Η First Tech Federal Credit Union επιλέγει την Access EasyVest® της Softek για να παρέχει σε 650.000 μέλη ψηφιακές πρώτες αυτοματοποιημένες επενδυτικές λύσεις

-Το λογισμικό EasyVest της Access Softek παρέχει στα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα πλήρως ενσωματωμένες αυτοματοποιημένες επενδύσεις, προσφέροντας μια εύχρηστη, αποτελεσματική λύση για κατόχους λογαριασμών με όλα τα επίπεδα επενδυτικής εμπειρίας-

BERKELEY, Καλιφόρνια, 22 Δεκεμβρίου 2022–(BUSINESS WIRE)–Η Access Softek, ένας πάροχος ψηφιακής τραπεζικής παντός καναλιού, συνεργάστηκε με την First Technology Federal Credit Union (First Tech), μια πιστωτική ένωση πλήρους εξυπηρέτησης που εξυπηρετεί συνδεδεμένες εταιρείες τεχνολογίας και τους υπαλλήλους τους, για να προσφέρει το EasyVest. Το robo-advisor έχει σχεδιαστεί για να ενσωματώνεται απρόσκοπτα με την ηλεκτρονική και mobile banking πλατφόρμα οποιουδήποτε χρηματοπιστωτικού ιδρύματος.

Το τμήμα επενδυτικών υπηρεσιών πλήρους εξυπηρέτησης της First Tech, Addison Avenue, είναι εθνικός ηγέτης στην παροχή υπηρεσιών επενδύσεων και διαχείρισης περιουσίας στα μέλη της πιστωτικής ένωσης μέσω της σχέσης του με τον Raymond James.* Για να συμπληρώσει το μοντέλο πλήρους εξυπηρέτησης, η First Tech επέλεξε την EasyVest, έναν πάροχο . μια χαμηλού κόστους, χαμηλού ελάχιστου, ψηφιακής πρώτης λύσης για αυτοκατευθυνόμενους επενδυτές. Το EasyVest είναι μια φυσική επιλογή για μέλη που ενδιαφέρονται να αρχίσουν να επενδύουν μικρά ποσά με την πάροδο του χρόνου.

Το EasyVest έχει σχεδιαστεί για να συμπληρώνει και να επεκτείνει το υπάρχον λογισμικό διαχείρισης πλούτου. Παρέχει στα κοινοτικά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα περιζήτητες επενδυτικές ευκαιρίες για να ανταγωνιστούν καλύτερα τις εθνικές τράπεζες και τους fintech, προσφέροντας μια λύση που προσελκύει και διατηρεί τους καταναλωτές και ξεκλειδώνει μια νέα, πλήρως συμβατή ροή εσόδων. Το EasyVest προσφέρει επίσης ένα σύνολο API που λειτουργούν με οποιαδήποτε διαδικτυακή ή φορητή πλατφόρμα, κάνοντας τη διαδικασία υλοποίησης ακόμα πιο εύκολη.

“Η First Tech έχει μια βάση μελών εξαιρετικά προσανατολισμένη στην τεχνολογία, επομένως δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι αναζητούν επιλογές που τους επιτρέπουν να αλληλεπιδρούν ψηφιακά”, δήλωσε ο Chris Doner, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Access Softek. «Είμαστε περήφανοι που μια τόσο κορυφαία πιστωτική ένωση επενδυτικών υπηρεσιών επέλεξε την EasyVest για να βελτιώσει περαιτέρω την ψηφιακή επενδυτική σουίτα».

Η παροχή διαφοροποιημένων επενδυτικών ευκαιριών αποτελεί βασικό επίκεντρο της First Tech. Τέλος, η απόφαση για εισαγωγή του προγράμματος EasyVest της Access Softek έγινε αποδεκτή από τα μέλη. Το μεγαλύτερο μέρος της βάσης μελών της First Tech αναζητά επιλογές για να συνδεθεί ψηφιακά με τις τραπεζικές και επενδυτικές πλατφόρμες τους και η πιστωτική ένωση επέλεξε το EasyVest για να βελτιώσει την εμπειρία των μελών.

«Συνεργαζόμενοι με την Access Softek, είμαστε σε θέση να γεφυρώνουμε το χάσμα των γενεών και να προσφέρουμε επενδυτικές υπηρεσίες σε ένα ευρύτερο φάσμα μελών που συνήθως δεν έχουν την ευκαιρία να επενδύσουν», δήλωσε ο Mike Upton, Chief Digital and Technology Officer της First Tech. «Στην First Tech Federal Credit Union, επικεντρωνόμαστε στα μέλη που εξυπηρετούμε και γνωρίζουμε ότι αυτή η πρώτη λύση ψηφιακού χαρακτήρα θα ωφελήσει πολύ τα μέλη μας».

Σχετικά με την Access Softek, Inc

Η Access Softek είναι ένας αξιόπιστος συνεργάτης πιστωτικών ενώσεων και τραπεζών, παρέχοντας σε καταναλωτές και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων μια σουίτα τραπεζικών λύσεων Access Digital που περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζονται οι πραγματικοί πελάτες, από τα βασικά στοιχεία της ηλεκτρονικής και κινητής τραπεζικής έως το άνοιγμα και δανεισμό λογαριασμών, τη συνομιλία, τη βιομετρική έλεγχος ταυτότητας και πολλά άλλα. πρόληψη χρονικής απάτης, αυτοματοποιημένες επενδύσεις, λύση κρυπτογράφησης που μπορεί να ενσωματωθεί απευθείας στην πλατφόρμα ψηφιακών τραπεζών ενός χρηματοπιστωτικού ιδρύματος, σύγχρονο διαισθητικό UI/UX μέλους και άλλα καινοτόμα προϊόντα. Σήμερα, περισσότεροι από έξι εκατομμύρια πελάτες διαχειρίζονται τα χρήματά τους με ασφάλεια και εύκολα χρησιμοποιώντας τις λύσεις Access Softek. Η Access Softek θέτει τα πρότυπα για το τοπίο της ψηφιακής τραπεζικής πολλαπλών καναλιών και συνεχίζει να προσφέρει πρωτιές στον κλάδο και αξιόπιστη υποστήριξη από τα κεντρικά της γραφεία στο Μπέρκλεϋ της Καλιφόρνια για περισσότερες από τρεις δεκαετίες. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.accesssoftek.com.

Σχετικά με την First Tech Federal Credit Union

Η First Tech Federal Credit Union είναι ένα ίδρυμα 17+ δισεκατομμυρίων δολαρίων με έδρα το Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια. Η πρώτη πιστωτική ένωση του έθνους εξυπηρετεί τις κορυφαίες εταιρείες στον κόσμο που επικεντρώνονται στην τεχνολογία και τους υπαλλήλους τους, συμπεριλαμβανομένων των HP Inc., Hewlett Packard Enterprise, Microsoft, Agilent, Intel, Cisco, Amazon, Nike, Intuit, Google και άλλων. παρέχει υπηρεσία. Η First Tech αναγνωρίζεται ως καταλύτης του κλάδου για την παροχή μιας αβίαστης τραπεζικής εμπειρίας σε περισσότερα από 720.000 μέλη μέσω 33 τοποθεσιών καταστημάτων, πάνω από 5.600 κοινόχρηστων καταστημάτων CO-OP, 30.000 ΑΤΜ Δικτύου CO-OP και διαδικτυακών πλατφορμών. Η First Tech προσφέρει ένα πλήρες φάσμα χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων παραδοσιακών τραπεζικών, διαδικτυακών τραπεζικών, στεγαστικών δανείων, χρηματοοικονομικού σχεδιασμού, διαφόρων καταναλωτικών δανείων και ασφαλιστικών υπηρεσιών. Ομοσπονδιακά ασφαλισμένος από την NCUA. Ίσος δανειστής στέγασης. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.firsttechfed.com.

*Διεύθυνση εγγραφής: 1011 Sunset Blvd, Rocklin, CA 95765 │ 855.744.8585

Προσφέρει τίτλους μέσω Χρηματοοικονομικών Συμβούλων Raymond James Financial Services, Inc., Μέλος Η FINRA/SIPC και οι τίτλοι δεν είναι ασφαλισμένοι από ασφάλιση πιστωτικής ένωσης, NCUA ή άλλη κρατική υπηρεσία, δεν αποτελούν καταθέσεις ή υποχρεώσεις της πιστωτικής ένωσης, δεν είναι εγγυημένα από την πιστωτική ένωση και υπόκεινται σε κινδύνους, συμπεριλαμβανομένων πιθανών ζημιών. κύριος. Η First Technology Federal Credit Union και η Addison Avenue Investment Services δεν είναι εγγεγραμμένοι χρηματιστές/διανομείς και είναι ανεξάρτητες από την Raymond James Financial Services. Raymond James Financial Services Advisors, Inc. επενδυτικές συμβουλευτικές υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω

Ο Raymond James δεν συνδέεται ούτε υποστηρίζει τις απόψεις ή τις υπηρεσίες του EasyVest.

Δείτε την αρχική έκδοση στο businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20221222005059/en/

Συνδέσεις

Επικοινωνία μέσων ενημέρωσης:
Κάιλα Σμιθ
Γραφείο William Mills
[email protected]
678-781-7231

Μπείτε στο Softek Επικοινωνία:
Άννα Χαλζόβα
Αντιπρόεδρος, Υποθέσεις Πελατών
[email protected]

Leave a Comment