Η Fox Run Management LLC αγοράζει 6.019 μετοχές της American Equity Investment Life Holding (NYSE:AEL)

Η Fox Run Management LLC αγόρασε νέο μερίδιο στην American Equity Investment Life Holding (NYSE:AEL – Buy Rating) το τρίτο τρίμηνο, σύμφωνα με την εταιρεία στην πιο πρόσφατη κατάθεσή της στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Η εταιρεία αγόρασε 6.019 μετοχές της μετοχής του παρόχου χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, αξίας περίπου 224.000 $.

→ Τεράστιο ανοδικό δυναμικό με «κλιμακωτή» ζήτηση για ηλιακή ενέργεια (Από Επενδυτικές Τάσεις)

Ορισμένοι άλλοι μεγάλοι επενδυτές πρόσθεσαν ή μείωσαν πρόσφατα τα μερίδιά τους στην εταιρεία. BlackRock Inc. Η American Equity αύξησε το μερίδιό της σε μετοχές της Investment Life κατά 0,4% κατά το 1ο τρίμηνο. BlackRock Inc. τώρα κατέχει 13.317.782 μετοχές της μετοχής του παρόχου χρηματοοικονομικών υπηρεσιών αξίας 531.512.000 $ μετά την αγορά επιπλέον 49.702 μετοχών κατά το τελευταίο τρίμηνο. Macquarie Group Ltd. Η American Equity αύξησε το μερίδιό της σε μετοχές της Investment Life κατά 1,7% κατά το 2ο τρίμηνο. Η Macquarie Group Ltd. κατέχει πλέον 5.253.182 μετοχές της μετοχής του παρόχου χρηματοοικονομικών υπηρεσιών αξίας 192.109.000 $ μετά την αγορά επιπλέον 85.531 μετοχών κατά το τελευταίο τρίμηνο. Η State Street Corp αύξησε το μερίδιό της στις μετοχές της American Equity Investment Life κατά 4,7% κατά το 1ο τρίμηνο. Η State Street Corp κατέχει τώρα 3.189.994 μετοχές της μετοχής του παρόχου χρηματοοικονομικών υπηρεσιών αξίας 127.313.000 $ μετά την αγορά επιπλέον 142.611 μετοχών κατά το τελευταίο τρίμηνο. Η Clearbridge Investments LLC αύξησε το μερίδιό της στις μετοχές της American Equity Investment Life κατά 0,3% κατά το δεύτερο τρίμηνο. Η Clearbridge Investments LLC κατέχει πλέον 2.822.498 μετοχές της μετοχής του παρόχου χρηματοοικονομικών υπηρεσιών αξίας 103.219.000 $ μετά την αγορά επιπλέον 7.434 μετοχών κατά το τελευταίο τρίμηνο. Τέλος, η Invesco Ltd. Η American Equity αύξησε το μερίδιό της σε μετοχές της Investment Life κατά 12,0% κατά το 1ο τρίμηνο. Η Invesco Ltd. κατέχει τώρα 1.836.085 μετοχές της μετοχής του παρόχου χρηματοοικονομικών υπηρεσιών αξίας 73.278.000 δολαρίων μετά την αγορά επιπλέον 196.589 μετοχών κατά το τελευταίο τρίμηνο. Θεσμικοί επενδυτές και hedge funds κατέχουν το 94,03% των μετοχών της εταιρείας.

American Equity Investment Life Price Performance

Η μετοχή της ΑΕΛ άνοιξε την Τετάρτη στα 47,65 δολάρια. Η εταιρεία έχει ταχύ δείκτη 0,17, τρέχον δείκτη 0,17 και δείκτη χρέους προς ίδια κεφάλαια 0,27. Η American Equity Investment Life Holding έχει χαμηλό 12 μηνών 28,05 $ και υψηλό 12 μηνών 47,99 $. Η εταιρεία έχει κεφαλαιοποίηση 4,08 δισεκατομμυρίων δολαρίων, δείκτη P/E 3,48 και beta 0,91. Η εταιρεία έχει κινητό μέσο όρο 50 ημερών 43,76 $ και κινούμενο μέσο όρο διακοσίων ημερών 40,29 $.

Η American Equity Investment Life (NYSE:AEL – Get Rating ) δημοσίευσε για τελευταία φορά τα αποτελέσματα των κερδών της τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου. Ο πάροχος χρηματοοικονομικών υπηρεσιών ανέφερε 0,99 $ EPS για το τρίμηνο, ξεπερνώντας τη συναινετική εκτίμηση των 0,84 $ κατά 0,15 $. Η American Equity Investment Life είχε καθαρό περιθώριο 71,25% και απόδοση ιδίων κεφαλαίων 8,81%. Η εταιρεία είχε έσοδα 609,74 εκατομμυρίων δολαρίων για το τρίμηνο, σε σύγκριση με τις εκτιμήσεις των αναλυτών στα 585,04 εκατομμύρια δολάρια. Κατά μέσο όρο, οι αναλυτές αναμένουν ότι η American Equity Investment Life Holding θα καταγράψει κέρδη 3,87 ανά μετοχή για το τρέχον οικονομικό έτος.

Το American Equity Investment Life μειώνει τα μερίσματα

Η επιχείρηση ανακοίνωσε πρόσφατα και ετήσιο μέρισμα, το οποίο καταβλήθηκε την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου. Οι μέτοχοι ρεκόρ τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου έλαβαν μέρισμα 0,02 $. Η ημερομηνία αποκοπής του μερίσματος αυτού του μερίσματος ήταν η Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου. Αυτό αντιπροσωπεύει μερισματική απόδοση 0,05%. Ο δείκτης πληρωμών της American Equity Investment Life είναι επί του παρόντος 0,15%.

Οι αναλυτές έθεσαν νέους στόχους τιμών

Ορισμένοι αναλυτές εξέδωσαν πρόσφατα εκθέσεις για τη μετοχή. Το Evercore ISI αύξησε την τιμή-στόχο για τις μετοχές της American Equity Investment Life από 38,00 $ σε 43,00 $ και έδωσε στη μετοχή μια «in-line» βαθμολογία σε ένα ερευνητικό σημείωμα την Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου. Η Morgan Stanley αύξησε τον στόχο της τιμής για τις μετοχές της American Equity Investment Life από 43,00 $ σε 50,00 $ και έδωσε στη μετοχή βαθμολογία «ίσου βάρους» σε μια έκθεση έρευνας την Τρίτη, 10 Ιανουαρίου. JPMorgan Chase & Co. Η American Equity Investment αύξησε τον στόχο τιμής των μετοχών της Life από 40,00 $ σε 44,00 $ και έδωσε στη μετοχή μια «ουδέτερη» βαθμολογία σε μια έκθεση έρευνας την Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου. Ο Raymond James αύξησε τις μετοχές της American Equity Investment Life από αξιολόγηση «υπεραπόδοσης» σε «ισχυρή αγορά» και έθεσε στόχο τιμής 48,00 $ για τη μετοχή σε μια έκθεση έρευνας τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου. Τέλος, η Royal Bank of Canada μείωσε τον στόχο τιμής για τις μετοχές της American Equity Investment Life από 47,00 $ σε 44,00 $ και όρισε αξιολόγηση «υπεραπόδοσης» για τη μετοχή σε μια έκθεση έρευνας την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου. Έξι αναλυτές έχουν αξιολογήσει τη μετοχή με αξιολόγηση διακράτησης, τρεις έχουν εκδώσει αξιολόγηση αγοράς και ένας έχει δώσει ισχυρή αξιολόγηση αγοράς στη μετοχή. Η American Equity Investment Life έχει επί του παρόντος μια συναινετική βαθμολογία «Average Buy» και μια συναινετική τιμή στόχο 44,89 $, σύμφωνα με τα στοιχεία του MarketBeat.

Προφίλ American Equity Investment Life

(Λάβετε βαθμολογία)

Η American Equity Investment Life Holding Co. αναπτύσσει και πουλά προϊόντα προσόδων σταθερού δείκτη και σταθερού επιτοκίου. Επικεντρώνεται στα ακόλουθα χαρτοφυλάκια: εμπορικά στεγαστικά δάνεια, αγροτικά στεγαστικά δάνεια και στεγαστικά δάνεια για κατοικίες. Η εταιρεία ιδρύθηκε στις 15 Δεκεμβρίου 1995 από τον David J. Noble και έχει την έδρα της στο West Des Moines, IA.

Επιλεγμένα άρθρα

Θεσμική ιδιοκτησία κατά τρίμηνο για την αμερικανική μετοχική επενδυτική ζωή (NYSE:AEL)

Αυτή η άμεση ειδοποίηση ειδήσεων τροφοδοτείται από αφηγηματική επιστημονική τεχνολογία και οικονομικά δεδομένα από το MarketBeat για να παρέχει στους αναγνώστες τις ταχύτερες και ακριβέστερες αναφορές. Αυτή η ιστορία εξετάστηκε από τη συντακτική ομάδα του MarketBeat πριν από τη δημοσίευσή της. Στείλτε τυχόν ερωτήσεις ή σχόλια σχετικά με αυτήν την ιστορία στο [email protected].

Πριν σκεφτείτε το American Equity Investment Life, θα θέλετε να το ακούσετε αυτό.

Το MarketBeat παρακολουθεί καθημερινά τους αναλυτές ερευνών με την κορυφαία αξιολόγηση και τις καλύτερες επιδόσεις της Wall Street και τις μετοχές που προτείνουν στους πελάτες τους. Η MarketBeat εντόπισε πέντε μετοχές που οι κορυφαίοι αναλυτές ψιθυρίζουν σιωπηλά στους πελάτες τους να αγοράσουν τώρα πριν απογειωθούν οι ευρύτερες αγορές… και η American Equity Investment Life δεν ήταν στη λίστα.

Αν και η American Equity Investment Life έχει επί του παρόντος βαθμολογία «Μέση Αγορά» μεταξύ των αναλυτών, οι κορυφαίοι αναλυτές πιστεύουν ότι αυτές οι πέντε μετοχές είναι καλύτερες αγορές.

Δείτε τις πέντε μετοχές εδώ

Ένας οδηγός για αρχάριους για την επενδυτική κεφαλαιακή κεφαλαιοποίηση Pot Fund

Leave a Comment