Η automotiveMastermind εισάγει βελτιώσεις στην αυτοματοποιημένη πλατφόρμα πωλήσεων και μάρκετινγκ για να βοηθήσει τους αντιπροσώπους να πωλούν πιο έξυπνα και να αλληλεπιδρούν με τους πελάτες.

Οι ενημερώσεις δίνουν στους αντιπροσώπους μια ολοκληρωμένη εικόνα της τοπικής τους αγοράς και ενεργοποιούν τη διαφήμιση Meta

Νέα Υόρκη, 23 Ιανουαρίου 2023 /PRNewswire/ — Η automotiveMastermind (aM), μέρος της S&P Global Mobility και κορυφαίος πάροχος προγνωστικών αναλύσεων και λύσεων αυτοματισμού μάρκετινγκ για αντιπροσώπους, ανακοίνωσε βελτιώσεις στην κορυφαία πλατφόρμα αυτοματοποιημένων πωλήσεων και μάρκετινγκ, Mastermind, που θα προσφέρουν μεγαλύτερη εικόνα της αγοράς. την εμφάνιση αγορών μίσθωσης και νέων επιλογών ψηφιακής διαφήμισης για τη βελτίωση του τρόπου με τον οποίο οι αντιπρόσωποι αλληλεπιδρούν και επικοινωνούν με τους τρέχοντες και δυνητικούς πελάτες.

Οι νέες βελτιώσεις επιτρέπουν στους αντιπροσώπους να έχουν πρόσβαση σε νέα κανάλια διαφήμισης, να ενσωματώνονται βαθύτερα στη στοίβα τεχνολογίας και να προβάλλουν ολοκληρωμένα αναλυτικά στοιχεία και πληροφορίες που τους επιτρέπουν να κατανοούν καλύτερα την αγορά, να εξορθολογίζουν τις διαδικασίες πωλήσεων και να λαμβάνουν πιο έξυπνες επιχειρηματικές αποφάσεις. Ο συνδυασμός προγνωστικών αναλυτικών στοιχείων για την καλύτερη κατανόηση των βάσεων πελατών και τη βελτίωση της αφοσίωσης των αντιπροσώπων μαζί τους μέσω υπερσχετικού μάρκετινγκ δίνει στους ηγέτες των επιχειρήσεων ένα μοναδικό πλεονέκτημα στη χρήση δεδομένων πρώτου κατασκευαστή για θετικά επιχειρηματικά αποτελέσματα.

«Τα τελευταία χρόνια, οι έμποροι και οι ΚΑΕ αντιμετώπισαν πρωτόγνωρες συνθήκες στην αγορά», είπε Aaron Baldwin, Chief Product Officer στην automotiveMastermind. “Ένα τέλειο παράδειγμα είναι οι πελάτες που αγοράζουν μισθώσεις αντί να συνάπτουν νέες μισθώσεις. Βλέπουμε εξαγορές 40% στις περισσότερες επωνυμίες. Με την τεχνογνωσία μας στην προγνωστική ανάλυση, έχουμε αναγνωρίσει την ευκαιρία για τους OEM και τους αντιπροσώπους να ελέγχουν καλύτερα τις μισθώσεις τους . πληροφορίες πρώτου μέρους που σας επιτρέπουν να πλοηγηθείτε ενεργά στην κατάσταση.”

Αντίκτυπος στην αγορά

Το Market Impact είναι ένας πίνακας εργαλείων ανάλυσης που χρησιμοποιεί δεδομένα εγγραφής και αφοσίωσης για να παρέχει στους αντιπροσώπους μια αμερόληπτη άποψη της δραστηριότητας της αγοράς. Παραδοσιακά, οι έμποροι δεν είχαν ενιαία άποψη για την αγορά νέων και μεταχειρισμένων σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές τους. Το Market Impact επιτρέπει στους αντιπροσώπους να αξιολογούν την απόδοσή τους σε σχέση με άλλους αντιπροσώπους, ανεξαρτήτως επωνυμίας, καθώς και με κριτήρια επωνυμίας, μοντέλου και τμήματος υψηλού επιπέδου. Με αυτές τις πληροφορίες, οι έμποροι μπορούν να δουν δεδομένα πωλήσεων που ανήκουν σε μεταχειρισμένα (σε υπάρχουσες αγορές) – πληροφορίες που δεν είναι άμεσα διαθέσιμες από τους OEM. Επειδή το Market Impact αντλεί τις πληροφορίες του από δεδομένα πωλήσεων και καταχώρισης, παρέχει μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα τόσο των νέων όσο και των προηγούμενων δεδομένων τυποποιώντας τις αγορές σε ολόκληρη τη χώρα.

Η απόκτηση γνώσεων σχετικά με τις τάσεις αγοράς στη δική τους αυλή επιτρέπει στους αντιπροσώπους να μειώνουν τα ελαττώματα, να αυξάνουν την αφοσίωση των πελατών, να εντοπίζουν κρίσιμες ευκαιρίες και να βελτιώνουν το μείγμα αποθεμάτων τους με βάση το τι πωλεί καλύτερα στην περιοχή τους, αυξάνοντας τελικά την κερδοφορία τους.

Ενοικίαση

Με τη νέα λειτουργία Lease, οι αντιπρόσωποι θα μπορούν να βλέπουν πελάτες που έχουν αγοράσει ένα μισθωμένο όχημα αντί να το παραδώσουν ή να το ανταλλάξουν με άλλο όχημα. Οι αντιπρόσωποι που χρησιμοποιούν το Mastermind ανέφεραν αύξηση 275% στις αγορές μίσθωσης πελατών από το 2019 έως το 2022 (από 12% το 2019 σε 45% το 2022). Οι έμποροι θα μπορούν να οπτικοποιούν αυτούς τους πελάτες και να τους αντιμετωπίζουν ως εκμισθωτές και όχι ως πελάτες μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Αυτό επιτρέπει στους αντιπροσώπους και τους ΚΑΕ να επικεντρωθούν στην ανοικοδόμηση των χαρτοφυλακίων μίσθωσης και στην ανασυγκρότηση των δυνατοτήτων αφοσίωσης.

«Η δέσμευσή μας να αξιοποιήσουμε το οικοσύστημα δεδομένων μας για τη δημιουργία ευκαιριών πωλήσεων υψηλής αξίας παραμένει ο πρωταρχικός μας στόχος», δήλωσε ο Baldwin. “Η παροχή στους αντιπροσώπους δεδομένων σχετικά με τους πελάτες ενοικίασης είναι ένα άλλο παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο η automotiveMastermind βοηθά τη βιομηχανία να λύσει τα προβλήματα του αύριο σήμερα.”

Ψηφιακό κοινό

Η aM έχει επίσης ενσωματώσει τα τμήματα κοινού της με δυνατότητα δεδομένων σε ψηφιακά δίκτυα διαφημίσεων ξεκινώντας από το Meta. Η νέα λύση Digital Audience είναι ένα εργαλείο δημιουργίας κοινού που επιτρέπει στους αντιπροσώπους να δημιουργούν προσαρμοσμένα ή προκατασκευασμένα είδη κοινού από εμπλουτισμένα δεδομένα πελατών πρώτου μέρους. Αυτά τα τμήματα ενημερώνονται αυτόματα και συνεχώς στους λογαριασμούς Meta Ad.

Το Digital Audience επεκτείνει την αξία και τα αποδεδειγμένα αποτελέσματα του αποκλειστικού Behavior Predictive Score (BPS®) της aM, το οποίο χρησιμοποιεί δεδομένα για να βοηθήσει τους αντιπροσώπους να εντοπίσουν πιθανούς αγοραστές κατατάσσοντάς τους σε κλίμακα 1-100 με βάση την πιθανότητα να βρεθούν στην αγορά. ένα εργαλείο, ένα νέο κανάλι.

Η διαφήμιση μπορεί να είναι ένα ακριβό εμπόρευμα για τους αντιπροσώπους και οι συμβατικές προσεγγίσεις στη διαφήμιση συχνά σπαταλούν χρήματα στοχεύοντας άτομα που δεν είναι στην αγορά. Σε συνδυασμό με το BPS® και την ενεργοποίηση τμήματος, το Digital Audience παρέχει έναν τρόπο για τον ακριβή και αποτελεσματικό προσδιορισμό του κοινού εντός της αγοράς, ενώ επιτρέπει στους αντιπροσώπους να στοχεύουν πιθανούς πελάτες σε πολλά κανάλια, να αυξάνουν τα σημεία αφοσίωσης και να προσελκύουν κοινό.

Οι συνεργάτες αντιπροσώπων της aM που συμμετείχαν στο πιλοτικό πρόγραμμα Digital Audience σημείωσαν αύξηση 48% στα κλικ ανά μοναδικό πελάτη σε σύγκριση με τη χρήση μόνο δεδομένων πρώτου μέρους.

“Είτε θέλετε να μετακινήσετε αυτοκίνητα γρηγορότερα, να αποκτήσετε περισσότερα αυτοκίνητα σε καλύτερη τιμή, να κερδίσετε αφοσίωση, να βελτιώσετε το κόστος μάρκετινγκ ή να κατακτήσετε νέες ευκαιρίες, η Mastermind σας έχει καλύψει”, δήλωσε ο Baldwin. «Όσον αφορά τις βελτιώσεις και τις ενσωματώσεις που θα παρουσιάσουμε φέτος, ο αντίκτυπος στην αγορά, η απόκτηση ενοικίασης και το ψηφιακό κοινό είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου».

Σχετικά με το AutomotiveMastermind
Η automotiveMastermind ιδρύθηκε το 2012®Μέρος της S&P Global Mobility, δίνει τη δυνατότητα στους αντιπροσώπους να κλείνουν περισσότερες συμφωνίες προβλέποντας και με συνέπεια μάρκετινγκ σε υποψήφιους αγοραστές. Η ιδιόκτητη, αυτοματοποιημένη πλατφόρμα πωλήσεων και μάρκετινγκ, Mastermind, βοηθά τους αντιπροσώπους να επιτύχουν επιτυχία στα χαρτοφυλάκια αφοσίωσης, υπηρεσιών και απόκτησης μέσω ενός συνδυασμού προγνωστικών αναλύσεων με κλειδί στο χέρι, προληπτικού μάρκετινγκ και εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Η automotiveMastermind έχει την έδρα της Νέα Υόρκη.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το automotiveMastermind.com.

Σχετικά με την S&P Global Mobility

Η S&P Global Mobility είναι τμήμα της S&P Global (NYSE: SPGI). Η S&P Global είναι ο κορυφαίος πάροχος αξιολογήσεων πιστοληπτικής ικανότητας, σημείων αναφοράς, αναλυτικών στοιχείων και λύσεων ροής εργασιών παγκοσμίως στις παγκόσμιες αγορές μετοχών, εμπορευμάτων και αυτοκινήτων.

ΠΗΓΗ automotiveMastermind

Leave a Comment