Η Finxeed ανακοινώνει στρατηγική επένδυση 10 εκατομμυρίων USD από την DBank (Chain Banking Group) για την έναρξη της πρώτης εταιρείας υποστήριξης ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων στον κόσμο.

Κουάλα Λουμπούρ, Μαλαισία–(Newsfile Corp. – 22 Δεκεμβρίου 2022) – Η Finxeed, μια αποκεντρωμένη πλατφόρμα αξιολόγησης πιστοληπτικής ικανότητας, ανακοίνωσε σήμερα ότι υπέγραψε μνημόνιο συμφωνίας (MoU) με τον Όμιλο DBank. Σύμφωνα με το Μνημόνιο Συνεργασίας, ο Όμιλος DBank σκοπεύει να πραγματοποιήσει στρατηγική επένδυση 10 εκατομμυρίων δολαρίων για τη δημιουργία ενός δικτύου εμπιστοσύνης μέσω μεγάλων δεδομένων, web3 και την αύξηση της εμπιστοσύνης, της διαφάνειας και της ασφάλειας, ειδικά στον τομέα της αποκεντρωμένης χρηματοδότησης (DeFi). Αυτή η επένδυση επέτρεψε την ιδέα της STOT, της πρώτης εταιρείας υποστήριξης ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων στον κόσμο. Η Finxeed πιστεύει ότι η οικοδόμηση εμπιστοσύνης στην κοινότητα του DeFi ξεκινά με τους εμπόρους ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων.

Ο Όμιλος DBank δημιουργεί ένα οικοσύστημα βιομηχανίας blockchain με υπηρεσίες υποδομής blockchain από το 2018. Αυτό το οικοσύστημα συνδυάζει τεχνολογία πληροφοριών, ανοιχτές πλατφόρμες, επενδύσεις, βιομηχανική έρευνα και τεχνολογική ανάπτυξη. Η συνεργασία με τον Όμιλο DBank είναι ένα βασικό βήμα στην αποστολή της Finxeed να φέρει επανάσταση στην αγορά αξιολόγησης πιστοληπτικής ικανότητας στο web3. Η στρατηγική επένδυση θα βοηθήσει επίσης τη Finxeed να επεκτείνει τη σειρά προϊόντων της και να αναπτύξει καινοτόμες υπηρεσίες προς όφελος των πελατών της, όπως η οικοδόμηση κοινότητας που βασίζεται στην εμπιστοσύνη, η προέλευση των ειδήσεων και των μέσων ενημέρωσης και η αξιολόγηση και πιστοποίηση του εμπορίου εντός της αλυσίδας. Αυτή η στρατηγική επένδυση του Ομίλου DBank αποτελεί απόδειξη της ηγετικής θέσης της Finxeed στον χώρο.

Ως βασικές πρωτοβουλίες για την περαιτέρω ενίσχυση της εμπιστοσύνης στην κοινότητα του blockchain. Το STOT θα είναι μια πλατφόρμα για τους εμπόρους για να μάθουν, να μοιραστούν και να αναπτύξουν τις εμπορικές τους δεξιότητες και στρατηγικές και να αποκτήσουν ένα προφίλ υπολογιστικής αξιοπιστίας σε μια αποκεντρωμένη κοινότητα. Θα παρέχει στους εμπόρους μια ποικιλία εργαλείων και πόρων για να βελτιώσουν τις εμπορικές τους δεξιότητες και την εμπιστοσύνη τους και να λαμβάνουν πιο τεκμηριωμένες αποφάσεις.

Τόσο οι έμπειροι όσο και οι αρχάριοι έμποροι μπορούν να λάβουν ένα πιστοποιητικό προγράμματος από το STOT, μια διαδικασία αξιολόγησης δύο βημάτων που επικυρώνει τις δεξιότητές τους στις συναλλαγές. Μόλις οι συμμετέχοντες επιδείξουν τις εμπορικές τους δεξιότητες και την πειθαρχία ολοκληρώνοντας επιτυχώς τους εκπαιδευτικούς στόχους, θα υποβληθούν σε διαδικασία ελέγχου πριν αποφοιτήσουν ως απόφοιτοι STOT. Οι συμμετέχοντες στο STOT θα έχουν την ευκαιρία να συναλλάσσονται ως απόφοιτοι STOT για λογαριασμό της Πλατφόρμας Συναλλαγών Συνεργατών. Η Finxeed ελπίζει ότι το STOT θα γίνει ένας κόμβος για τους εμπόρους για μάθηση, ανάπτυξη, συνεργασία και, το πιο σημαντικό, οικοδόμηση εμπιστοσύνης.

Σχετικά με τον Fincheed

Το Finxeed είναι μια αποκεντρωμένη πλατφόρμα αξιολόγησης εμπιστοσύνης που ιδρύθηκε το 2022 και υποστηρίζεται από μια ομάδα έμπειρων επαγγελματιών από τα οικονομικά, την τεχνολογία και το μάρκετινγκ, που ειδικεύονται στη δημιουργία λύσεων αιχμής για έναν ψηφιοποιημένο κόσμο. Η εταιρεία υποστηρίζεται επίσης από κορυφαίους επενδυτές επιχειρηματικών συμμετοχών και αγγέλους επενδυτές που μοιράζονται το όραμα της οικοδόμησης ενός δικτύου εμπιστοσύνης μέσω μεγάλων δεδομένων για την αύξηση της εμπιστοσύνης, της διαφάνειας και της ασφάλειας σε μια αποκεντρωμένη κοινωνία.

Συνδυάζοντας συστήματα συλλογής δεδομένων ιχνών εντός της αλυσίδας, αποκεντρωμένης τεχνολογίας αξιολόγησης και ελέγχου εμπιστοσύνης, η Finxeed θα δημιουργήσει το περιβάλλον με την μεγαλύτερη εμπιστοσύνη που θα καλύπτει ολόκληρη τη βιομηχανία blockchain κατακόρυφα. Οδηγώντας το κύμα προέλευσης, αυθεντικότητας και αξιοπιστίας στο Web3.

Επικοινωνήστε με τα μέσα ενημέρωσης

Εκπρόσωπος: Jaz pee

Επικοινωνία: (60) 12 218 9181

Email: [email protected]

Ιστότοπος – www.finxeed.com

Κοινότητα και μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Twitter | Facebook | Instagram | Αμφισβήτηση

Φιγούρα 1

Για να δείτε μια βελτιωμένη έκδοση αυτού του γραφικού, επισκεφτείτε:
https://images.newsfilecorp.com/files/9271/148980_f8652a4eb4d20a07_001full.jpg

Σχήμα 2

Για να δείτε μια βελτιωμένη έκδοση αυτού του γραφικού, επισκεφτείτε:
https://images.newsfilecorp.com/files/9271/148980_f8652a4eb4d20a07_002full.jpg

Εικόνα 3

Για να δείτε μια βελτιωμένη έκδοση αυτού του γραφικού, επισκεφτείτε:
https://images.newsfilecorp.com/files/9271/148980_f8652a4eb4d20a07_003full.jpg

Για να δείτε την αρχική έκδοση αυτού του δελτίου τύπου, επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://www.newsfilecorp.com/release/148980.

Leave a Comment