Η AM επιβεβαιώνει τις αξιολογήσεις πιστοληπτικής ικανότητας της Best EyeMed Insurance Company – InsuranceNewsNet

Οι αξιολογήσεις αντικατοπτρίζουν την ισχύ του ισολογισμού της EIC, την οποία η AM Best αξιολογεί ως πολύ ισχυρή, καθώς και την επαρκή λειτουργική της απόδοση, το ουδέτερο επιχειρηματικό προφίλ και την κατάλληλη διαχείριση επιχειρηματικού κινδύνου. Οι αξιολογήσεις λαμβάνουν υπόψη τη στρατηγική σημασία της EIC για την EssilorLuxottica, καθώς και την ολοκληρωμένη επιχειρησιακή υποστήριξη που παρέχει η μητρική της εταιρεία.

Οι αξιολογήσεις αντικατοπτρίζουν επίσης την πολύ ισχυρή κεφαλαιοποίηση της EIC, προσαρμοσμένης στον κίνδυνο, όπως μετράται με τον δείκτη κεφαλαιακής επάρκειας της Best (BCAR). Η αξιολόγηση της ισχύος του ισολογισμού της εταιρείας ενισχύεται από το επενδυτικό χαρτοφυλάκιο υψηλής ρευστότητας και τα ισχυρά μέτρα ρευστότητας. Οι αξιολογήσεις λαμβάνουν επίσης υπόψη την εξάρτηση της εταιρείας από αντασφαλιστικά προγράμματα και το ιστορικό πληρωμών μερισμάτων.

Η EIC ανέφερε σταθερά ευνοϊκές λειτουργικές επιδόσεις μέχρι το 2021 και το δεύτερο εξάμηνο του 2022. Με βάση τον δείκτη μέσης απόδοσης ιδίων κεφαλαίων πενταετούς διάρκειας, η EIC συνεχίζει να έχει καλύτερη απόδοση από τους ομοτίμους της. Επιπλέον, η εταιρεία συνεχίζει να γνωρίζει ισχυρή ανάπτυξη premium, αντανακλώντας την ευνοϊκή αναγνώριση και συνεργασία της επωνυμίας. EyeMed Vision Care, LLC, καθώς και τον κύριο γονέα του. Οι αξιολογήσεις αντικατοπτρίζουν επίσης την καθιερωμένη παρουσία ενός οργανισμού στην αγορά και το ισχυρό συνολικό μερίδιο αγοράς στη φροντίδα της όρασης. Η EIC είναι στρατηγικής σημασίας για το κάθετα ολοκληρωμένο επιχειρηματικό μοντέλο της EssilorLuxottica ως ο κύριος ασφαλιστικός φορέας λειτουργίας. Οι αξιολογήσεις λαμβάνουν επίσης ώθηση από τη μητρική εταιρεία της EIC EssilorLuxottica, ηγέτη στην παγκόσμια αγορά με ευρεία και καθιερωμένη παρουσία που υποστηρίζει τις ασφαλιστικές της δραστηριότητες και τη γενική ευνοϊκή πιστοληπτική της ικανότητα.

Πνευματικά δικαιώματα © 2023 AM Best Rating Services, Inc. ή/και από τις θυγατρικές της. ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝΤΑΙ.

src=”https://cts.businesswire.com/ct/CT?id=bwnewssty=20230125005603r1sid=acqr8distro=nxlang=en” style=”width:0;height:0″ />

Τζένιφερ Ασαμόα
Ανώτερος Οικονομικός Αναλυτής

+1 908 439 2200, εσωτ. 5203

[email protected]

Κρίστοφερ Σάρκι
Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων

+1 908 439 2200, εσωτ. 5159

[email protected]

Joseph ZazzeraMBA

Διευθυντής

+1 908 439 2200, εσωτ. 5797

[email protected]

Αλ Σλάβιν
Ανώτερος ειδικός δημοσίων σχέσεων

+1 908 439 2200, εσωτ. 5098

[email protected]

Πηγή: AM Best

Leave a Comment