Η Everest Insurance Int’l προσλαμβάνει τον Powell για να ηγηθεί των οικονομικών γραμμών. Η Swiss Re Corporate Solutions όρισε τον Kleiterp ως Διευθύνοντα Σύμβουλο της Arquit EMEA

Αυτό το τεύχος του International People Moves περιλαμβάνει συνεντεύξεις με την Everest Insurance International και την Swiss Re Corporate Solutions.

Ακολουθεί μια περίληψη αυτών των νέων προσλήψεων.

Η Everest Insurance Int’l επέλεξε τον Πάουελ της Ζυρίχης να ηγηθεί των οικονομικών γραμμών

Ασφάλιση EverestΑνακοινώθηκε το τμήμα κύριας ασφάλισης της Everest Re Group Ltd Τίμοθι Πάουελ εντάχθηκε στην εταιρεία ως επικεφαλής των οικονομικών γραμμών.

Τίμοθι Πάουελ

Ο Πάουελ, με έδρα το Λονδίνο, θα αναφέρει Άνταμ Κλίφορντ, συμπρόεδρος της Everest Insurance International. Τα καταφέρνει Κρίστιαν Κολομπέρα Ο ρόλος του Αυστραλού διευθύνοντος συμβούλου και επικεφαλής της περιοχής του Ειρηνικού θα περιμένει την έγκριση των ρυθμιστικών αρχών.

Ο Πάουελ φέρνει περισσότερες από τρεις δεκαετίες εμπειρίας στο χαρτοφυλάκιο Financial Lines της Everest. Θα είναι υπεύθυνος για την επίβλεψη της αναδοχής, της συμμετοχής στην αγορά και της απόκτησης συμβολαίων για τους πελάτες διεθνών χρηματοοικονομικών γραμμών της εταιρείας. Πιο πρόσφατα, υπηρέτησε ως παγκόσμιος επικεφαλής των Financial Lines & Cyber ​​για την Zurich Insurance Group, όπου ανέπτυξε με επιτυχία χρηματοοικονομικές γραμμές και χαρτοφυλάκια στον κυβερνοχώρο. Πριν από αυτό, ο Πάουελ είχε διάφορους ηγετικούς ρόλους αυξανόμενης ευθύνης στην AXA XL, την Allianz Australia Insurance Limited και την AIG.

“Ως βασικός μοχλός της παγκόσμιας οικονομίας, οι χρηματοοικονομικές υπηρεσίες είναι μια απίστευτα σημαντική αγορά και ο διορισμός του Timothy ενισχύει την επένδυσή μας και τη δέσμευσή μας σε αγοραστές και μεσίτες χρηματοοικονομικών γραμμών που πρέπει να συνεργαστούν με την Everest”, δήλωσε ο Clifford.

«Ο Timothy φέρνει μια μοναδική προοπτική στην ομάδα μας οδηγώντας και αναπτύσσοντας χαρτοφυλάκια της Financial Lines σε βασικές περιοχές και θα βοηθήσει να τοποθετηθεί το Everest ως ηγέτης σε αυτήν την αγορά», είπε.

«Το ταλέντο και η εμπειρία του Timothy είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεται η Everest για να υποστηρίξει καλύτερα τους πελάτες μας και να οδηγήσει την ανάπτυξη σε βασικούς επιχειρηματικούς τομείς και γεωγραφίες», είπε. Μάικ Καρμίλοβιτς, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Everest Insurance. «Οι χρηματοοικονομικές γραμμές είναι η ψυχή της διεθνούς μας επιχείρησης και δεδομένης της πολυπλοκότητας της αγοράς χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, έχουμε φέρει έναν ισχυρό ηγέτη με βαθιά εμπειρία που θα αναπτύξει το χαρτοφυλάκιό μας για το μέλλον».

***

Η Swiss Re Corporate Solutions Arquint όρισε Διευθύνοντα Σύμβουλο EMEAΕπιτυχής Clayterpe

Swiss Re Corporate Solutions ανακοίνωσε ότι διόρισε Νίνα Arquint Ως Διευθύνων Σύμβουλος Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής (EMEA), με ισχύ από 1 Φεβρουαρίου 2023. Σε αυτό το ρόλο, η Arquint θα είναι υπεύθυνη για την καθοδήγηση της στρατηγικής, της ανάπτυξης και των επιδόσεων της εταιρείας στις εμπορικές ασφαλιστικές αγορές της περιοχής. Τα καταφέρνει Φρειδερίκος Clayterpe που αποφάσισε να εγκαταλείψει την Swiss Re.

Νίνα Άρκουιντ

Ο Arquit εντάσσεται στην Corporate Solutions από τη Swiss Re Group Risk Management, όπου ήταν επικεφαλής του τμήματος Διαχείρισης Κινδύνων Ποιότητας και προηγουμένως μέλος της Εκτελεστικής Ομάδας Διαχείρισης Κινδύνων της Swiss Re. Πριν ενταχθεί στην Swiss Re, ο Arquint ήταν Επικεφαλής Στρατηγικών Υπηρεσιών και μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της FINMA, της Αρχής Χρηματοοικονομικών Αγορών της Ελβετίας.

Annette KurtzweilΕπί του παρόντος, ο επικεφαλής υπεύθυνος κινδύνου (CRO) για τη Βόρεια Αμερική στην Swiss Re Corporate Solutions, θα αντικαταστήσει την Arquit στον ρόλο της παγκόσμιας CRO Swiss Re Corporate Solutions.

«Η Nina είναι ένας έμπειρος ηγέτης που ηγείται της ομάδας Διαχείρισης Κινδύνων και Αναλογιστικών Κρατήσεων από το 2019. Τα τελευταία χρόνια, η Nina έχει αναπτύξει ένα ισχυρό προφίλ και δίκτυο στην εμπορική ασφαλιστική αγορά ως το πρόσωπό μας για τη βιωσιμότητα. Αυτός ο συνδυασμός τον κάνει ιδανικό υπόβαθρο για αυτή τη θέση», είπε Αντρέας ΜπέργκερΔιευθύνων Σύμβουλος Swiss Re Corporate Solutions.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Fred για το πάθος και την αφοσίωσή του στην Enterprise Solutions. Έχει επιβλέπει την ανάπτυξη της επιχειρηματικής δραστηριότητας στην EMEA και έχει αφήσει την περιφερειακή ομάδα σε μια πολύ ισχυρή θέση, υποστηριζόμενος από έναν πλούτο ταλέντων», είπε.

Τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα, στο γραμματοκιβώτιό σας κάθε εργάσιμη μέρα.

Λάβετε το αξιόπιστο ενημερωτικό δελτίο του ασφαλιστικού κλάδου

Leave a Comment