Η FACE συνεργάζεται με την TD για να ξεκινήσει το «Πρόγραμμα Ανάλυσης Μαύρης Επιχειρηματικότητας» με 50 επιχορηγήσεις για την υποστήριξη μαύρων επιχειρηματιών.

Το πρόγραμμα θα υποστηρίξει τους ιδιοκτήτες μαύρων επιχειρήσεων στη δημιουργία σημαντικών επιχειρηματικών και οικονομικών εγγράφων για τη βελτίωση της πρόσβασης στη χρηματοδότηση

ΜΟΝΤΡΕΑΛ, 2 Φεβρουαρίου 2023 /CNW Telbec/ – Η Ομοσπονδία Αφρικανικών Οικονομιών του Καναδά (FACE), ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που προσφέρει ένα πρώτο στο είδος του Ταμείο Δανείων Μαύρης Επιχειρηματικότητας, συνεργάστηκε με τον Όμιλο TD Bank (TD) για να ξεκινήσει ένα νέο “Ενθαρρυντικό Μαύρο Πρόγραμμα Επιχειρηματικότητας». προσφέρει έως και 50 επιχορηγήσεις 2500 δολάρια Για 5000 δολάρια σε μαύρους επιχειρηματίες παντού Καναδάς. Αυτό το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει μαύρους επιχειρηματίες στη δημιουργία επιχειρηματικών και οικονομικών εγγράφων, συμπεριλαμβανομένων επιχειρηματικών σχεδίων, οικονομικών καταστάσεων και φορολογικών δηλώσεων, για να βελτιώσουν τις οικονομικές τους ευκαιρίες.

Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα θα λάβουν εκπαίδευση, εργαλεία, βέλτιστες πρακτικές και ευκαιρίες καθοδήγησης στη διαχείριση και αρχειοθέτηση οικονομικών εγγράφων, καθώς και πρόσβαση σε περιφερειακούς εταίρους και παρόχους εταιρικών υπηρεσιών της FACE, στους οποίους περιλαμβάνονται κορυφαίες χρηματοοικονομικές και συμβουλευτικές εταιρείες. Οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων θα έχουν επίσης την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε τριμηνιαίες εικονικές ή/και αυτοπροσώπως συνεδριάσεις που επικεντρώνονται στην ανάπτυξη μιας ισχυρής επιχειρηματικής υπόθεσης για χρηματοδότηση από τους δανειστές. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τους ιδιοκτήτες μαύρων επιχειρήσεων σε διάφορα στάδια του επιχειρηματικού τους ταξιδιού, ώστε να έχουν πρόσβαση με επιτυχία σε κεφάλαια και να κλιμακώνουν τις επιχειρήσεις τους.

“Υπάρχουν πολλές προκλήσεις για τους επιχειρηματίες που διευθύνουν τις επιχειρήσεις τους, συμπεριλαμβανομένων οικονομικών διαδικασιών και γραφειοκρατίας. Αυτές οι προκλήσεις είναι πιο έντονες για τους μαύρους επιχειρηματίες, οι οποίοι συχνά αντιμετωπίζουν μεροληψία στο χρηματοπιστωτικό σύστημα”, λέει. Tiffany Callender, Διευθύνων Σύμβουλος της FACE. Αυτό το πρόγραμμα αντιμετωπίζει ορισμένα από αυτά τα εμπόδια παρέχοντάς τους τα εργαλεία και τις συμβουλές για την καλύτερη διαχείριση και παρουσίαση των εγγράφων τους. Η χορηγία μας από την TD δίνει τη δυνατότητα σε αυτούς τους αιτούντες να υποβάλουν ισχυρές οικονομικά αιτήσεις, αυξάνοντας έτσι σημαντικά τις πιθανότητες χρηματοδότησής τους. Επιπλέον, αυτό το πρόγραμμα είναι ανοιχτό σε όλους τους ιδιοκτήτες μαύρων επιχειρήσεων που ενδιαφέρονται να υποβάλουν αίτηση για δάνεια, ακόμα κι αν δεν έχουν συνεργαστεί ποτέ στο παρελθόν με τη FACE».

«Είμαστε πολύ περήφανοι για την «Προώθηση της Μαύρης Επιχειρηματικότητας» μέσω της TD Ready Commitment, της πλατφόρμας εταιρικής υπηκοότητας της Τράπεζας», είπε. Άλις ΡόουζΒοηθός Αντιπροέδρου για θέματα Κοινωνικών Επιπτώσεων – Καναδάς, Όμιλος TD Bank. “Γνωρίζουμε την αξία που προσφέρουν οι επιχειρηματίες στις κοινότητές μας και στις τοπικές οικονομίες μας. Μέσω αυτών των 50 επιχορηγήσεων, στοχεύουμε να βοηθήσουμε στην άρση των φραγμών και των πιθανών μεροληψιών που περιορίζουν τους μαύρους επιχειρηματίες από την πρόσβαση σε χρηματοδότηση για τη χρηματοδότηση των φιλοδοξιών τους.”

Από το άνοιγμά του το 2021, το FACE έχει αναπτυχθεί 160 εκατομμύρια δολάρια συμπεριλαμβανομένου του κεφαλαίου 130 εκατομμύρια δολάρια Από την Τράπεζα Ανάπτυξης Επιχειρήσεων Καναδάς (BDC) και πληρώθηκε 21,7 εκατομμύρια δολάριαΚαθιερώνεται ως καταλύτης για τη δημιουργία πλούτου των Μαύρων γενεών και ενδυναμώνει τους Μαύρους Καναδούς επιχειρηματίες.

Θα ξεκινήσει το πρόγραμμα Propelling Black Entrepreneurship Απρίλιος 2023λεπτομέρειες για τη συμμετοχή σε αυτό το πρόγραμμα θα είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο του FACE https://facecoalition.com/

Σχετικά με το FACE

Η Αφρικανική Καναδική Οικονομική Ομοσπονδία είναι ένας συνασπισμός οργανώσεων υπό την ηγεσία των Μαύρων αφοσιωμένων στην τόνωση της οικονομικής ανάπτυξης και στη δημιουργία πλούτου των γενεών για τους Καναδούς αφρικανικής καταγωγής. Το 2021, η FACE ξεκίνησε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των μαύρων ιδιοκτητών επιχειρήσεων και επιχειρηματιών που είχαν καταστραφεί οικονομικά κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

ΠΗΓΗ Αφρικανική Καναδική Οικονομική Ομοσπονδία

Για περισσότερες πληροφορίες: Zaib Shadani, NKPR Chief Communications Officer, [email protected]

Leave a Comment