Η Comerica Securities επεκτείνει τις υπηρεσίες σχηματίζοντας νέο επενδυτικό τραπεζικό όμιλο » Dallas Innovates

Η Comerica Securities, θυγατρική της Comerica Bank με έδρα το Ντάλας, ίδρυσε έναν νέο επενδυτικό τραπεζικό όμιλο με εθνική εμβέλεια.

Η Comerica είπε ότι η νέα ομάδα επεκτείνει τις λύσεις και τις υπηρεσίες της στις κεφαλαιαγορές που προσφέρει σε εμπορικούς πελάτες και πελάτες διαχείρισης περιουσίας, συμπεριλαμβάνοντας συγχωνεύσεις και εξαγορές καθώς και συμβουλευτικές υπηρεσίες ιδιωτικής τοποθέτησης.

«Ως κορυφαία τράπεζα για τις επιχειρήσεις, προσπαθούμε να παρέχουμε στους πελάτες μας μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων και υπηρεσιών», δήλωσε ο Bill Murdock, επικεφαλής της Comerica Capital Markets. “Η προσθήκη συμβουλευτικών υπηρεσιών συγχωνεύσεων και εξαγορών και ιδιωτικών τοποθετήσεων είναι μια συναρπαστική εξέλιξη στην ανάπτυξη των δυνατοτήτων της Comerica στις κεφαλαιαγορές και μας επιτρέπει να υποστηρίζουμε καλύτερα τους πελάτες μας στην επίτευξη των στρατηγικών ανάπτυξης και ιδιοκτησίας.”

Αρχικά, τα μέλη της ομάδας εδρεύουν στα κεντρικά γραφεία της Comerica στο Ντάλας και στο γραφείο του Ντιτρόιτ.

Ο Jack Mayer, Επικεφαλής Επενδυτικής Τραπεζικής, θα ηγηθεί του τμήματος. Εντάχθηκε στην Comerica τον Μάιο του 2022 αφού υπηρέτησε σε ανώτατους διοικητικούς ρόλους σε κορυφαίες εταιρείες όπως η UBS, η Capstone, η Credit Suisse και η Donaldson, η Lufkin & Jenrette (DLJ).

Συμμετέχοντας στη Maier στην ομάδα της Επενδυτικής Τραπεζικής είναι:

 • Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Investment Banking Nicholas Amos προσχώρησε στην Comerica τον Αύγουστο και έχει περισσότερα από 30 χρόνια συμβουλευτικής εμπειρίας συγχωνεύσεων και εξαγορών με ηγετικούς ρόλους σε εταιρείες όπως η AMS Advisors, η Bear Stearns & Co., η Credit Suisse και η DLJ.
 • Το στέλεχος της Investment Banking Jeff Wilson εντάχθηκε στην Comerica τον Σεπτέμβριο αφού υπηρέτησε ως διευθύνων σύμβουλος στην American Industrial Acquisition Corp. Τα περισσότερα από 25 χρόνια συμβουλευτικής εμπειρίας συγχωνεύσεων και εξαγορών περιλαμβάνει διάφορους ηγετικούς ρόλους στην Houlihan Lokey.
 • Ο Brian Miller, διευθυντής του Investment Banking, είναι βετεράνος της Comerica με πάνω από 16 χρόνια εμπειρίας. Εντάχθηκε στην τράπεζα ως ανώτερος αναλυτής πιστώσεων και ανέβηκε σε διάφορες διοικητικές θέσεις. Πιο πρόσφατα, ήταν αντιπρόεδρος του Τμήματος Υπηρεσιών Περιβάλλοντος.

Εκτός από το Τέξας, τοποθεσίες της Comerica Bank βρίσκονται στο Μίσιγκαν, την Καλιφόρνια, τη Φλόριντα και την Αριζόνα. Η Comerica έχει επίσης επιλεγμένες επιχειρήσεις στον Καναδά και το Μεξικό. Η Comerica ανέφερε συνολικά περιουσιακά στοιχεία 85,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων στις 31 Δεκεμβρίου.

Εισαγάγετε τη λίστα.
Το Ντάλας καινοτομεί κάθε μέρα.

Εγγραφείτε για καθημερινές ενημερώσεις και τι ακολουθεί στο Ντάλας-Φορτ Γουόρθ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ

 • Η Comerica προσλαμβάνει την ομάδα Business Banking του South Dallas

  Ο κολοσσός των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών Comerica Bank με έδρα το Ντάλας διόρισε τους Trent Sampson, Jerry Collazo και Adriana Najera στο νεοσύστατο South Dallas Business Banking Group, με επικεφαλής τον Group Manager Derrick Hicks. «Ως κορυφαία τράπεζα για τις επιχειρήσεις, είναι σημαντικό να αυξήσουμε τις προσδοκίες σε όλες τις κοινότητες στις οποίες ζούμε και υπηρετούμε», δήλωσε σε δήλωση η Amanda Mahaney, πρόεδρος της Comerica Bank Dallas Market. “Για πολλά χρόνια, παρέχουμε υπηρεσίες λιανικής τραπεζικής και κοινοτικές επενδύσεις στην κοινότητα του Νότιου Ντάλας. Ο Ντέρικ και η ομάδα του θα επικεντρωθούν τώρα στην εύρεση πρόσβασης σε λύσεις κεφαλαίου για τους υποεξυπηρετούμενους επιχειρηματίες και…

 • Μέσω της νέας ιδέας SmallBizCo-Op, η Comerica θα μοιραστεί τα περιουσιακά της στοιχεία και τους πόρους της για να βοηθήσει τους πελάτες μικρών επιχειρήσεων στην περιοχή να επιτύχουν τους στόχους τους, είπε ο τραπεζικός κολοσσός, και να λάβουν οφέλη που προορίζονται συνήθως για μεγαλύτερες επιχειρήσεις. “Αυτές οι δυνατότητες έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν πραγματική αξία στους πελάτες μας” — βοηθώντας τους να “ενδυναμώσουν τις σχέσεις τους με τους πελάτες”, δήλωσε η Cassandra McKinney, εκτελεστική διευθύντρια της Λιανικής Τραπεζικής της Comerica.

 • Comerica Inc. Προωθεί τρία στελέχη σε νεοσύστατες θέσεις

  Η Comerica Inc. με έδρα το Ντάλας. από τις 27 Ιανουαρίου προάγει τρεις διοικητικούς υπαλλήλους σε νεοσύστατες θέσεις. Ο Peter Sefzik, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Commercial Bank, θα αναλάβει το ρόλο του Ανώτερου Εκτελεστικού Αντιπροέδρου και του Chief Banking Officer. Η Μέγκαν Κρέσπι, ανώτερη διευθύντρια επιχειρησιακής τεχνολογίας και επιχειρησιακών υπηρεσιών, θα γίνει ανώτερη EVP, διευθύνων σύμβουλος λειτουργίας. Η Megan Burkhart, EVP, Διευθύνων Σύμβουλος Ανθρώπινου Δυναμικού, θα αναλάβει το ρόλο του ανώτερου EVP, επικεφαλής της διοίκησης. Και οι τρεις θα συνεχίσουν να αναφέρονται στον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Comerica Curt Farmer. “Κάθε ένα από αυτά τα άτομα φέρνει μοναδική εμπειρία, αποδεδειγμένα αποτελέσματα και αποδεδειγμένη ηγεσία στους ρόλους του”, δήλωσε ο Farmer…

 • Μια απόδοση του νέου Business and Innovation Center στο The Star στο Frisco. [Rendering: HKS]

  Το κέντρο, που αναμένεται να ανοίξει στα τέλη του 2023 ή στις αρχές του 2024, θα στεγάσει περίπου 300 υπαλλήλους και θα προσφέρει ευκαιρίες «διαλειτουργικής συνεργασίας». Η Comerica λέει ότι το κέντρο Frisco θα συμπληρώσει τα κεντρικά γραφεία της στο κέντρο του Ντάλας. Ένα EVP της Comerica λέει ότι η επέκταση της Comerica σε “μία από τις πιο επιθυμητές τοποθεσίες για επιχειρήσεις και καινοτομία στις ΗΠΑ” τοποθετεί την τράπεζα για μελλοντική επιτυχία.

 • Στη συλλογή προσλήψεων, προαγωγών και διακρίσεων αυτής της εβδομάδας στο Βόρειο Τέξας, θα βρείτε επίσης νέα από τις Ecobat, Wingstop, ActivePure Technologies, Texas Communities Foundation, Texas Health Resources και άλλους οργανισμούς της περιοχής. Επιπλέον, γνωρίστε τον καθηγητή του UT Arlington που βοήθησε να ηγηθεί της αποστολής της NASA.

Leave a Comment