Η Forrester παρουσιάζει την υπηρεσία μάρκετινγκ συνεργατών οικοσυστήματος για να βοηθήσει τους οργανισμούς B2B να σχεδιάσουν, να αναπτύξουν και να βελτιστοποιήσουν οικοσυστήματα συνεργατών

CAMBRIDGE, Mass.–(ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΚΙΝΗΤΑ)–Η Forrester (Nasdaq: FORR) παρουσίασε σήμερα το Forrester Decisions for Partner Ecosystem Marketing, την επόμενη γενιά των Forrester Decisions for Channel Marketing. Η βελτιωμένη υπηρεσία έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους ηγέτες του μάρκετινγκ να εκσυγχρονίσουν τα υπάρχοντα προγράμματα συνεργατών τους καθώς τα οικοσυστήματα συνεργατών αναπτύσσονται και επεκτείνονται περαιτέρω. Τα στοιχεία της Forrester δείχνουν ότι το 2022, σχεδόν οι μισοί από τους ηγέτες των καναλιών B2B και των οικοσυστημάτων αναμένουν ετήσια αύξηση του αριθμού των συνεργατών με τους οποίους συνεργάζονται. Φέτος, ο σχηματισμός συνεργατών οικοσυστημάτων θα συνεχίσει να αυξάνεται και να κινείται πέρα ​​από τις δραστηριότητες συναλλαγών ή μεταπώλησης. Αυτά τα οικοσυστήματα συνεργατών θα περιλαμβάνουν επίσης μη επιχειρησιακούς εταίρους που διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην επίτευξη αξίας καθ’ όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής των πελατών.

Αυτή η υπηρεσία Forrester Decisions θα βοηθήσει τους συνεργάτες ηγέτες μάρκετινγκ οικοσυστήματος να αναπτύξουν, να ασφαλίσουν και να δεσμεύσουν τους συνεργάτες τους για να αυξήσουν την αφοσίωση και να αυξήσουν τα έσοδα σε ολόκληρο το οικοσύστημά τους. Το Forrester Decisions for Partner Ecosystem Marketing θα βοηθήσει επίσης στελέχη, λειτουργικούς ηγέτες και τις ομάδες τους να σχεδιάσουν και να εκτελέσουν τις πιο πιεστικές προτεραιότητές τους, όπως:

 • Διαμόρφωση στρατηγικής μάρκετινγκ οικοσυστήματος συνεργατών.
 • Σχεδιασμός και μέτρηση της επιτυχίας του οικοσυστήματος των συνεργατών.
 • Βελτιστοποίηση ζήτησης συνεργατών βάσει πληροφοριών.
 • Εκσυγχρονισμός προγράμματος συνεργατών.
 • Ενεργοποίηση συνεργατών οικοσυστήματος.
 • Απόκτηση ανταλλαγής ιδεών με τη συμμετοχή ενός συνεργάτη.
 • Δημιουργία μιας παγκόσμιας κλάσης συνεργαζόμενης ομάδας μάρκετινγκ οικοσυστήματος.

“«Οι B2B οργανισμοί βιώνουν σημαντικές αλλαγές στα οικοσυστήματα των συνεργατών τους», δήλωσε η Maria Chien, αντιπρόεδρος και διευθύντρια έρευνας της Forrester.Επί του παρόντος, τα δύο τρίτα των ηγετών B2B καναλιών και οικοσυστημάτων αναφέρουν ότι η οργάνωση συνεργαζόμενων οικοσυστημάτων είναι πολύ σημαντική ή σημαντική για τον οργανισμό τους. Η υπηρεσία Partner Ecosystem Marketing στο χαρτοφυλάκιό μας Forrester Decisions θα διασφαλίσει ότι οι ηγέτες μάρκετινγκ έχουν πρόσβαση στην έρευνα και τα εργαλεία που χρειάζονται για να εκμεταλλευτούν πλήρως τα οικοσυστήματα των συνεργατών τους για να οδηγήσουν την επιχειρηματική ανάπτυξη».

Κάθε υπηρεσία Forrester Decisions έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει στους ηγέτες και τις ομάδες τους να ενεργούν γρήγορα, να εξαλείφουν τον κίνδυνο και να εξοικονομούν χρόνο και χρήμα με:

 • Έρευνα τολμηρής όρασης μείνετε μπροστά από την αλλαγή της δυναμικής των πελατών και της αγοράς και σχεδιάστε για το μέλλον.
 • Επιλεγμένα εργαλεία και πλαίσια κατακτήστε προτεραιότητες και παραδώστε στρατηγικές με στρατηγικά μοντέλα και πρότυπα plug-and-play. Για παράδειγμα, το μοντέλο πολλαπλασιαστή οικοσυστήματος συνεργατών Forrester δίνει τη δυνατότητα στους ηγέτες μάρκετινγκ να δημιουργήσουν οργανισμούς-εταίρους που διασφαλίζουν την ευθυγράμμιση μεταξύ της στρατηγικής του οικοσυστήματος συνεργατών, των αναγκών του αγοραστή και του πελάτη, της επιτυχίας του συνεργάτη και των κοινών επιχειρηματικών αποτελεσμάτων.
 • Έμπειρη διαχείριση επιτάχυνση της προόδου και απομάκρυνση κινδύνου με εξατομικευμένη τεχνογνωσία μέσω συνεδριών αναλυτικής καθοδήγησης, συζητήσεων με ομοτίμους και εκδηλώσεων.

Πόροι:

 • Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις αποφάσεις Forrester για το μάρκετινγκ οικοσυστήματος συνεργατών.

 • Εξερευνήστε τον Οδηγό προγραμματισμού της Forrester 2023: Αναφορά μάρκετινγκ καναλιών (απαιτείται σύνδεση πελάτη).

 • Δείτε πληροφορίες στρατηγικής για ηγέτες μάρκετινγκ B2B.

Σχετικά με το Forrester

Η Forrester (Nasdaq: FORR) είναι μια από τις εταιρείες έρευνας και συμβούλων με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο. Βοηθάμε τους ηγέτες της τεχνολογίας, της εμπειρίας πελατών, της ψηφιακής τεχνολογίας, του μάρκετινγκ, των πωλήσεων και των λειτουργιών προϊόντων να αξιοποιήσουν το πάθος των πελατών για να προωθήσουν την ανάπτυξη. Μέσω της αφοσιωμένης έρευνας, παροχής συμβουλών και εκδηλώσεων της Forrester, οι ηγέτες σε όλο τον κόσμο έχουν τη δυνατότητα να είναι τολμηροί στη δουλειά – να οδηγούν την αλλαγή και να βάζουν τους πελάτες τους στο επίκεντρο της ηγεσίας, της στρατηγικής και των λειτουργιών τους. Οι μοναδικές μας γνώσεις βασίζονται σε ετήσιες έρευνες με περισσότερους από 700.000 καταναλωτές, ηγέτες επιχειρήσεων και ηγέτες τεχνολογίας παγκοσμίως. αυστηρές και αντικειμενικές μεθοδολογίες έρευνας, συμπεριλαμβανομένων των αξιολογήσεων Forrester Wave™. 100 εκατομμύρια ψήφοι ανατροφοδότησης σε πραγματικό χρόνο. και την κοινή σοφία των πελατών μας. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το Forrester.com.

Leave a Comment