Η Boutique Agency στοιχηματίζει σημαντικά στο μάρκετινγκ θυγατρικών B2B, η βιομηχανία πληροφορικής λαμβάνει την προσοχή

Το μάρκετινγκ μετατροπής περιλαμβάνει αυξανόμενη ζήτηση για περιεχόμενο και προγράμματα συνεργατικού μάρκετινγκ για την αύξηση των προϋπολογισμών και την επίτευξη μετρήσιμων αποτελεσμάτων.

Για πάρα πολύ καιρό, οι καμπάνιες και οι επενδύσεις που βασίζονται σε MDF δεν αποτελούν μέρος της στρατηγικής μάρκετινγκ ή της εκτέλεσης — αλλά αυτό αλλάζει καθώς οι ηγέτες βλέπουν τα οφέλη από την εκτέλεση αυστηρά ενσωματωμένων καμπανιών.

– Matt Berry, Διευθύνων Σύμβουλος

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ, Νέα Υόρκη, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, 26 Ιανουαρίου 2023 /EINPresswire.com/ — Το Conversion Marketing, ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα γραφεία μάρκετινγκ B2B της Βόρειας Αμερικής, ανακοίνωσε σήμερα μια νέα πρακτική για το μάρκετινγκ στρατηγικών συνεργατών στον κλάδο της τεχνολογίας.

Το 96% των ηγετών B2B αναμένει να αυξήσει τα έσοδα που αποδίδονται άμεσα στα οικοσυστήματα των συνεργατών, σύμφωνα με τη μελέτη αναφοράς μάρκετινγκ καναλιών/συνεργατών 2022. Ωστόσο, οι περισσότεροι ερωτηθέντες αναγνώρισαν ότι τα προγράμματα των καναλιών τους έχουν περιθώρια βελτίωσης, με σχεδόν τα δύο τρίτα να τα θεωρούν κάπως αποτελεσματικά. Περίπου το 20% είπε ότι οι προσπάθειές τους δεν ήταν πολύ αποτελεσματικές ή χειρότερες.

Για να αντιμετωπίσει αυτές τις προκλήσεις και να βοηθήσει τους πελάτες να αναπτυχθούν με συνεργάτες, το Conversion Marketing έχει πραγματοποιήσει στρατηγικές επενδύσεις και σημαντικές προσλήψεις. Ο οργανισμός έχει επίσης αναπτύξει ένα μοναδικό, ευέλικτο μοντέλο για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις B2B να μετατρέψουν τις επενδύσεις τους από τα Ταμεία Ανάπτυξης Μάρκετινγκ (MDF) σε μετρήσιμα αποτελέσματα και έσοδα.

«Οι συνεργασίες έχουν αναδειχθεί ως η νούμερο ένα πηγή ποιοτικών δυνητικών πελατών και εσόδων για το B2B, και οι ηγέτες της τεχνολογίας αλλάζουν γρήγορα τις επενδύσεις και τους πόρους», δήλωσε ο Matt Berry, Διευθύνων Σύμβουλος του Conversion Marketing. «Για πάρα πολύ καιρό, οι καμπάνιες και οι επενδύσεις που βασίζονται σε MDF δεν αποτελούν μέρος της στρατηγικής μάρκετινγκ ή της εκτέλεσης. Αλλά αυτό αλλάζει καθώς οι εταιρείες τεχνολογίας, μεγάλες και μικρές, αναγνωρίζουν τα οφέλη από τη διεξαγωγή αυστηρά ενσωματωμένων καμπανιών χρησιμοποιώντας μια βάση στοχευμένου και βασισμένου σε δράση περιεχομένου».

Η μέση εταιρεία τεχνολογίας συνεργάζεται με πέντε ή περισσότερους συνεργάτες, πολλοί με περισσότερους από 20 με πολλαπλές καμπάνιες εντός της αγοράς που εκτελούνται ταυτόχρονα. Ο τεράστιος όγκος συνεργατών και καμπανιών καθιστά σχεδόν αδύνατο για τις ομάδες μάρκετινγκ να συμβαδίσουν, επομένως κάνουν ό,τι μπορούν με ό,τι έχουν. Δεν έχουν την ικανότητα να δημιουργούν μια συνεχή ροή νέου και επίκαιρου περιεχομένου, να προσφέρουν ελκυστικές καμπάνιες, αναφορές και βελτιστοποίηση, ενώ διαχειρίζονται τη στενή συνεργασία που απαιτείται για την κοινή επιτυχία.

«Οι πελάτες μας θα πρέπει να έχουν την ευελιξία να αυξάνουν ή να μειώνουν τον προϋπολογισμό με βάση τη ζήτηση. Παρέχουμε πρόσβαση σε μια ιδιαίτερα περιζήτητη ομάδα ειδικών και σε βάθος -συγγραφείς, σχεδιαστές και υπεύθυνους στρατηγικής περιεχομένου- με βάση τις ανάγκες κάθε καμπάνιας», συνεχίζει ο Berry. εκτελώντας τακτικές μπορούν όλα να μεταφερθούν. μεταβλητές».

Για εταιρείες με περιορισμένη ικανότητα να δημιουργήσουν και να διαχειριστούν μια ομάδα ή ένα δίκτυο αντιπροσωπειών, η Conversion τις εξοπλίζει με στρατηγικές μάρκετινγκ, τεχνογνωσία, δημιουργική υποστήριξη και τεχνικές δεξιότητες. Ο απώτερος στόχος είναι να προσφέρουν εργασία υψηλής ποιότητας που δεν μπορούν να κάνουν οι ίδιοι.

Για την υλοποίηση αυτής της νέας αποστολής και την εστίαση σε προγράμματα μάρκετινγκ θυγατρικών, το Conversion Marketing έχει κάνει αρκετές ανακοινώσεις ηγεσίας:

Ο Matt Berry διορίστηκε Διευθύνων Σύμβουλος και θα συνεχίσει να συνεργάζεται στενά με τους τρέχοντες πελάτες και τα ανώτερα στελέχη για να ευθυγραμμίσει τις επιχειρηματικές προτεραιότητες και τους στόχους εσόδων με τη στρατηγική μάρκετινγκ για την υποστήριξή τους. Σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του, ο Berry ηγήθηκε πρωτοβουλιών και ομάδων βασικών συνεργατών και μάρκετινγκ, συμπεριλαμβανομένης της βαθιάς δέσμευσης με ISV και μάρκετινγκ συνεργατών στο cloud, και δημιούργησε προγράμματα συνεργατών από την αρχή σε εταιρείες του Fortune 50.

Ο Cameron O’Connor εντάσσεται στο πρακτορείο ως SVP, Brand, Strategy and Messaging με πάνω από 20 χρόνια εμπειρία στη διαχείριση του οράματος προϊόντων, της στρατηγικής, του οδικού χάρτη, του σχεδιασμού και των καμπανιών προώθησης στην αγορά για μεγάλης κλίμακας υβριδικές πλατφόρμες και εφαρμογές cloud. Η τεχνογνωσία του στις επιχειρηματικές τεχνολογίες B2B, όπως το cloud, η μηχανική πληροφορικής, τα δεδομένα, η AI, το Kubernetes, το DevSecOps και η ασφάλεια φέρνουν μοναδική αξία στην ηγετική ομάδα του Conversion Marketing και στους πελάτες της.

Οι πιο σχετικές εταιρείες τεχνολογίας B2B του σήμερα συνεργάζονται με το Conversion Marketing για την αγορά συναρπαστική και επαναστατική τεχνολογία με τρόπο που δεσμεύει, δεσμεύει και μετατρέπει τις προοπτικές σε ουσιαστικές μακροπρόθεσμες συνεργασίες.

Το Conversion συνεργάζεται με την AWS, την Google, τη Microsoft, τη Salesforce και άλλους ηγέτες τεχνολογίας – μαζί με τους συνεργάτες τους – για τη δημιουργία και την εκτέλεση καμπανιών με μετρήσιμα αποτελέσματα. Η μετανάστευση στο cloud, η ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, ο εκσυγχρονισμός δεδομένων, η τεχνητή νοημοσύνη (AI) και οι λύσεις SaaS είναι μόνο μερικοί από τους εξειδικευμένους τομείς εργασίας του Transformation.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση conversionam.com

Σχετικά με το μάρκετινγκ μετατροπής

Το Conversion Marketing ειδικεύεται σε πρωτοβουλίες μάρκετινγκ συνεργατών για εταιρείες τεχνολογίας B2B όλων των μεγεθών, παρέχοντας ολοκληρωμένη υποστήριξη στη στρατηγική, τον σχεδιασμό και την εκτέλεση. Με μια ομάδα ανώτερων ειδικών στο μάρκετινγκ και στην επικοινωνία, το Conversion φέρνει εμπειρία δεκαετιών στην εκτέλεση μάρκετινγκ συνεργατών – από τη χρηματοδότηση έως την εκτέλεση καμπάνιας, την πιστοποίηση επικεφαλής, την ανάπτυξη δραστηριοτήτων και την παρακολούθηση και τη διαχείριση απόδοσης.

Annabelle Duneau
Conversion Marketing
[email protected]
Επισκεφθείτε μας στα social media:
Facebook
Κελάδημα
LinkedIn

Leave a Comment