Η Charles Communications Associates γιορτάζει 20 χρόνια το 2023 – Η εταιρεία μάρκετινγκ κρασιού στοχάζεται σε δύο δεκαετίες αριστείας | Τοπικά νέα

SAN FRANCISCO, Καλιφόρνια, 31 Ιανουαρίου 2023 (SEND2PRESS NEWSWIRE) — Φέτος συμπληρώνονται 20 χρόνια για την Charles Communications Associates (CCA), μια κορυφαία εταιρεία μάρκετινγκ κρασιού με έδρα το Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια. Ξεκίνησε το 2003 στο τραπέζι φαγητού της ιδρυτή Kimberly Charles με τον πρώτο της πελάτη, τον διάσημο ηθοποιό και αμπελουργό Fess Parker, η επιχείρηση αναπτύχθηκε τις τελευταίες δύο δεκαετίες για να αντιπροσωπεύει πελάτες στην Ιαπωνία, την Ευρώπη, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, τη Νότια Αμερική και τις Ηνωμένες Πολιτείες . με μια δυναμική ομάδα.

Το 2021, η Meininger’s International ανακήρυξε την CCA μία από τις 10 κορυφαίες εταιρείες κρασιού και οινοπνευματωδών ποτών στις ΗΠΑ και η ιδρυτής και πρόεδρος Kimberly Charles θέλει να πει: «Συνεχίσαμε με τις μεταβαλλόμενες τεχνολογίες, τα τοπία των μέσων ενημέρωσης και τα μεγαλύτερα μεγέθη αυτές τις δύο δεκαετίες. με τις τάσεις στον κλάδο μας και τις προτιμήσεις των καταναλωτών. Αυτή η συνεχής ώθηση να παραμείνουμε σχετικοί και ευέλικτοι ήταν ένα μεγάλο μέρος της επιτυχίας μας».

Η Charles Communications Associates ήταν μια πρώιμη άφιξη στην τεχνολογική σκηνή όταν έκανε το ντεμπούτο της την πλατφόρμα της Brandlive το 2012, προσελκύοντας οινοποιούς και μέσα ενημέρωσης μέσω διαδραστικών βιντεοσυναντήσεων. Προάγγελος των σημερινών συναντήσεων επέκτασης, η CCA είδε από νωρίς την αξία της σύνδεσης με καλλιεργητές σταφυλιών από όλο τον κόσμο από την άνεση του σπιτιού τους. Εστιάζοντας πάντα στη βιωσιμότητα μέσω καινοτόμων συνεργασιών και σημαντικών επενδύσεων, καθώς και ευθυγραμμίζοντας με εταιρείες που ασπάζονται βιώσιμες πεποιθήσεις, η CCA υιοθέτησε πρώιμα αυτό που σήμερα αποτελεί νέο θεμέλιο για τις εταιρείες να λειτουργούν και να εμπορεύονται τα εμπορικά σήματα τους.

Ένας άλλος πυλώνας των βασικών πεποιθήσεων της CCA είναι η υποστήριξη εταιρειών υπό την ηγεσία ή ιδιοκτησία γυναικών. Πολλές από τις βάσεις πελατών της CCA έχουν ισχυρές γυναίκες ως CEO, όπως η Wente Vineyards, το Domaine Carneros, η Κοινοπραξία του Conegliano Valdobbiadene. Η CCA έχει συνεργαστεί με τη συντριπτική πλειονότητα των κληρονομικών οικογενειών στον κλάδο του κρασιού στην Καλιφόρνια, συμπεριλαμβανομένων των Wentes, Mondavis, Gallos, μεταξύ άλλων, βοηθώντας τους να διαμορφώσουν τις ιστορίες τους και να διεκδικήσουν τη θέση τους στη συνέχεια της ιστορίας.

Στον πυρήνα του συστήματος πεποιθήσεων της εταιρείας βρίσκεται η αφοσίωση στη συνεχή βελτίωση και εκπαίδευση. Ανάμεσα στην πρώτη ομάδα των ΗΠΑ που κέρδισε την απαιτητική πιστοποίηση Diploma από το Wine & Spirits Education Trust, η ιδρύτρια Kimberly Charles ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή της εκπαίδευσης με τον προγραμματισμό πελατών της, παρέχοντας προγράμματα με περιεχόμενο, συνάφεια και νόημα. Από νωρίς για να ενστερνιστεί την ισορροπία εργασίας/ζωής με την ομάδα του, συνεργάζεται με ένα δίκτυο συνεργατών στο Κέιπ Τάουν, τη Νέα Υόρκη, την Καλιφόρνια και όχι μόνο.

Όταν ρωτήθηκε τι υπάρχει μπροστά από την επόμενη καμπύλη του κλάδου, ο Charles θέλει να μοιράζεται ότι οι σχέσεις θα είναι πάντα το απόθεμα και το εμπόριο της εταιρείας. Η οικοδόμηση μακροπρόθεσμων σχέσεων με πελάτες, μέσα ενημέρωσης και φύλακες στο εμπόριο θα συνεχιστεί. Όπως μοιράστηκε, «Μια καλή ιστορία δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα».

Μάθετε περισσότερα για το Charles Communications Associates στη διεύθυνση https://www.charlescomm.com/ ή στο Instagram και το Facebook @AlltheSwirl.

ΠΗΓΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ: Charles Communications Associates

Αυτό το δελτίο τύπου εκδόθηκε από το Send2Press® Newswire για λογαριασμό της πηγής ειδήσεων (Charles Communications Associates) που είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την ακρίβειά του. Οι πληροφορίες πιστεύεται ότι είναι ακριβείς αλλά δεν είναι εγγυημένες. Αναγνωριστικό ιστορίας: 88359 APDF-R8.7

© 2023 Send2Press®, μια υπηρεσία δελτίου τύπου και ηλεκτρονικού μάρκετινγκ από τη NEOTROPE®, Καλιφόρνια, ΗΠΑ.

Για να δείτε την αρχική έκδοση, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: https://www.send2press.com/wire/charles-communications-associates-celebrates-20-years-in-2023-wine-marketing-agency-reflects-on-two-decades- αριστείας /

Αποποίηση ευθύνης: Το περιεχόμενο αυτού του δελτίου τύπου δεν δημιουργήθηκε από το Associated Press (AP).

Πνευματικά δικαιώματα 2023 Send2Press Newswire

Leave a Comment