Η Bridge Group Investments και η Steerpoint Capital ανακοινώνουν την εξαγορά του Antelope Valley Mall

ΑΓΓΕΛΟΙ, 8 Δεκεμβρίου 2022 /PRNewswire/ — Η Bridge Group Investments, που ιδρύθηκε από την οικογένεια Mershaw το 2004, και η Steerpoint Capital ανακοίνωσε σήμερα ότι έκλεισε την εξαγορά του Antelope Valley Mall. Palmdale, Καλιφόρνια στην τιμή αγοράς 60 εκατομμύρια δολάρια.

Λογότυπο Steerpoint Capital

Τοποθετημένο κοντά στους μεγαλύτερους εργοδότες της περιοχής, το εσωτερικό εμπορικό κέντρο είναι αγκυροβολημένο από τα Dillard’s, Macy’s και JCPenney. Οι εταιρείες σχεδιάζουν να εκμισθώσουν ξανά το κενό Mervyn’s big box του εμπορικού κέντρου και να αναβαθμίσουν την ιδιοκτησία προσθέτοντας νέες ανέσεις, όπως πολυτελείς επιλογές για φαγητό, πειραματικές προσφορές ψυχαγωγίας και ένα επανασχεδιασμένο γήπεδο φαγητού.

Το Antelope Valley Mall είναι το δεύτερο ακίνητο που υποστηρίζεται από την Steerpoint Capital από την Bridge Group Investments και τις θυγατρικές της. Τον Απρίλιο, οι εταιρείες στο The Shops Montebelloσούπερ περιφερειακό εμπορικό κέντρο Montebello, Καλιφόρνια Οι εξαγορές αποτελούν μέρος της στρατηγικής της Steerpoint Capital για τη δημιουργία ενός χαρτοφυλακίου λιανικής υψηλής απόδοσης με σημαντικές αποδόσεις προσαρμοσμένες στον κίνδυνο.

«Έχοντας αναπτύξει την οικογενειακή μας επιχείρηση από ένα ενιαίο κατάστημα τούβλων και κονιάματος σε περισσότερες από 170 τοποθεσίες λιανικής σε όλη τη χώρα, γνωρίζουμε και εμπιστευόμαστε την επενδυτική στρατηγική της Steerpoint Capital για να την κάνουμε να λειτουργήσει», δήλωσε ο George Mershaw, Διευθύνων Σύμβουλος του Bridge Investment Group. “Αυτή είναι μια μοναδική περίοδος στον κύκλο ζωής των εμπορικών ακινήτων, ιδιαίτερα του λιανικού εμπορίου, και με τη σωστή προσέγγιση, υπάρχει μια ευκαιρία να μεταμορφωθούν τα παλιά ακίνητα με ισχυρές οικονομικές αποδόσεις.”

Η Steerpoint Capital είναι μια εταιρεία διαχείρισης επενδύσεων που ανήκει σε μαύρους υπό την ηγεσία του Managing Partner Bo Okoroji, ο οποίος προηγουμένως υπηρέτησε ως Επικεφαλής Επενδύσεων στις ΗΠΑ στην Unibail-Rodamco-Westfield (URW) και κατείχε διάφορες ανώτερες θέσεις στον Όμιλο Simon Property. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ο Okoroji έχει ήδη συμμετάσχει 11 δισεκατομμύρια δολάρια στις συναλλαγές εμπορικών ακινήτων. Επί του παρόντος υπηρετεί ως μέλος συμβουλευτικού συμβουλίου της CREUnited, μιας συμμαχίας που συγκαλείται από την Walker & Dunlop που επικεντρώνεται στην αύξηση των περιουσιακών στοιχείων που διαχειρίζονται μειοψηφίες.

Η τρέχουσα στρατηγική της εταιρείας επικεντρώνεται στις προσαρμοστικές μετατροπές επαναχρησιμοποίησης και στις ευκαιρίες επανατοποθέτησης λιανικής. Εστιάζοντας στο arbitrage μετατροπών στους τομείς των ξενοδοχείων, των γραφείων και του λιανικού εμπορίου, η Steerpoint προσπαθεί να επωφεληθεί από την εξάρθρωση που σχετίζεται με την πανδημία, μειώνοντας το αυξανόμενο κόστος κατασκευής.

“Αυτό το ακίνητο έχει μεγάλες δυνατότητες. Η τοποθεσία του, οι ενοικιαστές λιανικής και η παρουσία του στην αγορά το τοποθετούν καλά για ανάπτυξη. Με το σωστό όραμα, το Antelope Valley Mall μπορεί να συνεχίσει να κυριαρχεί σε αυτόν τον χώρο της αγοράς στον χώρο του λιανικού εμπορίου και πέρα”, δήλωσε ο Managing Partner Bo Okoroji.

Η Okoroji πρόσθεσε, “Η Bridge Group Investments φέρνει δεκαετίες λιανικής εμπειρίας και αποδεδειγμένο ιστορικό παράδοσης σημαντικών εσόδων στο χώρο. Η συνεργασία της θα είναι ανεκτίμητη για την ανάδειξη του Antelope Valley Mall.”

Σχετικά με το Bridge Group Investments

Η Bridge Group Investment είναι ένα οικογενειακό γραφείο για την οικογένεια Mershaw, με επικεφαλής τους George Mershaw και Ralph Mershaw. Από την ίδρυσή της το 2004, η Bridge Group Investment έχει επενδύσει περισσότερα 400 εκατομμύρια δολάρια λιανικής, βιομηχανικής και πολυοικογενειακής ακίνητης περιουσίας και διευκολύνεται 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια σε επιχειρήσεις. Η οικογένεια Mershaw άνοιξε το Shoe Palace το 1993, αναπτύσσοντας την επιχείρηση με σκληρή δουλειά και εφευρετικότητα από μια τοποθεσία με τούβλα σε μια αλυσίδα με περισσότερα από 170 καταστήματα στα νοτιοδυτικά.

Σχετικά με το Steerpoint Capital (SPC).

Η Steerpoint Capital είναι μια εμπορική εταιρεία διαχείρισης επενδύσεων σε ακίνητα και παροχής συμβουλών που επικεντρώνεται στην εφαρμογή στρατηγικών προστιθέμενης αξίας και ευκαιριακών στρατηγικών ακινήτων. Εξοπλισμένη με δεσμεύσεις κεφαλαίου από μια ποικιλία συνεργατών, από οικογενειακά γραφεία και τοπικά και διεθνή επενδυτικά κεφάλαια, η τρέχουσα στρατηγική της SPC επικεντρώνεται στην εφαρμογή προσαρμοστικών μετατροπών επαναχρησιμοποίησης και ευκαιριών επανατοποθέτησης λιανικής σε αγορές υψηλής ζήτησης. Νότια Καλιφόρνια και πολιτείες Sunbelt. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το Steerpointcapital.com.

Σχετικά με το εμπορικό κέντρο Antelope Valley Mall

Το Antelope Valley Mall είναι ένα εσωτερικό εμπορικό κέντρο Palmdale, Καλιφόρνιαυψηλή ερημική περιοχή στα βόρεια Κομητεία του Λος Άντζελες. Αγκυρωμένο από μερικούς από τους πιο επιθυμητούς λιανοπωλητές και εστιατόρια της χώρας, συμπεριλαμβανομένων των Dillard’s, Macy’s και JCPenney, καθώς και των Dick’s Sporting Goods, Tillys, Old Navy, H&M, Victoria’s Secret, Red Robin, Oishi Japanese Sushi Bar and Grill, Claim Jumper και περισσότερο. Με Blaze Pizza, Cinnabon και ένα θέατρο Cinemark σε στιλ σταδίου 16 οθονών, το κέντρο προσφέρει περισσότερα από 120 καταστήματα, εστιατόρια και ψυχαγωγία. Το 1 εκατομμυρίου τετραγωνικών ποδιών Antelope Valley Mall βρίσκεται σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο από μερικούς από τους μεγαλύτερους εργοδότες της περιοχής, συμπεριλαμβανομένων πέντε εταιρειών αεροδιαστημικής/αεροπορίας με περισσότερους από 50.000 υπαλλήλους. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του κέντρου στη διεύθυνση https://www.av-mall.com.

Cision

Cision

Για λήψη πολυμέσων, δείτε το αρχικό περιεχόμενο: https://www.prnewswire.com/news-releases/bridge-group-investments-and-steerpoint-capital-announce-acquisition-of-the-antelope-valley-mall-301698730. html

ΠΗΓΗ Steerpoint Capital

Leave a Comment