Η Decentralized Art Finance Platform Art de Finance συνεργάζεται με την κοινοπραξία Incheon Airport Art Hub ARSHEXA

Η Art de Finance, μια αποκεντρωμένη πλατφόρμα χρηματοδότησης τέχνης, ανακοινώνει τη συνεργασία της με την ARSHEXA Corporation Limited, η οποία ξεκίνησε το έργο αποθήκης τέχνης στο αεροδρόμιο Incheon στις 27 Δεκεμβρίου.

Zug, Ελβετία, 26 Ιανουαρίου 2023 (GLOBE NEWSWIRE) — Η Art de Finance, μια αποκεντρωμένη πλατφόρμα χρηματοδότησης τέχνης, στις 27 Δεκεμβρίου ανακοινώνει τη συνεργασία της με την ARSHEXA Corporation Limited, η οποία υλοποιεί ένα έργο αποθήκευσης έργων τέχνης στο αεροδρόμιο Incheon.

Με έδρα το Zug της Ελβετίας, η Art de Finance είναι μια πλατφόρμα που μετατρέπει τη φυσική τέχνη σε NFT και εκτιμά την τέχνη NFT μέσω του αποκεντρωμένου μηχανισμού της. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα παρέχει υπηρεσίες όπως συναλλαγές και σύνδεση με αποκεντρωμένη χρηματοοικονομική υπηρεσία (DeFi) μέσω της πλατφόρμας της μέσω πολύτιμης φυσικής τέχνης NFT.

Μέσω αυτής της συνεργασίας και με την ολοκλήρωση του έργου αποθήκευσης του κέντρου τέχνης το 2026, τα έργα τέχνης της Art de Finance θα αποθηκευτούν στον αποθηκευτικό χώρο του αεροδρομίου Incheon για το άμεσο μέλλον.

Ο χώρος αποθήκευσης έργων τέχνης διατηρεί μια απόλυτα σταθερή θερμοκρασία και υγρασία για τη διατήρηση έργων τέχνης υψηλής αξίας και προστατεύει τα έργα τέχνης από κάθε φυσικό κίνδυνο. Το έργο αποθήκης τέχνης στο αεροδρόμιο Incheon της ARSHEXA Corporation Limited αποτιμάται σε 400 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ και το ύψος της επένδυσης και το μέγεθος της αποθήκης είναι γνωστό ότι είναι το μεγαλύτερο έργο του είδους του.

Μεγάλα διεθνή αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο επιδιώκουν να δημιουργήσουν υπηρεσίες και εγκαταστάσεις που σχετίζονται με τον πολιτισμό και τις τέχνες και αναπτύσσουν στρατηγικές για να παρέχουν ευκαιρίες για ανάπτυξη στις επιχειρήσεις τέχνης. Το Διεθνές Αεροδρόμιο Incheon σχεδιάζει επίσης να καθιερωθεί ως αεροδρόμιο προσανατολισμένο στον πολιτισμό και τις τέχνες, εισάγοντας αποθήκες τέχνης.

Αποθήκες τέχνης υπάρχουν επί του παρόντος μόνο σε τέσσερις μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόσμο: το αεροδρόμιο Changi της Σιγκαπούρης με 30.000 ㎡ Le Freeport, το Luxembourg Findel Airport 22.000㎡ High Security Hub και το αεροδρόμιο της Γενεύης της Ελβετίας 10.000 ㎡ Port Franc.

Η αποθήκη τέχνης που κατασκευάστηκε από την ARSHEXA είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο με συνολική επιφάνεια 83.228㎡ που καλύπτει το πρώτο κάτω επίπεδο και το τέταρτο ανώτερο επίπεδο. Η εγκατάσταση, αξίας 379,5 δισεκατομμυρίων γουόν, θα καλύπτει μια έκταση 43.669 ㎡ στη δυτική πλευρά του διεθνούς αεροδρομίου Ίντσεον και θα ολοκληρωθεί έως το 2026.

Οι ειδικοί προβλέπουν ότι με την ολοκλήρωση της κατασκευής της αποθήκης τέχνης στο Διεθνές Αεροδρόμιο Incheon, η πλειονότητα των έργων τέχνης που βρίσκονται στο Χονγκ Κονγκ θα κατευθυνθεί στο Incheon μέσω Hexit (Hongkong+Exit).

Το Χονγκ Κονγκ είναι η μεγαλύτερη αγορά τέχνης της Ασίας και δεδομένου ότι ολόκληρη η πόλη έχει χαρακτηριστεί ως λιμάνι ελεύθερου εμπορίου, ο εκτελωνισμός τέχνης είναι σχετικά χαλαρός. Εταιρείες εμπορίας έργων τέχνης, όπως οι Sotheby’s και Christie’s, που έχουν μεγάλη επιρροή στην αγορά τέχνης του Χονγκ Κονγκ, έχουν τις δικές τους εγκαταστάσεις αποθήκευσης σε διάφορα μέρη του Χονγκ Κονγκ για να αποθηκεύουν τα περιουσιακά τους στοιχεία.

Ωστόσο, εκπρόσωπος του κλάδου είπε ότι η επιρροή της Κίνας στο Χονγκ Κονγκ γίνεται ολοένα και πιο ορατή τα τελευταία χρόνια, οδηγώντας σε αβεβαιότητα σχετικά με την ανωνυμία και την ασφάλεια της αποθήκευσης έργων τέχνης υψηλής αξίας.

Έχουν γίνει προβλέψεις ότι το Incheon θα γίνει διεθνές κέντρο τέχνης λόγω του κινδύνου σεισμού της Ιαπωνίας και η εγγύτητα της Νότιας Κορέας με τη Βόρεια Κορέα θεωρείται πιο επικίνδυνη.

«Αυτή η συνεργασία είναι κρίσιμη για τη διατήρηση και την ασφάλεια της φυσικής τέχνης της Art de Finance», δήλωσε εκπρόσωπος της Art de Finance. «Υπήρξαν ατελείωτες συζητήσεις σχετικά με το ψηφιακό NFT και η φυσική τους μορφή και η αστάθεια των τιμών ήταν επίσης πρόβλημα στο παρελθόν. Σκοπεύουμε να εισαγάγουμε ένα σύστημα επιμέλειας που έχει τη σωστή τιμή για τη φυσική τέχνη που θα μετατραπεί σε τιμή που ταιριάζει με το NFT Επίλυση της αστάθειας και της τέχνης των τιμών NFT που συμβάλλουν στην ανάπτυξη της αγοράς NFT μαζί με την αγορά.

Η Art de Finance παρείχε τεχνική υποστήριξη στην επίσημη λειτουργία της πόλης του Busan κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης Busan Blockchain Week τον περασμένο Σεπτέμβριο. Μέσω αυτής της συνεργασίας, η Art de Finance ανακοίνωσε ότι θα βοηθήσει την ARSHEXA Corporation Limited με τις τεχνολογικές της δυνατότητες στις υπηρεσίες που σχετίζονται με το blockchain.

Κοινωνικοί σύνδεσμοι:

Τηλεγράφημα: https://t.me/artdefinancechat

Κελάδημα: https://twitter.com/ArtdeFinance

Μέσο: https://medium.com/@Art_de_Finance

Διαφωνία: https://discord.com/invite/artdefinance

Instagram: https://www.instagram.com/Art_de_Finance/

Αποποίηση ευθύνης : Αυτό το άρθρο δεν περιέχει καμία προσφορά για πώληση, καμία πρόσκληση για προσφορά για αγορά και καμία σύσταση για ασφάλεια ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν ή υπηρεσία. Αυτή δεν είναι επενδυτική συμβουλή. Κάντε τη δική σας έρευνα.

Επικοινωνία μέσων ενημέρωσης:

Εταιρεία: Art de Finance

Υπεύθυνος επικοινωνίας: Henry Kim

Τοποθεσία: Zug, Ελβετία

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επικοινωνίας: [email protected]

Ιστοσελίδα: https://www.artdefinance.io/

ΠΗΓΗ: Οικονομική τέχνη

Leave a Comment