Η Coverdash που υποστηρίζεται από την Bling Capital λανσάρει ενσωματωμένη ψηφιακή ασφάλιση για μικρές επιχειρήσεις • TechCrunch

Η Coverdash, η οποία παρέχει ασφάλιση σε μικρές επιχειρήσεις, εμπόρους ηλεκτρονικού εμπορίου και εργαζόμενους στην οικονομία των συναυλιών, κυκλοφόρησε το προϊόν της και στις 50 πολιτείες αφού έκλεισε περισσότερα από 2,5 εκατομμύρια δολάρια σε αρχικό κεφάλαιο.

Ο γύρος διεξήχθη από την Bling Capital με συμμετοχή επενδυτών, όπως η AXIS Digital Ventures, το Tokio Marine Future Fund (που συνδέεται με το World Innovation Lab), η Expansion VC και η Cameron Ventures. Συμμετείχε επίσης μια ομάδα στρατηγικών αγγέλων επενδυτών, συμπεριλαμβανομένου του Greg Hendrick, Διευθύνοντος Συμβούλου της Vantage Risk. Garrett Koehn, πρόεδρος της CRC Insurance. και ο Steve Shenfeld, πρόεδρος της MidOcean Partners.

Η τεχνολογία ασφάλισης με έδρα τη Νέα Υόρκη ιδρύθηκε το 2022 από τους Ralph Betesh, David Vainer και Avery Rubin για να βοηθήσει τις μικρές επιχειρήσεις να δημιουργήσουν κάλυψη σε δευτερόλεπτα και να παρέχουν ενσωματωμένη τεχνολογία σε συνεργάτες που εργάζονται με επιχειρήσεις όπως διαδικτυακές αγορές και παρόχους υπηρεσιών για να συνδεθούν. Στην εμπειρία ασφάλισης από άκρο σε άκρο του Coverdash με μία γραμμή κώδικα. Η Betesh είπε στο TechCrunch ότι η εταιρεία εξασφάλισε 35 από αυτούς τους συνεργάτες πριν από την κυκλοφορία.

Ο Betesh, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του στην ασφαλιστική επενδυτική τραπεζική, είπε ότι οι μεγάλοι ασφαλιστικοί φορείς θέλουν εξίσου μεγάλα συμβόλαια για να προσφέρουν το υψηλότερο επίπεδο ανάπτυξης στους επενδυτές, επομένως συχνά επικεντρώνονται σε μεγάλες εταιρείες και το κάνουν εδώ και χρόνια.

Ωστόσο, τα τελευταία δύο ή τρία χρόνια, έχει δει τους μεγάλους αερομεταφορείς να αντιμετωπίζουν τις μικρές επιχειρήσεις «ως έναν τρόπο να λάβουν τα ασφάλιστρα που είναι κατακερματισμένα χωρίς να έρχονται αντιμέτωποι». Πολλές νεοφυείς επιχειρήσεις εδώ έχουν σημειώσει επιτυχία στην ανάπτυξη ορισμένων εξειδικευμένων προσεγγίσεων για την επίλυση του προβλήματος της ασφαλιστικής τεχνολογίας και επίσης στην προσέλκυση κεφαλαίων επιχειρηματικού κινδύνου.

Coverdash insurtech

Πίνακας ελέγχου ασφαλιστηρίου συμβολαίου Coverdash. Πιστώσεις εικόνας: Εξώφυλλο

Ο ίδιος ο Betesh άρχισε να εξετάζει τη διαδικασία αγοράς ασφάλισης για μικρές επιχειρήσεις και βρήκε, σύμφωνα με τα λόγια του, «πολλή αταξία» και μια «θολή» διαδικασία που δεν είχε διαφάνεια. Επιπλέον, οι πελάτες δεν μπορούσαν να αγοράσουν ένα συμβόλαιο χωρίς να μιλήσουν με ένα άτομο.

«Δεν ήταν η αγοραστική εμπειρία που περίμενα», πρόσθεσε ο Betesh. «Αισθανθήκαμε ότι δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες των μικρών επιχειρήσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες, ειδικά των μικρών επιχειρήσεων που υποστηρίζουν την τεχνολογία».

Έτσι, η ομάδα ξεκίνησε να δημιουργήσει ένα απρόσκοπτο και απλό προϊόν που θα έκανε την ασφάλιση προσβάσιμη σε μικρές επιχειρήσεις όλων των σχημάτων και μεγεθών. Συνεργάζεται με περισσότερους από δώδεκα μεταφορείς για να προσφέρει πολιτικές ευθύνης, περιουσίας, αποζημιώσεων εργαζομένων και κυβερνοπολιτικών.

Δείτε πώς λειτουργεί: Οι πελάτες έρχονται στον ιστότοπο Coverdash και μπορούν να λάβουν μια προσφορά, να συνδυάσουν πολιτικές, να πληρώσουν και να διαχειριστούν μέσα σε δευτερόλεπτα. Η Betesh είπε ότι δεν υπάρχει ανακατεύθυνση του πελάτη σε μια πύλη πληρωμών, μια πύλη κινητής τηλεφωνίας ή να μιλήσει με έναν πράκτορα, όλα μπορούν να γίνουν μέσω του Coverdash.

Ενώ η εταιρεία προσφέρει πολιτικές σε μορφή απευθείας προς τον καταναλωτή, η Betesh είπε ότι η μελλοντική κλίμακα και τα έσοδα της Coverdash πιθανότατα θα προέρχονται από πολιτικές που πωλούνται μέσω συνεργατών που θα τοποθετήσουν την τεχνολογία της στους ιστότοπούς τους.

Ταυτόχρονα, η νέα χρηματοδότηση θα χρησιμοποιηθεί για πρωτοβουλίες προώθησης στην αγορά, ανάπτυξη προϊόντων και τεχνολογίας και προσλήψεις.

«Η ανάπτυξη και η υιοθέτηση των εμπορικών ασφαλιστικών API στον κλάδο των ασφαλιστικών τεχνολογιών έχει φτάσει σε ένα σημείο καμπής, επιτρέποντας στις καινοτόμες εταιρείες να οδηγήσουν σε αληθινή ανάπτυξη και μεταμόρφωση», δήλωσε ο Ben Ling, ιδρυτής και γενικός συνεργάτης της Bling Capital, σε γραπτή δήλωση. «Βλέπουμε το Coverdash ως το μέλλον της επιχειρηματικής ασφάλισης και της ενσωματωμένης διανομής».

Leave a Comment