Η Allspring Global Investments Holdings LLC πουλά 230 μετοχές στην White Mountains Insurance Group, Ltd. (NYSE:WTM)

Η Allspring Global Investments Holdings LLC μείωσε τις συμμετοχές της στην White Mountains Insurance Group, Ltd. (NYSE:WTM – Get Rating ) κατά 32,4% το 3ο τρίμηνο, σύμφωνα με την πιο πρόσφατη κατάθεσή της στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Ο θεσμικός επενδυτής κατείχε 479 μετοχές της μετοχής του ασφαλιστικού παρόχου αφού πούλησε 230 μετοχές κατά τη διάρκεια της περιόδου. Οι συμμετοχές της Allspring Global Investments Holdings LLC στην White Mountains Insurance Group ήταν αξίας 623.000 $ κατά την πιο πρόσφατη κατάθεσή της στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

→ Είναι αυτό το τέλος του καπιταλισμού; (από Porter & Company)

Αρκετά άλλα hedge funds έκαναν επίσης πρόσφατα αλλαγές στις θέσεις τους στο WTM. Vanguard Group Inc. αύξησε το μερίδιό της στις μετοχές της White Mountains Insurance Group κατά 0,4% το 1ο τρίμηνο. Η Vanguard Group Inc. κατέχει τώρα 280.559 μετοχές της μετοχής του ασφαλιστικού παρόχου αξίας 318.782.000 $, αφού αγόρασε επιπλέον 1.197 μετοχές κατά τη διάρκεια της περιόδου. Η Dimensional Fund Advisors LP αύξησε το μερίδιό της στις μετοχές της White Mountains Insurance Group κατά 3,4% το 1ο τρίμηνο. Η Dimensional Fund Advisors LP κατέχει τώρα 154.553 μετοχές της μετοχής του ασφαλιστικού παρόχου αξίας 175.605.000 $ μετά την αγορά επιπλέον 5.051 μετοχών κατά τη διάρκεια της περιόδου. Wallace Capital Management Inc. αύξησε το μερίδιό της στις μετοχές της White Mountains Insurance Group κατά 1,7% το 2ο τρίμηνο. Η Wallace Capital Management Inc. κατέχει τώρα 73.108 μετοχές της μετοχής του ασφαλιστικού παρόχου αξίας 91.831.000 $ μετά την αγορά επιπλέον 1.237 μετοχών κατά τη διάρκεια της περιόδου. Η State Street Corp αύξησε το μερίδιό της στις μετοχές της White Mountains Insurance Group κατά 4,4% το 1ο τρίμηνο. Η State Street Corp κατέχει τώρα 55.824 μετοχές της μετοχής του ασφαλιστικού παρόχου αξίας 63.429.000 δολαρίων, αφού αγόρασε επιπλέον 2.365 μετοχές κατά τη διάρκεια της περιόδου. Τέλος, η Select Equity Group LP αγόρασε ένα νέο μερίδιο σε μετοχές της White Mountains Insurance Group το 1ο τρίμηνο αξίας περίπου 46.821.000 $. Το 87,79% των μετοχών ανήκει σε θεσμικούς επενδυτές.

Εσωτερικές Λειτουργίες στον Όμιλο White Mountains Insurance

Σε άλλες ειδήσεις, ο CAO Michaela Hildreth πούλησε 100 μετοχές της επιχείρησης σε μια συναλλαγή που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου. Η μετοχή διαπραγματεύτηκε με μέση τιμή 1.371,84 $, με συνολική αξία 137.184,00 $. Μετά τη συναλλαγή, ο επικεφαλής λογιστής κατέχει πλέον 1.463 μετοχές της εταιρείας, αξίας περίπου 2.007.001,92 $. Η πώληση αποκαλύφθηκε σε κατάθεση στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και είναι διαθέσιμη σε αυτόν τον σύνδεσμο. Τα μέλη της εταιρείας κατέχουν το 2,57% της μετοχής της εταιρείας.

Οι αναλυτές της Wall Street προβλέπουν ανάπτυξη

Αρκετές χρηματιστηριακές εταιρείες σχολίασαν πρόσφατα το WTM. Η StockNews.com υποβάθμισε την White Mountains Insurance Group από αξιολόγηση «κρατήστε» σε «πώληση» σε σημείωμα έρευνας την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου. Η TheStreet αναβάθμισε την White Mountains Insurance Group από βαθμολογία “c” σε “b-” σε ένα ερευνητικό σημείωμα την Τρίτη, 15 Νοεμβρίου.

White Mountains Insurance Group Price Performance

Οι μετοχές της WTM άνοιξαν στα 1.499,89 δολάρια την Τρίτη. Η εταιρεία έχει κεφαλαιοποίηση 3,86 δισεκατομμυρίων δολαρίων, δείκτη P/E 5,51 και beta 0,38. Η εταιρεία έχει δείκτη χρέους προς ίδια κεφάλαια 0,16, γρήγορο δείκτη 0,97 και τρέχον δείκτη 0,97. Η White Mountains Insurance Group, Ltd. έχει χαμηλό 52 εβδομάδων 982,60 $ και υψηλό 52 εβδομάδων 1.508,97 $. Η επιχείρηση έχει SMA 50 ημερών 1.384,52 $ και SMA 200 ημερών 1.339,55 $.

Η White Mountains Insurance Group (NYSE:WTM – Get Rating ) ανακοίνωσε για τελευταία φορά τα τριμηνιαία αποτελέσματα των κερδών της τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου. Ο ασφαλιστικός πάροχος ανέφερε κέρδη 8,50 $ ανά μετοχή (EPS) για το τρίμηνο. Η επιχείρηση είχε έσοδα 431,20 εκατομμυρίων δολαρίων κατά τη διάρκεια του τριμήνου. Η White Mountains Insurance Group είχε απόδοση ιδίων κεφαλαίων 0,56% και καθαρό περιθώριο 67,76%.

Προφίλ του Ασφαλιστικού Ομίλου White Mountains

(Λάβετε βαθμολογία)

White Mountains Insurance Group Ltd. δραστηριοποιείται στην απόκτηση επιχειρήσεων και περιουσιακών στοιχείων στους ασφαλιστικούς, χρηματοοικονομικούς και συναφείς τομείς. Λειτουργεί μέσω των ακόλουθων τμημάτων: HG Global/BAM, NSM, Kudu και Άλλες Λειτουργίες. Το τμήμα HG Global/BAM αναφέρεται στην επένδυση της White Mountains στην HG Global Limited και στα ενοποιημένα αποτελέσματα της Build America Mutual Assurance Company (BAM).

Επιλεγμένα άρθρα

Θεσμική ιδιοκτησία κατά Quarter for White Mountains Insurance Group (NYSE:WTM)

Αυτή η άμεση ειδοποίηση ειδήσεων τροφοδοτείται από αφηγηματική επιστημονική τεχνολογία και οικονομικά δεδομένα από το MarketBeat για να παρέχει στους αναγνώστες τις ταχύτερες και ακριβέστερες αναφορές. Αυτή η ιστορία εξετάστηκε από τη συντακτική ομάδα του MarketBeat πριν από τη δημοσίευσή της. Στείλτε τυχόν ερωτήσεις ή σχόλια σχετικά με αυτήν την ιστορία στο [email protected].

Πριν σκεφτείτε την White Mountains Insurance Group, θα θέλετε να το ακούσετε.

Το MarketBeat παρακολουθεί καθημερινά τους αναλυτές ερευνών με την κορυφαία αξιολόγηση και τις καλύτερες επιδόσεις της Wall Street και τις μετοχές που προτείνουν στους πελάτες τους. Η MarketBeat εντόπισε πέντε μετοχές που οι κορυφαίοι αναλυτές ψιθυρίζουν σιωπηλά στους πελάτες τους να αγοράσουν τώρα πριν απογειωθούν οι ευρύτερες αγορές… και η White Mountains Insurance Group δεν ήταν στη λίστα.

Ενώ η White Mountains Insurance Group έχει επί του παρόντος μια αξιολόγηση «κρατήστε» μεταξύ των αναλυτών, οι κορυφαίοι αναλυτές πιστεύουν ότι αυτές οι πέντε μετοχές είναι καλύτερες αγορές.

Δείτε τις πέντε μετοχές εδώ

Οι καλύτερες μετοχές μερισμάτων υψηλής απόδοσης για το 2022

Leave a Comment