Η Hanover Insurance Group (THG) θα ανακοινώσει τα κέρδη την Τετάρτη

Η Hanover Insurance Group (NYSE:THG – Get Rating ) έχει προγραμματιστεί να εκδώσει τα τριμηνιαία αποτελέσματα των κερδών της μετά το κλείσιμο της αγοράς την Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου. Οι αναλυτές αναμένουν ότι η Hanover Insurance Group θα δημοσιεύσει κέρδη (1,05$) ανά μετοχή για το τρίμηνο. Όσοι ενδιαφέρονται να εγγραφούν στην τηλεδιάσκεψη για τα κέρδη της εταιρείας μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτόν τον σύνδεσμο.

→ Η επόμενη μεγάλη κρίση είναι εδώ (από Porter & Company)

Το Hanover Insurance Group (NYSE:THG – Get Rating ) δημοσίευσε για τελευταία φορά τα τριμηνιαία στοιχεία κερδών του την Τρίτη 1 Νοεμβρίου. Ο ασφαλιστικός πάροχος ανέφερε κέρδη 0,99 $ ανά μετοχή για το τρίμηνο, ξεπερνώντας τη συναινετική εκτίμηση των 0,97 $ κατά 0,02 $. Η εταιρεία είχε έσοδα 1,41 δισεκατομμυρίων δολαρίων για το τρίμηνο, σε σύγκριση με τις προσδοκίες των αναλυτών για 1,37 δισεκατομμύρια δολάρια. Η Hannover Insurance Group είχε καθαρό περιθώριο 5,42% και απόδοση ιδίων κεφαλαίων 13,26%. Κατά μέσο όρο, οι αναλυτές αναμένουν ότι η Hanover Insurance Group θα δημοσιεύσει $9 EPS για το τρέχον οικονομικό έτος και $9 EPS για το επόμενο οικονομικό έτος.

Απόδοση μετοχών της Hanover Insurance Group

Οι μετοχές της μετοχής του Hanover Insurance Group άνοιξαν στα 131,82 δολάρια την Τετάρτη. Η εταιρεία έχει κινητό μέσο όρο πενήντα ημερών 138,32 $ και κινητό μέσο όρο 200 ημερών 136,60 $. Η εταιρεία έχει δείκτη χρέους προς ίδια κεφάλαια 0,34, γρήγορο δείκτη 0,39 και τρέχον δείκτη 0,39. Η μετοχή έχει κεφαλαιοποίηση 4,69 δισεκατομμυρίων δολαρίων, αναλογία P/E 16,33, αναλογία τιμής προς κέρδη-ανάπτυξης 0,98 και βήτα 0,72. Η Hanover Insurance Group έχει χαμηλό πενήντα δύο εβδομάδων 123,36 $ και υψηλό πενήντα δύο εβδομάδων 155,55 $.

Η Hannover Insurance Group αυξάνει το μέρισμα

Η επιχείρηση γνωστοποίησε επίσης πρόσφατα τριμηνιαίο μέρισμα, το οποίο καταβλήθηκε την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου. Οι μέτοχοι ρεκόρ την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου έλαβαν μέρισμα 0,81 $ ανά μετοχή. Η ημερομηνία αποκοπής αυτού του μερίσματος είναι η Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου. Αυτό αντιπροσωπεύει ετήσιο μέρισμα 3,24 $ και μερισματική απόδοση 2,46%. Αυτή είναι μια αύξηση από το προηγούμενο τρίμηνο μέρισμα της The Hanover Insurance Group ύψους 0,75 $. Ο δείκτης πληρωμής μερισμάτων (DPR) της Hanover Insurance Group είναι 40,15%.

Οι αναλυτές έθεσαν νέους στόχους τιμών

Ορισμένοι αναλυτές μετοχών σχολίασαν πρόσφατα τις μετοχές της THG. Η Janney Montgomery Scott ξεκίνησε την κάλυψη των μετοχών της The Hanover Insurance Group σε μια έκθεση έρευνας την Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου. Εξέδωσαν αξιολόγηση «αγοράς» και τιμή στόχο 164,00 $ στη μετοχή. Η StockNews.com μείωσε τις μετοχές της The Hanover Insurance Group από αξιολόγηση «αγοράς» σε «κρατημένη» σε μια έκθεση έρευνας την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου. Η Morgan Stanley αύξησε την τιμή-στόχο των μετοχών της The Hanover Insurance Group από 145,00 $ σε 150,00 $ και έδωσε στη μετοχή βαθμολογία «ίσου βάρους» σε μια έκθεση έρευνας την Τρίτη, 22 Νοεμβρίου. Η BMO Capital Markets ξεκίνησε την κάλυψη των μετοχών της The Hanover Insurance Group σε μια έκθεση έρευνας την Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου. Εξέδωσαν αξιολόγηση «απόδοσης αγοράς» και τιμή στόχο 141,00 $ για τη μετοχή. Τέλος, η Piper Sandler αύξησε την τιμή-στόχο για τις μετοχές της The Hanover Insurance Group από 144,00 $ σε 151,00 $ σε μια έκθεση έρευνας την Τρίτη 10 Ιανουαρίου. Τέσσερις επενδυτικοί αναλυτές έχουν αξιολογήσει τη μετοχή με αξιολόγηση διακράτησης και ένας έχει εκδώσει αξιολόγηση αγοράς για τη μετοχή της εταιρείας. Η μετοχή έχει συναινετική αξιολόγηση «Hold» και μέση τιμή στόχο 151,50 $, σύμφωνα με το MarketBeat.com.

Οι μυημένοι βάζουν τα στοιχήματά τους

Σε άλλες ειδήσεις του Hanover Insurance Group, ο EVP Mark Joseph Welzenbach πούλησε 2.673 μετοχές της εταιρείας σε μια συναλλαγή την Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου. Οι μετοχές διακινήθηκαν με μέση τιμή 142,21 $, συνολικής αξίας 380.127,33 $. Μετά την πώληση, ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος κατέχει πλέον 19.846 μετοχές της εταιρείας, αξίας περίπου 2.822.299,66 δολαρίων. Η πώληση αποκαλύφθηκε σε νομική κατάθεση στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, η οποία είναι προσβάσιμη μέσω αυτού του υπερσυνδέσμου. Insiders κατέχουν το 2,50% της μετοχής της εταιρείας.

Οι θεσμικοί επενδυτές είναι βαριές για τον όμιλο Hannover Insurance

Ορισμένοι μεγάλοι επενδυτές τροποποίησαν πρόσφατα τις συμμετοχές τους. Το Teacher Retirement System of The State of Kentucky αγόρασε ένα νέο μερίδιο σε μετοχές της The Hanover Insurance Group κατά τη διάρκεια του 3ου τριμήνου αξίας περίπου 743.000 $. Η M&T Bank Corp αύξησε το μερίδιό της στις μετοχές της The Hanover Insurance Group κατά 3,8% κατά το 3ο τρίμηνο. Η M&T Bank Corp κατέχει πλέον 2.590 μετοχές της μετοχής του ασφαλιστικού παρόχου αξίας 333.000 δολαρίων μετά την αγορά επιπλέον 96 μετοχών το τελευταίο τρίμηνο. Η Captrust Financial Advisors αύξησε το μερίδιό της στις μετοχές της The Hanover Insurance Group κατά 30,6% κατά το 3ο τρίμηνο. Η Captrust Financial Advisors κατέχει τώρα 5.996 μετοχές της μετοχής του ασφαλιστικού παρόχου αξίας 768.000 $ μετά την αγορά επιπλέον 1.405 μετοχών το τελευταίο τρίμηνο. Η Baird Financial Group Inc. αύξησε το μερίδιό της στις μετοχές της The Hanover Insurance Group κατά 31,4% κατά το 3ο τρίμηνο. Baird Financial Group Inc. τώρα κατέχει 2.040 μετοχές της μετοχής του ασφαλιστικού παρόχου αξίας 261.000 $ μετά την αγορά επιπλέον 488 μετοχών το τελευταίο τρίμηνο. Τέλος, η CIBC Private Wealth Group LLC αύξησε το μερίδιό της στις μετοχές της The Hanover Insurance Group κατά 3,8% κατά το 3ο τρίμηνο. Η CIBC Private Wealth Group LLC κατέχει τώρα 4.053 μετοχές της μετοχής του ασφαλιστικού παρόχου αξίας 519.000 $ μετά την αγορά επιπλέον 147 μετοχών το τελευταίο τρίμηνο. Οι θεσμικοί επενδυτές κατέχουν το 86,39% των μετοχών της εταιρείας.

Εταιρικό Προφίλ Hanover Insurance Group

(Λάβετε βαθμολογία)

Η Hanover Insurance Group, Inc. είναι μια εταιρεία χαρτοφυλακίου που δραστηριοποιείται στην παροχή προϊόντων και υπηρεσιών περιουσίας και ατυχημάτων. Λειτουργεί μέσω των ακόλουθων τμημάτων: Εμπορικές Γραμμές, Προσωπικές Γραμμές και Άλλα. Το τμήμα Commercial Lines περιλαμβάνει εμπορικές ασφάλειες πολλαπλών κινδύνων, εμπορικά αυτοκίνητα, προγράμματα αποζημίωσης εργαζομένων και εξειδικευμένα προγράμματα, εσωτερική ναυτιλία, διαχείριση και άλλες εμπορικές ασφάλειες, όπως επαγγελματική ευθύνη και εγγύηση.

Δείτε επίσης

Ιστορικό κερδών για το Hanover Insurance Group (NYSE:THG)

Αυτή η άμεση ειδοποίηση ειδήσεων τροφοδοτείται από αφηγηματική επιστημονική τεχνολογία και οικονομικά δεδομένα από το MarketBeat για να παρέχει στους αναγνώστες τις ταχύτερες και ακριβέστερες αναφορές. Αυτή η ιστορία εξετάστηκε από τη συντακτική ομάδα του MarketBeat πριν από τη δημοσίευσή της. Στείλτε τυχόν ερωτήσεις ή σχόλια σχετικά με αυτήν την ιστορία στο [email protected].

Πριν σκεφτείτε το Hanover Insurance Group, θα θέλετε να το ακούσετε αυτό.

Το MarketBeat παρακολουθεί καθημερινά τους αναλυτές ερευνών με την κορυφαία αξιολόγηση και τις καλύτερες επιδόσεις της Wall Street και τις μετοχές που προτείνουν στους πελάτες τους. Η MarketBeat εντόπισε πέντε μετοχές που κορυφαίοι αναλυτές ψιθυρίζουν σιωπηλά στους πελάτες τους να αγοράσουν τώρα προτού απογειωθούν οι ευρύτερες αγορές… και η Hanover Insurance Group δεν ήταν στη λίστα.

Αν και η The Hanover Insurance Group έχει επί του παρόντος μια αξιολόγηση “Hold” μεταξύ των αναλυτών, οι κορυφαίοι αναλυτές πιστεύουν ότι αυτές οι πέντε μετοχές είναι καλύτερες αγορές.

Δείτε τις πέντε μετοχές εδώ

Leave a Comment