Η DekaBank Deutsche Girozentrale έχει θέση 1,60 εκατομμυρίων δολαρίων στο Federal Real Estate Investment Trust (NYSE:FRT)

Η DekaBank Deutsche Girozentrale αύξησε τις συμμετοχές της στο Federal Real Estate Investment Trust (NYSE:FRT – Get Rating ) κατά 51,1% κατά το 3ο τρίμηνο, σύμφωνα με την εταιρεία στην πιο πρόσφατη γνωστοποίησή της με την SEC. Το αμοιβαίο κεφάλαιο κατείχε 18.298 μετοχές του κεφαλαίου επενδύσεων σε ακίνητα μετά την αγορά επιπλέον 6.192 μετοχών κατά τη διάρκεια του τριμήνου. Οι συμμετοχές της DekaBank Deutsche Girozentrale στο Federal Real Estate Investment Trust ανερχόταν σε $1.603.000 ως την πιο πρόσφατη κατάθεσή της στο SEC.

→ Η επόμενη μεγάλη κρίση είναι εδώ (από Porter & Company)

Άλλα hedge funds και άλλοι θεσμικοί επενδυτές έκαναν επίσης πρόσφατα αλλαγές στις θέσεις τους στην εταιρεία. Η Bank of Nova Scotia αύξησε τη θέση της στις μετοχές της Federal Real Estate Investment Trust κατά 192,1% το δεύτερο τρίμηνο. Η Bank of Nova Scotia κατέχει πλέον 5.027 μετοχές της μετοχής του επενδυτικού καταπιστεύματος σε ακίνητα αξίας 481.000 $ μετά την αγορά επιπλέον 3.306 μετοχών κατά το τελευταίο τρίμηνο. Η CWM LLC ενίσχυσε τη θέση της στο Federal Real Estate Investment Trust κατά 145,9% κατά το δεύτερο τρίμηνο. Η CWM LLC κατέχει τώρα 959 μετοχές της μετοχής της εταιρείας επενδύσεων σε ακίνητα αξίας 92.000 $ μετά την αγορά επιπλέον 569 μετοχών το τελευταίο τρίμηνο. Mitsubishi UFJ Kokusai Asset Management Co. Ε.Π.Ε. αύξησε τη θέση της στο Federal Real Estate Investment Trust κατά 39,2% κατά το τρίτο τρίμηνο. Mitsubishi UFJ Kokusai Asset Management Co. Ε.Π.Ε. τώρα κατέχει 129.575 μετοχές της μετοχής του καταπιστεύματος επενδύσεων σε ακίνητα αξίας 11.677.000 $ μετά την αγορά επιπλέον 36.458 μετοχών το τελευταίο τρίμηνο. Η Russell Investments Group Ltd αγόρασε νέο μερίδιο στο Federal Real Estate Investment Trust κατά τη διάρκεια του δεύτερου τριμήνου αξίας περίπου 6.150.000 $. Τέλος, η Spire Wealth Management αγόρασε ένα νέο μερίδιο στο Federal Real Estate Investment Trust κατά τη διάρκεια του δεύτερου τριμήνου αξίας περίπου 194.000 $. Το 86,20% των μετοχών ανήκει σε θεσμικούς επενδυτές και hedge funds.

Απόδοση μετοχών Federal Estate Investment Trust

NYSE:FRT άνοιξε στα 110,28 $ την Τετάρτη. Το Federal Realty Investment Trust έχει χαμηλό 1 έτους 86,43 $ και υψηλό 1 έτους 128,64 $. Η εταιρεία έχει κινητό μέσο όρο 50 ημερών 106,20 $ και κινητό μέσο όρο 200 ημερών 102,24 $. Η εταιρεία έχει τρέχοντα δείκτη 1,40, γρήγορο δείκτη 1,40 και δείκτη χρέους προς ίδια κεφάλαια 1,55. Η μετοχή έχει κεφαλαιοποίηση 8,96 δισεκατομμυρίων δολαρίων, δείκτη P/E 23,41, αναλογία τιμής προς κέρδη-ανάπτυξης 2,58 και βήτα 1,14.

Το Federal Property Investment Trust Δηλώνει Μέρισμα

Η εταιρεία ανακοίνωσε πρόσφατα και τριμηνιαίο μέρισμα, το οποίο καταβλήθηκε την Τρίτη 17 Ιανουαρίου. Οι μέτοχοι ρεκόρ την Τρίτη 3 Ιανουαρίου έλαβαν μέρισμα 1,08 $. Αυτό μεταφράζεται σε ετήσιο μέρισμα 4,32 $ και μερισματική απόδοση 3,92%. Η ημερομηνία αποκοπής αυτών των μερισμάτων είναι η Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου. Ο δείκτης πληρωμής μερίσματος (DPR) της Federal Realty Investment Trust είναι επί του παρόντος 91,72%.

Αλλαγές στις αξιολογήσεις των αναλυτών

Ένας αριθμός ερευνητικών εταιρειών στάθηκαν πρόσφατα στο FRT. Η Barclays αύξησε την τιμή-στόχο της στο Federal Estate Investment Trust από 114,00 $ σε 129,00 $ και έδωσε στη μετοχή μια βαθμολογία «υπέρβαρου» σε μια έκθεση έρευνας την Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου. Η Mizuho μείωσε την τιμή στόχο της στο Federal Realty Investment Trust από 125,00 $ σε 109,00 $ και όρισε μια βαθμολογία «αγοράς» για τη μετοχή σε μια έκθεση έρευνας την Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου. Η StockNews.com αύξησε το Federal Property Investment Trust από αξιολόγηση «πώλησης» σε «κρατημένη» σε μια έκθεση έρευνας την Τρίτη 10 Ιανουαρίου. Η Evercore ISI μείωσε την τιμή στόχο της στο Federal Real Estate Investment Trust στα 104,00 $ σε μια έκθεση έρευνας την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου. Τέλος, η Piper Sandler υποβάθμισε τις μετοχές της Federal Realty Investment Trust από αξιολόγηση «υπέρβαρου» σε «ουδέτερη» και μείωσε την τιμή-στόχο για τη μετοχή από 115,00 δολάρια σε 112,00 δολάρια σε ερευνητικό σημείωμα την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου. Οκτώ ερευνητές αναλυτές έχουν αξιολογήσει τη μετοχή με αξιολόγηση διακράτησης, πέντε έχουν εκδώσει αξιολόγηση αγοράς και ένας έχει εκχωρήσει ισχυρή αξιολόγηση αγοράς στην εταιρεία. Η εταιρεία έχει συναινετική βαθμολογία «Μέση Αγορά» και συναινετικό στόχο τιμής 117,00 $, σύμφωνα με το MarketBeat.

Προφίλ εταιρείας Federal Realty Investment Trust

(Λάβετε βαθμολογία)

Το Federal Real Estate Investment Trust λειτουργεί ως επενδυτικό καταπίστευμα μετοχικού κεφαλαίου σε ακίνητα. Κατέχει, διαχειρίζεται και ανακατασκευάζει ακίνητα λιανικής και μικτής χρήσης. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1962 και έχει την έδρα της στη North Bethesda, MD.

Δείτε επίσης

Θέλετε να δείτε ποια άλλα hedge funds κρατούν FRT; Επισκεφτείτε το HoldingsChannel.com για να λάβετε τις πιο πρόσφατες καταθέσεις 13F και συναλλαγές εμπιστευτικών πληροφοριών για το Federal Realty Investment Trust (NYSE:FRT – Get Rating ) .

Θεσμική ιδιοκτησία κατά τρίμηνο για ομοσπονδιακό καταπίστευμα επενδύσεων σε ακίνητα (NYSE:FRT)

Αυτή η άμεση ειδοποίηση ειδήσεων τροφοδοτείται από αφηγηματική επιστημονική τεχνολογία και οικονομικά δεδομένα από το MarketBeat για να παρέχει στους αναγνώστες τις ταχύτερες και ακριβέστερες αναφορές. Αυτή η ιστορία εξετάστηκε από τη συντακτική ομάδα του MarketBeat πριν από τη δημοσίευσή της. Στείλτε τυχόν ερωτήσεις ή σχόλια σχετικά με αυτήν την ιστορία στο [email protected].

Προτού εξετάσετε το ενδεχόμενο ενός ομοσπονδιακού καταπιστεύματος επενδύσεων σε ακίνητα, θα θέλετε να το ακούσετε αυτό.

Το MarketBeat παρακολουθεί καθημερινά τους αναλυτές ερευνών με την κορυφαία αξιολόγηση και τις καλύτερες επιδόσεις της Wall Street και τις μετοχές που προτείνουν στους πελάτες τους. Η MarketBeat εντόπισε πέντε μετοχές που οι κορυφαίοι αναλυτές ψιθυρίζουν σιωπηλά στους πελάτες τους να αγοράσουν τώρα προτού απογειωθούν οι ευρύτερες αγορές… και η Federal Reserve Investment Trust δεν ήταν στη λίστα.

Αν και η Federal Realty Investment Trust έχει επί του παρόντος βαθμολογία «Μέση Αγορά» μεταξύ των αναλυτών, οι κορυφαίοι αναλυτές πιστεύουν ότι αυτές οι πέντε μετοχές είναι καλύτερες αγορές.

Δείτε τις πέντε μετοχές εδώ

Ένας οδηγός για αρχάριους για την επενδυτική κεφαλαιακή κεφαλαιοποίηση Pot Fund

Leave a Comment