Η CVS Health πραγματοποιεί μια προσιτή επένδυση στέγασης στο Τέξας της Βόρειας Καρολίνας

Η CVS Health επενδύει σε οικονομικά προσιτή στέγαση σε δύο πολιτείες.

Η εταιρεία επενδύει 16,7 εκατομμύρια δολάρια με τους Hunt Capital Partners και Texas Inter-Faith Housing για την κατασκευή 82 νέων προσιτών κατοικιών στο Χιούστον του Τέξας ως μέρος της δέσμευσής της να προωθήσει την ισότητα στην υγεία αντιμετωπίζοντας τους κοινωνικούς καθοριστικούς παράγοντες της υγείας σε τοπικό επίπεδο.

«Όταν οι άνθρωποι έχουν πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας, οικονομικά προσιτή στέγαση, μπορούν να επικεντρωθούν στη φροντίδα της ψυχικής και σωματικής τους υγείας, συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης χρόνιων ασθενειών», δήλωσε η Stephanie Rogers, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Aetna Better Health of Texas, μιας εταιρείας CVS Health. «Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τους ηλικιωμένους, οι οποίοι συχνά ζουν με σταθερό εισόδημα και αισθάνονται τον αντίκτυπο του αυξανόμενου κόστους ζωής. Γι’ αυτό συνεχίζουμε να βρίσκουμε ευκαιρίες σε τοπικό επίπεδο για να αντιμετωπίσουμε τους κοινωνικούς καθοριστικούς παράγοντες της υγείας για να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να ζήσουν πιο υγιεινά».

[Read more: CVS Health report highlights need for expanded role of retail pharmacists]

Βρίσκεται στην κομητεία Χάρις του Τέξας, το Westheimer Garden Villas θα αποτελείται από δύο τετραώροφα, μεσαίου ύψους κτίρια που εξυπηρετούνται από ανελκυστήρα και θα προσφέρουν 82 οικονομικά και τρία διαμερίσματα σε τιμές αγοράς για ηλικιωμένους. Κάθε μονάδα θα προσφέρει δάπεδο βινυλίου από ξύλινη σανίδα, οροφές 9 ποδιών, συνδέσεις πλυντηρίου και στεγνωτηρίου, φωτιστικά LED, συσκευές κουζίνας συμβατές με το Energy Star και πάγκους υψηλής ποιότητας.

Η Texas Inter-Faith Housing Corporation, μη κερδοσκοπικός προγραμματιστής, διαχειριστής ακινήτων και πάροχος κοινωνικών υπηρεσιών με έδρα το Χιούστον, θα αναπτύξει τις βίλες Westheimer Garden. Οι παροχές περιλαμβάνουν κοινοτικό δωμάτιο, γυμναστήριο, επιχειρηματικό κέντρο, κιόσκια και κιόσκια, κοινοτικό κήπο και κλειστό χώρο στάθμευσης για τους κατοίκους. Επιπλέον, η Texas Interfaith Housing Corporation θα παρέχει βοήθεια στις μεταφορές και υπηρεσίες υγείας και υποστήριξης της κοινότητας για να βοηθήσει τους κατοίκους να ευδοκιμήσουν.

Σύμφωνα με τον Εθνικό Συνασπισμό Κατοικίας Χαμηλού Εισοδήματος, το 21% των ενοικιαστών χαμηλού εισοδήματος στο Τέξας είναι ηλικιωμένες οικογένειες που βρίσκονται ή κάτω από το όριο της φτώχειας, ή το 30% του μέσου εισοδήματος της περιοχής. Η κομητεία Χάρις έχει τον μεγαλύτερο πληθυσμό ατόμων ηλικίας 55 ετών και άνω στην πολιτεία και οι κάτοικοί της είναι συχνά διπλά επιλέξιμοι για προγράμματα υγείας τόσο Medicare όσο και Medicaid.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε νέες προσιτές επιλογές στέγασης σε ηλικιωμένους στο Χιούστον με την ανάπτυξη των Westheimer Garden Villas», δήλωσε η Dana Mayo, Διευθύνων Σύμβουλος της Hunt Capital Partners. «Πολλοί ηλικιωμένοι με χαμηλό εισόδημα ζουν με σταθερό εισόδημα και με τον πληθωρισμό υψηλότερο από ό,τι ήταν τα τελευταία 40 χρόνια, αυτός ο πληθυσμός επηρεάζεται σοβαρά για να συμβαδίσει με το κόστος ζωής. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με την Texas Inter-Faith Housing Corporation και την CVS Health για να υποστηρίξουμε τους ηλικιωμένους στο Χιούστον δημιουργώντας αυτήν την υψηλής ποιότητας, οικονομικά προσιτή επιλογή στέγασης που θα μειώσει το αυξανόμενο κόστος ζωής.

[Read more: CVS Health launches HERe, Healthier Happens Together]

Η CVS Health επενδύει επίσης 16 εκατομμύρια δολάρια με την Urban Atlantic, την INLIVIAN της Βόρειας Καρολίνας (πρώην Charlotte Housing Authority) και την Red Stone Equity Partners για να φέρει μια νέα, μοναδική ιδέα στέγασης στη Βόρεια Καρολίνα. Η επένδυση θα προσφέρει 106 νέες οικονομικά προσιτές κατοικίες στο Charlotte ως μέρος της δέσμευσης της εταιρείας για την προώθηση της ισότητας στην υγεία, αντιμετωπίζοντας τους κοινωνικούς καθοριστικούς παράγοντες της υγείας σε τοπικό επίπεδο.

«Κατανοούμε την ανάγκη να αντιμετωπιστεί η οικονομική προσιτή στέγαση για τους μεγάλους εργαζόμενους στις πόλεις και πιστεύουμε ότι όλοι πρέπει να μπορούν να ζουν κοντά στο σημείο που εργάζονται», δήλωσε ο Jim Bostian, πρόεδρος της Aetna, μιας CVS Health Company στη Βόρεια Καρολίνα. «Η επένδυσή μας στο Charlotte θα βοηθήσει στη βελτίωση των αποτελεσμάτων υγείας για άτομα και οικογένειες, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να διαχειρίζονται καλύτερα την ψυχική και σωματική τους υγεία και να ευδοκιμούν σε ένα υψηλής ποιότητας, ασφαλές και προσιτό περιβάλλον».

Η ανάπτυξη, που ονομάζεται Trella Uptown, είναι μια νέα κοινότητα διαμερισμάτων μικτού εισοδήματος 353 μονάδων με πολυτελείς ανέσεις στην καρδιά της κεντρικής επιχειρηματικής περιοχής της Σάρλοτ. Οι 106 προσιτές μονάδες θα κατανεμηθούν σε όλο το κτίριο και θα έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά και ανέσεις με τις 247 μονάδες με τιμή αγοράς. Η ανάπτυξη θα περιλαμβάνει στούντιο, μονάδες ενός, δύο και τριών υπνοδωματίων με φινιρίσματα υψηλής ποιότητας, κλιματισμό, μπαλκόνια και αίθρια, πλυντήρια και στεγνωτήρια. Οι παροχές περιλαμβάνουν κοινόχρηστο καφέ, πάρκο για σκύλους και σπα για κατοικίδια, πισίνα σε στυλ θερέτρου, γυμναστήριο με αίθουσα γιόγκα και σαλόνι στον τελευταίο όροφο με ψησταριές, παιχνίδια με γκαζόν και γήπεδα pickleball που είναι διαθέσιμα σε όλους τους κατοίκους.

«Αυτή η επένδυση είναι μια επίδειξη μιας συνεργασίας δημόσιου και ιδιωτικού τομέα που θα προσφέρει μια λύση που υποστηρίζει τη στρατηγική προσιτής στέγασης της πόλης και θα βοηθήσει να διασφαλιστεί ότι περισσότεροι κάτοικοι της Σαρλότ θα έχουν πρόσβαση στην ποιότητα ζωής που επιθυμούν», δήλωσε ο δήμαρχος της Σαρλότ, Vi Lyles.

«Το κλείσιμο της χρηματοδότησης της κατασκευής είναι ένα σημαντικό ορόσημο στην ανάπτυξη μικτού εισοδήματος της Βόρειας Καρολίνας», δήλωσε ο Fulton Meachem Jr., πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Inlivian. «Το Trella Uptown είναι καινοτόμο και το πρώτο του είδους του στην πολιτεία. Αυτό μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην υλοποίηση του τολμηρού οράματός μας να παρέχουμε στέγαση προσανατολισμένη στην κοινότητα, πολυτελή, μικτού εισοδήματος σε ένα από τα κορυφαία κέντρα απασχόλησης, εκπαίδευσης και πολιτισμού της Charlotte».

Leave a Comment