες στη Λουιζιάνα, συμπεριλαμβανομένων των Plaquemines και της Orleans. Η Ένωση Κατασκευαστών Οικιών της Μείζονος Νέας Ορλεάνης γιορτάζει τώρα περισσότερα από 80 χρόνια ως η φωνή της βιομηχανίας κατοικιών στην περιοχή του μετρό.

Leave a Comment