Η Cutler Investment Counsel LLC αγοράζει 1.242 μετοχές της iShares MBS ETF (NASDAQ:MBB)

Η Cutler Investment Counsel LLC αύξησε τις συμμετοχές της σε μετοχές του iShares MBS ETF (NASDAQ:MBB – Βαθμολογία Αγοράς) κατά 0,8% το 3ο τρίμηνο, σύμφωνα με την πιο πρόσφατη κατάθεσή της στο Έντυπο 13F στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Το αμοιβαίο κεφάλαιο κατείχε 161.489 μετοχές της εταιρείας αφού αγόρασε επιπλέον 1.242 μετοχές κατά τη διάρκεια του τριμήνου. Το iShares MBS ETF περιλαμβάνει περίπου το 2,5% του χαρτοφυλακίου της Cutler Investment Counsel LLC, καθιστώντας τη μετοχή την 11η μεγαλύτερη θέση της. Η Cutler Investment Advisors LLC κατείχε περίπου το 0,07% του iShares MBS ETF αξίας 14.789.000 $ από την πιο πρόσφατη κατάθεσή της στο SEC.

→ Επιλεγμένο Δελτίο Τύπου της Ημέρας (από το PressReach)

Άλλοι θεσμικοί επενδυτές έχουν επίσης αγοράσει και πουλήσει μετοχές της εταιρείας. Trust Co. του Βερμόντ αγόρασε μια νέα θέση στο iShares MBS ETF κατά τη διάρκεια του δεύτερου τριμήνου αξίας 93.000 $. Η Stratos Wealth Advisors LLC αύξησε τις συμμετοχές της σε μετοχές της iShares MBS ETF κατά 174,9% το 3ο τρίμηνο. Η Stratos Wealth Advisors LLC κατέχει πλέον 19.276 μετοχές της εταιρείας αξίας 1.765.000 δολαρίων μετά την απόκτηση επιπλέον 12.265 μετοχών κατά το τελευταίο τρίμηνο. Η Mission Wealth Management LP αγόρασε ένα νέο μερίδιο σε μετοχές της iShares MBS ETF το 2ο τρίμηνο αξίας περίπου 547.000 $. Η First Horizon Advisors Inc. αύξησε τις συμμετοχές της σε μετοχές της iShares MBS ETF κατά 463,3% το 2ο τρίμηνο. Η First Horizon Advisors Inc. τώρα κατέχει 5.098 μετοχές της εταιρείας αξίας 496.000 $ μετά την αγορά επιπλέον 4.193 μετοχών κατά το τελευταίο τρίμηνο. Τέλος, η Dynamic Advisor Solutions LLC αύξησε τις συμμετοχές της σε μετοχές του iShares MBS ETF κατά 51,0% το 2ο τρίμηνο. Η Dynamic Advisor Solutions LLC κατέχει τώρα 17.544 μετοχές της εταιρείας, αξίας 1.710.000 $, μετά την απόκτηση επιπλέον 5.924 μετοχών κατά το τελευταίο τρίμηνο.

Απόδοση τιμής iShares MBS ETF

Οι μετοχές της μετοχής iShares MBS ETF διαπραγματεύθηκαν με πτώση 0,09 $ κατά τη διαπραγμάτευση την Παρασκευή, φτάνοντας τα 95,85 $. Ο όγκος των συναλλαγών ήταν 628.952 μετοχές και ο μέσος όγκος ήταν 3.351.075. Η εταιρεία έχει SMA πενήντα ημερών 94,40 $ και SMA 200 ημερών 94,57 $. Το iShares MBS ETF έχει χαμηλό 12 μηνών 88,00 $ και υψηλό 12 μηνών 105,98 $.

Το iShares MBS ETF αυξάνει το μέρισμα

Η επιχείρηση ανακοίνωσε πρόσφατα και μηνιαίο μέρισμα, το οποίο καταβλήθηκε την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου. Οι επενδυτές ρεκόρ την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου έλαβαν μέρισμα 0,241 $. Αυτό αντιπροσωπεύει ετήσιο μέρισμα 2,89 $ και απόδοση 3,02%. Η ημερομηνία αποκοπής του μερίσματος ήταν η Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου. Αυτή είναι μια αύξηση από το προηγούμενο μηνιαίο μέρισμα του iShares MBS ETF ύψους 0,23 $.

Εταιρικό Προφίλ iShares MBS ETF

(Λάβετε βαθμολογία)

Το iShares MBS ETF (Fund), πρώην iShares Barclays MBS Bond Fund, είναι ένα χρηματιστήριο διαπραγματεύσιμο αμοιβαίο κεφάλαιο (ETF). Το Αμοιβαίο Κεφάλαιο αναζητά επενδυτικά αποτελέσματα που αντιστοιχούν στην απόδοση τιμής και απόδοσης του δείκτη Barclays Capital US MBS Index (ο Δείκτης). Ο δείκτης μετρά την απόδοση των ενυπόθηκων τίτλων γεφύρωσης επενδυτικής βαθμίδας που εκδίδονται από το Government National Mortgage (GNMA).

Περαιτέρω ανάγνωση

Θεσμική ιδιοκτησία ανά τρίμηνο για το iShares MBS ETF (NASDAQ:MBB)

Αυτή η άμεση ειδοποίηση ειδήσεων τροφοδοτείται από αφηγηματική επιστημονική τεχνολογία και οικονομικά δεδομένα από το MarketBeat για να παρέχει στους αναγνώστες τις ταχύτερες και ακριβέστερες αναφορές. Αυτή η ιστορία εξετάστηκε από τη συντακτική ομάδα του MarketBeat πριν από τη δημοσίευσή της. Στείλτε τυχόν ερωτήσεις ή σχόλια σχετικά με αυτήν την ιστορία στο [email protected].

Πριν σκεφτείτε το iShares MBS ETF, θα θέλετε να το ακούσετε.

Το MarketBeat παρακολουθεί καθημερινά τους αναλυτές ερευνών με την κορυφαία αξιολόγηση και τις καλύτερες επιδόσεις της Wall Street και τις μετοχές που προτείνουν στους πελάτες τους. Το MarketBeat εντόπισε πέντε μετοχές που οι κορυφαίοι αναλυτές ψιθυρίζουν σιωπηλά στους πελάτες τους να αγοράσουν τώρα πριν βγουν στην ευρύτερη αγορά… και το iShares MBS ETF δεν ήταν στη λίστα.

Αν και το iShares MBS ETF έχει επί του παρόντος μια αξιολόγηση «κρατήστε» μεταξύ των αναλυτών, κορυφαίοι αναλυτές πιστεύουν ότι αυτές οι πέντε μετοχές είναι καλύτερες αγορές.

Δείτε τις πέντε μετοχές εδώ

Οι καλύτερες μετοχές μερισμάτων υψηλής απόδοσης για το 2022

Leave a Comment