Η Gemini Rosemont προσθέτει το οκταώροφο κτίριο γραφείων Peninsula Life Science Center στο χαρτοφυλάκιο λειτουργιών της με μετρητά

ΑΓΓΕΛΟΙ, 21 Δεκεμβρίου 2022 /PRNewswire/ — Η Gemini Rosemont Commercial Real Estate, μια καθετοποιημένη εταιρεία διαχείρισης επενδύσεων σε ακίνητα που ειδικεύεται σε γραφεία και πολυτελείς κατοικίες κατηγορίας Α, απέκτησε το Peninsula Life Science Center for Peninsula Life Science Center. 59.350.000 $.

Η Gemini Rosemont προσθέτει το οκταώροφο κτίριο γραφείων Peninsula Life Science Center στο χαρτοφυλάκιο της Δυτικής Ακτής σε όλες τις συναλλαγές με μετρητά

Οκτώροφο κτίριο γραφείων που βρίσκεται στο 1828 El Camino Real Χερσόνησος του Σαν Φρανσίσκο πόλη Burlingame, Καλιφόρνιαπροσθέτει 65.804 μισθώσιμα τετραγωνικά πόδια στο χαρτοφυλάκιο της εταιρείας, το οποίο περιλαμβάνει 17 εμπορικά ακίνητα γραφείων σε επτά πολιτείες των ΗΠΑ.

Τα δίδυμα αγόρασαν το κτίριο γραφείων Rosemont από την Sansome Street Advisors και την εταιρεία Gordon Brothers Σε μια συναλλαγή με μετρητά που χρηματοδοτήθηκε σε συνεργασία με την Gemini Investments, μια επενδυτική εταιρεία εισηγμένη στο Χρηματιστήριο του Χονγκ Κονγκ.

Το ακίνητο είναι 98 τοις εκατό μισθωμένο και αγκυροβολημένο από τρεις ενοικιαστές της ανάπτυξης βιοεπιστημών. Χτισμένο το 1974 και ανακαινισμένο το 2016 και ανακαινισμένο ξανά το 2022, το κατάλυμα διαθέτει παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή με θέα στον κόλπο του Σαν Φρανσίσκο, τιμές στάθμευσης πάνω από την αγορά, ανώτερη πρόσβαση στα μέσα μεταφοράς και θέα στο El Camino Real. Απέχει πέντε λεπτά με τα πόδια από το σταθμό Millbrae BART/Caltrain, ο οποίος εξυπηρετεί περισσότερους από 7.000 εργάτες υψηλής ειδίκευσης από τη Silicon Valley της χερσονήσου. Σαν Φρανσίσκο, και East Bay καθημερινά. Παρέχει επίσης εύκολη πρόσβαση Σαν Φρανσίσκο Διεθνές Αεροδρόμιο, μέσω BART ή του αυτοκινητόδρομου 101.

«Η εξαγορά του Κέντρου Επιστημών Ζωής στη Χερσόνησο είναι το πρώτο βήμα της Gemini Rosemont στη θέση των βιοεπιστημών, έναν από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους τομείς της αμερικανικής οικονομίας», είπε. Jason Kuester, επικεφαλής επιχειρησιακός διευθυντής. “Ταιριάζει καλά με τη στρατηγική μας να αυξήσουμε το χαρτοφυλάκιό μας στη Δυτική Ακτή με ποιοτικά περιουσιακά στοιχεία και είναι μια φυσική επέκταση του υπάρχοντος χαρτοφυλακίου μας. Το βλέπουμε ως βάση για επέκταση στον τομέα των βιοεπιστημών.”

Το χαρτοφυλάκιο της Gemini Rosemont στη Δυτική Ακτή περιλαμβάνει περίπου 1,3 εκατομμύρια τετραγωνικά πόδια και έχει τρία επιπλέον ακίνητα. Καλιφόρνια και εισάγετε ένα Πολιτεία Ουάσιγκτον. Η Δυτική Ακτή διαθέτει 600 Clipper (Belmont), ESET 610 West Ash (Σαν Ντιέγκο) και Gemini Rosemont Technology Park (Σάντα Κλάρα) και ένα δωδέκατο @ δωδέκατο (Bellevue, Wash.).

«Το Peninsula Life Sciences Center είναι ένα καλά τοποθετημένο, πλήρως σταθεροποιημένο, υψηλών δυνατοτήτων ιδιοκτησία που υπερβαίνει την επενδυτική μας εντολή», δήλωσε ο Tenzin Tsungmey, πρόεδρος της περιοχής της Δυτικής Ακτής. “Ο 11 εκατομμύρια δολάρια Η προσθήκη τεσσάρων εκατομμυρίων τετραγωνικών ποδιών κεφαλαίου και βελτιώσεων μισθωτών το 2022 και μια προτεινόμενη ανάπτυξη της βιοεπιστήμης σε ακτίνα τριών μιλίων προσθέτουν τεράστια αξία σε αυτήν την επένδυση. Αναζητούμε άλλες ευκαιρίες για να συνεχίσουμε να επεκτείνουμε το αποτύπωμά μας στην ευρύτερη περιοχή του κόλπου».

Sansome Street Advisors και Gordon Brothers Ο Cushman Wakefield εκπροσωπήθηκε από την ομάδα Σεθ ΣίγκελΕκτελεστικός διευθυντής, Στηβ Χέρμανεκτελεστικός διευθύνων σύμβουλος και Ράιαν Βενέτσια, Εκτελεστικός διευθυντής. Τα δίδυμα εκπροσωπήθηκαν στην απόκτηση, με επικεφαλής τον Rosemont Κέβιν ΦλέμινγκΥπεύθυνος αγορών.

Ντέιβιντ ΓουίλσονΈνας διαχειριστής ακινήτου με την Gemini Rosemont θα διαχειρίζεται το ακίνητο.

Σχετικά με τα εμπορικά ακίνητα Gemini Rosemont

Η Gemini Rosemont Commercial Real Estate, μια καθετοποιημένη εταιρεία διαχείρισης επενδύσεων σε ακίνητα, διαθέτει υπάρχον χαρτοφυλάκιο συνολικής αξίας ενεργητικού περίπου 4 εκατομμυρίων τετραγωνικών ποδιών. 1 δισεκατομμύριο δολάρια.

Από την ίδρυσή της, η Gemini Rosemont και οι θυγατρικές και οι προκάτοχοί της έχουν χρηματοδοτήσει 226 επενδυτικά οχήματα, έχουν αναπτύξει κεφάλαια περίπου 1,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων για την απόκτηση περιουσιακών στοιχείων άνω των 3,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων και έχουν αποκτήσει ή/και διαχειρίζονται περίπου 34 εκατομμύρια τετραγωνικά πόδια εμπορικής ακίνητης περιουσίας. Ολοκληρώθηκε .

Με τη χορηγία της Gemini Investments Holdings, Ltd., μιας επενδυτικής εταιρείας εισηγμένης στο Χρηματιστήριο του Χονγκ Κονγκ, η εταιρεία έχει επενδύσει περίπου. 720 εκατομμύρια δολάρια Έκτοτε, σε κτίρια γραφείων Κατηγορίας Α σε αγορές των ΗΠΑ εστιασμένες στην τεχνολογία ή/και πύλη συνολικού εμβαδού άνω των 1,4 εκατομμυρίων τετραγωνικών ποδιών Μάρτιος 2016.

Εδώ βρίσκεται η έδρα της εταιρείας που ιδρύθηκε το 1992 Άγγελοι και διαθέτει περιφερειακά γραφεία Ντάλας, Νέα Υόρκη και Περιοχή του Κόλπου του Σαν Φρανσίσκο. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το GeminiRosemont.com.

Cizion

Cizion

Για λήψη πολυμέσων, δείτε το αρχικό περιεχόμενο: https://www.prnewswire.com/news-releases/gemini-rosemont-adds-peninsula-life-science-center-eight-story-office-building-to-portfolio-in- all -cash-transaction-301708731.html

ΠΗΓΗ Εμπορικά Ακίνητα Gemini Rosemont

Leave a Comment