Η Angle Health συγκεντρώνει 58 εκατομμύρια δολάρια για να φέρει την αυτοματοποίηση στην ασφάλιση υγείας

Η εταιρεία εισάγει μια πρώτη ψηφιακή εμπειρία με τεχνητή νοημοσύνη που βοηθά τα μέλη να πλοηγηθούν στο σύστημα

Είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, είχαμε απογοητευτικές εμπειρίες με τις εταιρείες ασφάλισης υγείας μας. Μέρος αυτού προέρχεται από το πόσο μεγάλες είναι: αυτές οι εταιρείες Σχηματισμένες μέσα από δεκαετίες περιφερειακών συγχωνεύσεων και εξαγορών και ενοποιήσεων, οι ασφαλιστικές εταιρείες είναι πλέον πολύ κατακερματισμένες τόσο στις λειτουργίες τους όσο και στις πλατφόρμες δεδομένων. Αυτό έχει οδηγήσει σε μια κατάσταση όπου τα μέλη χρειάζονται βοήθεια και δεν μπορούν να λάβουν βοήθεια.

«Η ομάδα αξιώσεων κάθεται εδώ, η ιατρική τους διοίκηση κάθεται εδώ, η υποστήριξη πελατών τους κάθεται εδώ, οι πωλήσεις τους βρίσκονται εδώ, όλοι εργάζονται από δεκάδες διαφορετικά συστήματα που έχουν τις ίδιες πληροφορίες και τις ίδιες πληροφορίες, είτε είναι μέλος είτε είναι πάροχος, είτε πρόκειται για αξιώσεις είτε για οτιδήποτε άλλο. Αλλά λόγω του πόσο κατακερματισμένα είναι αυτά τα συστήματα, δεν είναι ποτέ συνεπή σε όλους τους τομείς», δήλωσε ο Ty Wang, συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Angle Health, πάροχος.

Ο Wang και ο συνιδρυτής Anirban Gangopadhyay ξεκίνησαν την Angle αφού είδαν αναποτελεσματικότητα στο σύστημα ενώ εργάζονταν ως μηχανικοί στο Palantir.

“Στο Palantir, εξοικειωθήκαμε στενά με τον τρόπο λειτουργίας των εταιρειών και κυβερνητικών υπηρεσιών του Fortune 25, τόσο εντός όσο και εκτός της υγειονομικής περίθαλψης. Είδαμε πόσο αναποτελεσματικοί είναι αυτοί οι οργανισμοί, πώς κρύβονται τα δεδομένα, πώς κρύβονται οι οργανισμοί. Συνδυάζοντας δεδομένα αξιώσεων η συμμόρφωση ή έκανε απλά πράγματα, όπως η σύνδεση των δεδομένων αξιώσεων με την υποστήριξη πελατών πολύ, πολύ δύσκολη», δήλωσε ο Gangopadhyay.

“Είχα ένα μέλος της οικογένειάς μου να πέθανε από καρκίνο που ξεκίνησε λόγω ηπατίτιδας C που δεν είχε κολλήσει ποτέ, μπορούσε να προληφθεί, και η οικογένεια του Ty είχε παρόμοιες εμπειρίες. Αυτό μας ενέπνευσε να δημιουργήσουμε την Angle, μια εταιρεία που πιστεύουμε πραγματικά ότι μπορεί να γίνει συνεργάτης των μελών μας. .”

Η Angle αντιμετωπίζει αυτές τις προκλήσεις φέρνοντας την αυτοματοποίηση στον κλάδο ασφάλισης υγείας, αναπτύσσοντας την πρώτη ψηφιακή και τεχνολογική πλατφόρμα με τεχνητή νοημοσύνη για να βοηθήσει τα μέλη να έχουν πρόσβαση στην περίθαλψη.

Η εταιρεία ανακοίνωσε την Τετάρτη 58 εκατομμύρια δολάρια Σειρά Α γύρος χρηματοδότησης με επικεφαλής τον Portage με συμμετοχή των PruVen Capital, Wing Venture Capital, SixThirty Ventures, Mighty Capital, Wormhole Capital, Mindset Ventures, Crew Capital, Aloft VC και Pilot Founder Waseem Επομένως. Στο γύρο συνέβαλαν επίσης οι υφιστάμενοι επενδυτές Blumberg Capital, Correlation Ventures, TSVC και Y Combinator.

Αυτό ανεβάζει τη συνολική χρηματοδότησή του σε περισσότερα από 63 εκατομμύρια δολάρια 4 εκατομμύρια δολάρια Στη χρηματοδότηση εκκίνησης που συγκεντρώθηκε το 2020.

Αυτοματοποίηση ασφάλισης

Ιδρύθηκε το 2019, η τεχνογνωσία της ψηφιακής πλοήγησης πρωτοβάθμιας φροντίδας της Angle της επιτρέπει να αυτοματοποιεί διαδικασίες που είναι συνήθως χειροκίνητες, όπως η επεξεργασία αξιώσεων. ως αποτέλεσμα, είναι σε θέση να μειώσει το κόστος για τα μέλη της.

“Μία από τις αποφάσεις που λάβαμε όταν ξεκινήσαμε την εταιρεία ήταν να γίνουμε πλήρης φορέας ασφάλισης υγείας. Επομένως, κάνουμε τα πάντα εσωτερικά: από την επεξεργασία αξιώσεων έως τη διαχείριση συμβολαίου, την τιμολόγηση, την τιμολόγηση, όλα γίνονται εσωτερικά”, εξήγησε ο Gangopadhyay. .

«Χτίσαμε την υποδομή δεδομένων και τεχνολογίας μας όπως θέλαμε και θεωρούσαμε κατάλληλο, και αξιοποιήσαμε την εμπειρία μας στο Palantir για να δημιουργήσουμε μια πρώτης τάξεως τεχνική υποδομή για να προσφέρουμε μια πιο σύγχρονη εμπειρία σε όλους τους πελάτες μας».

Ως ψηφιακή πρώτη πλατφόρμα, η mΤο embers μπορεί να αλληλεπιδράσει με το Angle μέσω της εφαρμογής του για κινητά, μια διεπαφή πρώτης συνομιλίας, αν και τα μέλη μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν τηλέφωνο ή email εάν είναι πιο άνετα. Μπορούν να έρθουν στο Angle Εάν λάβουν έναν λογαριασμό στο ταχυδρομείο που δεν καταλαβαίνουν ή δεν ξέρουν με ποιον πάροχο να επικοινωνήσουν και πόσο θα κοστίσει η υπηρεσία εάν ένα chatbot μπορεί να τους απαντήσει πιο αποτελεσματικά, υπάρχουν επίσης άτομα που απαντούν σε πιο σύνθετες ερωτήσεις.

“Εάν έχουν μια κρίσιμη ερώτηση, μπορούν να απευθυνθούν σε εμάς ως το πρώτο σημείο επαφής τους και έχουμε δημιουργήσει μια εμπειρία συνομιλίας όπου έχουμε αυτοματοποιήσει περίπου το 50% των επαφών των μελών. Το υπόλοιπο 50% το χειρίζεται η ομάδα φροντίδας μας . νοσοκόμες και προσωπικό υποστήριξης πελατών.” είπε ο Gangopadhyay.

Η επόμενη γενιά διαταραχών

Πρόσφατα αναπτυγμένος περιλαμβάνεται Αριζόνα, Γεωργία, Ιντιάνα, Οχάιο, Μισούρικαι Νότια Καρολίνα, με αρχική εστίαση στο τμήμα του σχεδίου υγείας που χρηματοδοτείται από τους εργοδότες. Από την έναρξή της το 2021, η εταιρεία έχει φτάσει σε δεκάδες χιλιάδες μέλη.

Η εστίαση στην αγορά των εργοδοτών, ειδικά για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, είναι μέρος αυτού που ξεχωρίζει την εταιρεία από άλλες νεοφυείς επιχειρήσεις που έχουν διαταράξει την ασφάλιση υγείας τα τελευταία χρόνια, συμπεριλαμβανομένων των Oscar και Bright Health, είπε ο Wang.

“Είναι ασφάλιση υγείας που μια εταιρεία αγοράζει και προσφέρει στους υπαλλήλους της· είναι επίσης η συντριπτική πλειοψηφία της ασφάλισης υγείας στις Ηνωμένες Πολιτείες. Άρα, από αυτή την άποψη, η αγορά μας είναι αρκετά διαφορετική από τους υπάρχοντες αερομεταφορείς που έχουν βγει πρόσφατα στο χρηματιστήριο. Τόσο η οικονομικά και εμπειρία, αλλάζει επίσης τον τρόπο διανομής και το επίπεδο προσαρμογής που μπορούμε να προσφέρουμε.”

Αυτό που κάνει την Angle να ξεχωρίζει από άλλες εταιρείες είναι η τεχνολογία που μπορεί να αναπτύξει η Angle, συμπεριλαμβανομένης της τεχνητής νοημοσύνης και της μηχανικής μάθησης, η οποία είναι πιο προηγμένη και ισχυρή από ό,τι ήταν διαθέσιμη όταν ξεκίνησαν αυτές οι άλλες εταιρείες.

«Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργούν ορισμένες από αυτές τις άλλες εταιρείες, και το έχουμε δει σε πολλά πράγματα που έχουν κυκλοφορήσει τώρα στο κοινό, είναι ότι έχουν βάλει πραγματικά τον εαυτό τους σε μια θέση όπου λειτουργούν σαν παραδοσιακοί ή παλαιού τύπου ασφαλιστική εταιρεία, όπου δεν έχουν κατασκευάσει απαραιτήτως την τεχνολογία που απαιτείται για να κλιμακώσουν πραγματικά τις λειτουργίες, και μερικοί από αυτούς δεν έχουν ακόμη. Επίσης, κάνει τα πάντα 100% με το χέρι”, είπε.

Μια προσαρμόσιμη εμπειρία

Οι εργοδότες επωφελούνται από τη χρήση του Angle με διάφορους τρόπους. Πρώτον, μπορούν να προσαρμόσουν πλήρως το προϊόν του προγράμματος υγείας που αγοράζουν. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να προσαρμόσουν όχι μόνο το δίκτυο παρόχων τους, τα οφέλη του προγράμματος, αλλά και τις υπηρεσίες που θέλουν να προσφέρουν. Για παράδειγμα, εάν θέλουν να προσφέρουν συγκεκριμένες υπηρεσίες τηλεϊατρικής ή συγκεκριμένες υπηρεσίες φαρμακείου ή συγκεκριμένες ψηφιακές υπηρεσίες υγείας, το Angle επιτρέπει στον εργοδότη να προσαρμόσει πλήρως αυτό το πακέτο παροχών και μειώνει αυτό το προϊόν σε ένα ποσοστό με πλήρως ενοποιημένο τρόπο.

Η εταιρεία είναι επίσης πλήρως ενσωματωμένη στο οικοσύστημα διαχείρισης παροχών, πράγμα που σημαίνει ότι ενσωματώνεται με εταιρείες όπως η Rippling και η ADP, διευκολύνοντας τους εργοδότες να επιβιβαστούν, να εκτελέσουν εργασίες όπως η ανοιχτή εγγραφή και να υποβάλουν δεδομένα. με άλλους μεταφορείς.

Το δεύτερο βασικό πλεονέκτημα που τονίζει ο Gangopadhyay είναι η εμπειρία μέλους.

“Δεν είναι αμφιλεγόμενο να πούμε ότι υπάρχει πολλή δουλειά που μπορεί να γίνει για την πρακτική της υγειονομικής περίθαλψης και πιθανώς υπάρχουν πολλές ιστορίες τρόμου που οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν περάσει ή γνωρίζουν για τους ανθρώπους που το έχουν κάνει. Υπάρχει αυτή η ιδέα ότι χρειάζεστε έναν σύντροφο για να σας καθοδηγήσει ή αναλάβετε την ευθύνη για λογαριασμό του μέλους και η υγεία είναι πολύ, πολύ ελκυστική για τους εργοδότες και τα μέλη μας», είπε.

Τέλος, το πακέτο ειδικών παροχών που αγοράζουν οι εργοδότες από την Angle είναι συνήθως λιγότερο ακριβό από το ίδιο σύνολο υπηρεσιών που θα αγόραζαν από πολλούς προμηθευτές. Αντί να αγοράσετε μια πλατφόρμα πλοήγησης, μια πλατφόρμα τηλεϊατρικής, ένα προϊόν ασφάλισης υγείας, μπορείτε να αγοράσετε ένα προϊόν από την Angle που είναι φθηνότερο από όλα τα διαφορετικά προϊόντα που αγοράζουν και διαχειρίζονται μεμονωμένα.

Το μεγαλύτερο όφελος για τα μέλη, σύμφωνα με τον Gangopadhyay, είναι ότι η εταιρεία μπορεί να διαχειρίζεται τα μέλη πιο αποτελεσματικά μέσω του συστήματος υγείας, επειδή τα μέλη έρχονται στο Angle ως το πρώτο σημείο φροντίδας τους.

Για παράδειγμα, μπορεί να τους συμβουλεύει για υπηρεσίες που διαφορετικά δεν θα γνώριζαν.

«Έχουμε μέλη που λαμβάνουν φάρμακα πολύ υψηλού κόστους και υπάρχουν προγράμματα που ονομάζονται προγράμματα βοήθειας παραγωγών ή προγράμματα βοήθειας παροχών που εάν το μέλος πληροί τις προϋποθέσεις με βάση το εισόδημά του και το κόστος των φαρμάκων, υπάρχουν στην πραγματικότητα προγράμματα. θα επιτρέψει στο μέλος να πάρει αυτά τα φάρμακα σε φθηνότερη τιμή», είπε.

“Δεν είναι κάτι που είναι πολύ γνωστό μεταξύ των μελών λιανικής. Επομένως, αυτό είναι ένα παράδειγμα της ομάδας φροντίδας μας που είτε προσεγγίζει προληπτικά τα μέλη είτε μας παραπέμπουν και είμαστε σε θέση να διαχειριστούμε αυτή τη διαδικασία για αυτούς. Εξοικονομεί χιλιάδες δολάρια στα μέλη », είπε..

Σύμφωνα με τον Wang, η σχέση του Angle με τα μέλη του είναι θεμελιωδώς διαφορετική από αυτό που περιμένουν οι περισσότεροι από κάτι σαν μια εταιρεία ασφάλισης υγείας.

«Τα μέλη μας δεν μας βλέπουν απλώς ως εταιρεία ασφάλισης υγείας ή ως ένα οικονομικό στρώμα με το οποίο παραδοσιακά έπρεπε να αντιμετωπίσουν ή να παλέψουν για να πληρώσουν για πράγματα και τέτοια πράγματα, αλλά μας βλέπουν πραγματικά ως συνεργάτη στον τομέα της υγείας. , έρχονται σε εμάς προληπτικά και εμείς “Συνεργαζόμαστε ενεργά μαζί τους για την πρόσβασή τους στην περίθαλψη, διασφαλίζοντας ότι έχουν πρόσβαση σε οικονομικά προσιτή φροντίδα και φροντίδα υψηλής ποιότητας”, είπε.

«Μακροπρόθεσμα, αλλάζοντας αυτή τη δυναμική, τους επιτρέπει πραγματικά να λαμβάνουν τη σωστή φροντίδα τη σωστή στιγμή, να προλαμβάνουν τις ασθένειες και να μειώνουν το συνολικό κόστος της υγειονομικής περίθαλψης μέσω αυτού του επιπέδου δέσμευσης».

Να είναι μια ολόκληρη εταιρεία υγείας

Τώρα που έχει αυτή τη νέα χρηματοδότηση, στόχος της Angle είναι να αναπτύσσεται πολύ σταθερά επικεντρωθείτε στην οικοδόμηση επιχειρήσεων υψηλής απόδοσης, υψηλής κλιμάκωσης που δεν απαιτούν χιλιάδες θέσεις εργασίας διαχείριση όλων των ανθρώπινων συναλλαγών με μη αυτόματο τρόπο. ντοΕπί του παρόντος, η Angle διαχειρίζεται δεκάδες χιλιάδες μέλη με λιγότερους από 40 υπαλλήλους πλήρους απασχόλησης.

Είναι επίσης μια άλλη μεγάλη διαφορά από τις προηγούμενες insurtechs, τις πρώτες γενιές, ειδικά αυτές που έχουν δημοσιοποιηθεί πρόσφατα, είπε ο Wang.

Έχει να κάνει με το γιατί ο Wang και ο Gangopadhyay ξεκίνησαν την εταιρεία εξαρχής: να αντιμετωπίζει τις ανεπάρκειες στην υγειονομική περίθαλψη και το κάνει με εξορθολογισμένο και αποτελεσματικό τρόπο.

Για τον Gangopadhyay, η ασφάλιση είναι ένα μέσο για αυτόν τον σκοπό. Η δημιουργία μιας ασφαλιστικής εταιρείας έδωσε στην εταιρεία περισσότερο έλεγχο στην εμπειρία των μελών και τη δυνατότητα να κατασκευάζει τεχνολογία πιο αποτελεσματικά, αλλά αυτή είναι μόνο η αρχή για την Angle: Το απόλυτο όραμα είναι να χτιστεί μια εταιρεία υγειονομικής περίθαλψης που να κάνει για τη βιομηχανία ό,τι έκανε η Amazon για το ηλεκτρονικό εμπόριο, όπου ο τρόπος με τον οποίο οι άνθρωποι αλληλεπιδρούν με το σύστημα υγειονομικής περίθαλψης ή με τους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης έχει αλλάξει ριζικά.

“Η ασφάλιση δεν είναι μια δημοφιλής έννοια για τους ανθρώπους γενικά. Μέρος αυτού οφείλεται στο ότι έχουμε αυτά τα κληρονομικά ολιγοπώλια που διοικούν τον κλάδο και απλά δεν τους νοιάζει. Θέλουν να βγάλουν χρήματα από τα μεγάλα ασφάλιστρα που εισπράττουν και τα σταθερά περιθώρια κέρδους τους όλο το χρόνο.” και αυτό είναι αρκετά καλό για αυτούς. Αυτό που πραγματικά θέλουμε να διαταράξουμε είναι ολόκληρο το οικοσύστημα της υγειονομικής περίθαλψης”, είπε.

«Μπορούμε πραγματικά να αλλάξουμε το οικοσύστημα έτσι ώστε να μας βλέπουν ως εταιρεία υγειονομικής περίθαλψης και όχι ως ασφαλιστική εταιρεία; Θέλουμε να αλλάξουμε εντελώς τη δυναμική όπου οι άνθρωποι δεν ασχολούνται με αυτούς τους αποσπασματικούς παρόχους υπηρεσιών και έχουν πραγματικά το επίπεδο φροντίδα που τους αξίζει και αυτή πρέπει να δοθεί».

(Πηγή εικόνας: anglehealth.com)

Leave a Comment