Η Access to Capital for Entrepreneurs λαμβάνει επιχορήγηση 3,75 εκατομμυρίων δολαρίων από το Truist Foundation για την υποστήριξη της επέκτασης στη Νότια Γεωργία

Η μεγαλύτερη επιχορήγηση στην ιστορία του οργανισμού θα χρησιμοποιηθεί για την παροχή περιεκτικού, προσιτού και ευέλικτου κεφαλαίου για μικρές επιχειρήσεις που ανήκουν σε μειοψηφίες σε αγροτικές περιοχές. Γεωργία κοινότητες

ΑΤΛΑΝΤΑ, 9 Δεκεμβρίου 2022 /PRNewswire/ — Το Truist Foundation ανακοίνωσε σήμερα 3,75 εκατομμύρια δολάρια Στο Access to Capital for Entrepreneurs (ACE), ένα μη κερδοσκοπικό και κοινοτικό χρηματοπιστωτικό ίδρυμα ανάπτυξης, δεσμευμένο στην εφαρμογή μιας στρατηγικής διαφοροποιημένης, δίκαιης και χωρίς αποκλεισμούς κεφαλαίων μικρών επιχειρήσεων, παρέχει κεφάλαιο, εκπαίδευση και συνδέσεις για να βοηθήσει τους δανειολήπτες να δημιουργήσουν και να αναπτύξουν βιώσιμες επιχειρήσεις. έργα. Αυτή η επιχορήγηση χρησιμεύει ως το μεγαλύτερο φιλανθρωπικό εταιρικό δώρο στην ιστορία της ACE.

Για την κάλυψη της αυξανόμενης ζήτησης και την υποστήριξη των αυξανόμενων αναγκών της Γεωργίας για ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων σε αγροτικές και υποεξυπηρετούμενες κοινότητες, η ACE στοχεύει να επεκτείνει τον δανεισμό της πέρα ​​από την τρέχουσα κάλυψή της σε 68 πολιτείες. Γεωργίασυμπεριλαμβανομένου του μετρό Ατλάντα και Βόρεια Γεωργία. Η επιχορήγηση του Truist Foundation θα βοηθήσει την ACE να παρέχει επαυξητικό μετοχικό δάνειο για μικρές επιχειρήσεις που ανήκουν σε μειοψηφία για τρία χρόνια. Η ACE θα χρησιμοποιήσει επίσης το κεφάλαιο για να ενισχύσει τη δημιουργία και τη διατήρηση τοπικών θέσεων εργασίας, ενώ παράλληλα θα αξιοποιήσει τις λειτουργίες προγραμμάτων εκκίνησης και την επέκταση της υποδομής. Νότια Γεωργία.

Σήμερα, Μπιλ ΡότζερςΠρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Truist Financial Corporation. Λινέτ ΜπελΠρόεδρος του Truist Foundation. Kate Saez, Γεωργία Περιφερειακός Πρόεδρος για Truist; και Κρίστοφερ ΝανΠαρευρέθηκε ο Επίτροπος του Τμήματος της Κοινότητας της Γεωργίας Γκρέις ΦρικςΠρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ACE στο Westside Future Fund για να συζητήσουν τις λεπτομέρειες της επιχορήγησης και τον αντίκτυπο που μπορεί να έχει ο δίκαιος δανεισμός στον πλούτο των γενεών για τα υποεξυπηρετούμενα άτομα και τις κοινότητες του έθνους Γεωργία.

“Το Ίδρυμα Truist προσφέρει σε οργανισμούς υπό την ηγεσία της κοινότητας που αντιμετωπίζουν βαθιές, συστημικές ανισότητες και παρέχουν καινοτόμες λύσεις για να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις που ανήκουν σε μειονοτικές εταιρείες να αναπτυχθούν και να ευδοκιμήσουν”, δήλωσε ο Bell. «Είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε με την ACE και τις προσπάθειές της να άρει τα εμπόδια εισόδου για τους μειονοτικούς επιχειρηματίες και να οικοδομήσει μια δικαιότερη οικονομία σε όλο τον κόσμο. Γεωργία.”

Αυτό είναι μέρος της επιχορήγησης 120 εκατομμύρια δολάρια Μια κοινή δέσμευση Truist και Truist Foundation για την ενίσχυση και υποστήριξη των μικρών επιχειρήσεων σε εθνικό επίπεδο, με ιδιαίτερη έμφαση στις επιχειρήσεις μαύρων, λατίνων και γυναικών. Το έργο της ACE για την ανάπτυξη βιώσιμων επιχειρήσεων που ανήκουν σε μειονότητες που δημιουργούν θέσεις εργασίας ευθυγραμμίζεται με την αποστολή του Truist να εμπνεύσει και να οικοδομήσει καλύτερες ζωές και κοινότητες.

«Η υποστήριξη της Truist βοηθά στην προώθηση των αρχικών σταδίων της επέκτασής μας σε όλη την πολιτεία για την εξυπηρέτηση περισσότερων μικρών επιχειρήσεων σε ολόκληρη τη χώρα. Γεωργία, για την παροχή του κεφαλαίου που χρειάζεται η BIPOC (Μαύροι, αυτόχθονες και οι έγχρωμοι), οι γυναίκες και οι επιχειρηματίες χαμηλού εισοδήματος τα επόμενα τρία χρόνια”, είπε ο Fricks. “Οι μικρές επιχειρήσεις είναι η πηγή ζωής των κοινοτήτων, της οικογενειακής ευημερίας και της οικονομίας μας . . Και συνεργασίες σαν αυτές μας επιτρέπουν να είμαστε στην πρώτη γραμμή και να τους βοηθήσουμε όχι μόνο να επιβιώσουν, αλλά να ευδοκιμήσουν».

Τα δάνεια της ACE έχουν δεκαπλασιαστεί από το 2019, καθώς ο οργανισμός ανταποκρίθηκε γρήγορα για την παροχή βοήθειας. της Ατλάντα Μικρές επιχειρήσεις κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19. Ο οργανισμός μειώθηκε από την έκδοση λιγότερων από 100 δανείων το 2019 σε περισσότερα από 1.200 το 2020 και το 2021. Το ACE έκλεισε μόνο το 2021. 37,3 εκατομμύρια δολάρια βοήθησε στη δημιουργία και τη διατήρηση 4.368 θέσεων εργασίας σε δάνεια και πέρασε περισσότερες από 18.000 ώρες σε συμβουλευτικές επιχειρήσεις. Το 94% των οργανώσεων ACE που υποστηρίζονται το 2021 ανήκουν σε μειονότητες, το 51% σε γυναίκες και το 72% σε Άνθρωπους του Έγχρωμου.

«Αυτή η επιχορήγηση προς την ACE υπογραμμίζει τη δέσμευσή μας να υποστηρίζουμε τους επιχειρηματίες Ατλάντα και πανελλαδικά Γεωργία” αυτός είπε Kate Saez, Γεωργία Περιφερειακός Πρόεδρος για Truist. «Το έργο του ACE δημιουργεί ευκαιρίες για μικρές επιχειρήσεις που ανήκουν σε μειονότητες και γυναίκες να επεκταθούν, να αναπτυχθούν και να δημιουργήσουν θέσεις εργασίας, βελτιώνοντας τις ζωές ατόμων, οικογενειών και κοινοτήτων σε όλη την πολιτεία μας».

Σχετικά με το Truist Foundation
Το Truist Foundation έχει δεσμευτεί στην αποστολή της Truist Financial Corporation (NYSE: TFC) να εμπνεύσει και να οικοδομήσει καλύτερες ζωές και κοινότητες. Ιδρύθηκε το 2020, το ίδρυμα πραγματοποιεί στρατηγικές επενδύσεις σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς για να διασφαλίσει ότι οι κοινότητες που εξυπηρετεί έχουν μεγαλύτερες ευκαιρίες για καλύτερη ποιότητα ζωής. Οι επιχορηγήσεις και οι δραστηριότητες του Ιδρύματος Truist επικεντρώνονται στη δημιουργία μονοπατιών σταδιοδρομίας για οικονομική κινητικότητα και στην ενίσχυση των μικρών επιχειρήσεων. Μάθετε περισσότερα στο Truist.com/Foundation.

Σχετικά με το ACE | Πρόσβαση στο κεφάλαιο για Entrepreneurs Inc.
Το ACE είναι ένα μη κερδοσκοπικό ίδρυμα κοινοτικής ανάπτυξης (CDFI) 501(c)(3) που παρέχει δάνεια και πόρους επιχειρηματικής ανάπτυξης στους δανειολήπτες του για τη δημιουργία και την ανάπτυξη βιώσιμων επιχειρήσεων. Το ACE είναι μια πηγή επιλογής για όσους δεν μπορούν να χρηματοδοτηθούν πλήρως από παραδοσιακούς δανειστές. Με έμφαση σε υποεξυπηρετούμενα άτομα και μέρη, η ACE συνδέει μικρές επιχειρήσεις που ανήκουν σε γυναίκες, έγχρωμους και επιχειρηματίες χαμηλού και μέτριου εισοδήματος στην Ατλάντα και τη Βόρεια Τζόρτζια με κεφάλαια και καθοδήγηση για να διατηρήσουν τις επιχειρήσεις τους, να διατηρήσουν τους υπαλλήλους τους και να υποστηρίξουν τους δουλειά. τοπικές κοινότητες. Η ACE σχεδιάζει να επεκταθεί στη νοτιοδυτική Γεωργία με γραφεία στη Westside Atlanta και στο Κλίβελαντ της Γεωργίας και τα γραφεία του ACE Women’s Business Center στο Norcross και τη Savannah της Γεωργίας. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το AceLoans.org.

ΠΗΓΗ Truist Foundation

Leave a Comment