Η τυχαία επιχειρηματικότητα θρέφει και φροντίζει την επιτυχία

Το να έχεις μια βιτρίνα ή να κρεμάς ένα βότσαλο αντιπροσωπεύει την προθυμία να μπεις στο άγνωστο ενός μεταβαλλόμενου και κάπως ασταθούς επιχειρηματικού τοπίου. Οι γενιές πίσω μπορεί να εξερευνήσουν την ιδιοκτησία λόγω των οικογενειακών ριζών στην ατομική επιχείρηση ή επειδή μια ιδέα που γεννήθηκε από τη δική τους έμπνευση είναι νέα και, με τη σειρά της, μοναδικά πολύτιμη για την αγορά.

Η σημερινή οικονομία τροφοδοτείται από ορδές επιχειρηματιών όλων των ηλικιών και σταδίων ζωής που προσπαθούν να παραμείνουν πάνω από τη μάχη του κοινωνικά προσανατολισμένου κόσμου. Οι επιχειρήσεις μπορούν να ξεκινήσουν τη ζωή τους με μια διεύθυνση URL αντί για έναν ομφάλιο λώρο και να είναι έτοιμες για παιχνίδι, καθορίζοντας μια διεύθυνση email σε αντίθεση με ένα σύνολο γονικών οδηγιών.

Είναι πιο εύκολο από ποτέ να μεταφέρεις μια ιδέα από ιδέα σε αγορά. Ακριβώς όπως η ράμπα επιταχύνει τις ευκαιρίες, το ίδιο συμβαίνει και με τον αριθμό των πολυπλοκοτήτων που προκαλούν τριβές για τους επιχειρηματίες να μετακινηθούν από την εκκίνηση στην επέκταση.

Η διαφορά του κλάδου παίζει σημαντικό ρόλο στους αρχικούς παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν ή να μην επηρεάσουν το αποτέλεσμα για τον επιχειρηματία.

Οι γυναίκες επιχειρηματίες στον κλάδο της φυσικής κατάστασης αγωνίζονται ιστορικά να βρουν μια βάση σε έναν παραδοσιακά ανδροκρατούμενο τομέα. Καθώς η γυναικεία επιχειρηματικότητα συνεχίζει να αναπτύσσεται παγκοσμίως, τόσο αυξάνεται η ανάγκη για ένα δίκτυο υποστήριξης. Ο Σύλλογος Γυμναστικής Γυναικών, σε συνεργασία με την Sport Alliance, σημειώνει ότι σχεδόν το 70% των ιδιοκτητών γυμναστηρίων είναι άνδρες και σχεδόν το 30% των γυναικών στον κλάδο αναφέρουν το φύλο τους ως εμπόδιο στην πρόοδο.

«Αυτά τα δεδομένα δείχνουν ότι οι άνδρες είναι πιο πιθανό από τις γυναίκες να είναι σε ηγετικούς ρόλους επιχειρήσεων. Μεταξύ των αυτοαπασχολούμενων, η πλειονότητα των γυναικών είναι εκπαιδευτές αντί να διευθύνουν τις δικές τους επιχειρήσεις», δήλωσε η Maike Kumstel, International Business Developer στην Sport Alliance.

Η Kim Constable, μητέρα 4 παιδιών και δάσκαλος στο σπίτι, είναι επίσης ιδιοκτήτρια μιας vegan εφαρμογής γυμναστικής που έχει αποφέρει εκατομμύρια δολάρια σε έσοδα από την κυκλοφορία της το 2017. λέει ότι συμμετέχει σε ένα παιχνίδι μηδενικού αθροίσματος σε μια βιομηχανία που δεν είναι δημόσια ανοιχτή στην υποστήριξη της γυναικείας καινοτομίας.

Ο αστυφύλακας, από το Μπέλφαστ της Ιρλανδίας, ήταν ικανοποιημένος ως εκπαιδευτής γιόγκα, μητέρα και σύζυγος, περιτριγυρισμένος από φίλους, οικογένεια και παράδοση. Δεν ονειρευόταν να ξεκινήσει μια επιχείρηση, αλλά στο τέλος τη βρήκε.

«Ήμουν στα τέλη της δεκαετίας των 30 και μητέρα τεσσάρων παιδιών. Ήθελα να νιώσω ξανά τον εαυτό μου και ήθελα να μπω σε φόρμα. Ήμουν εκπαιδευτής γιόγκα, αλλά ήθελα να προσθέσω στην πρακτική μου με τρόπο που να ταιριάζει στον βίγκαν τρόπο ζωής μου», λέει ο Constable.

Ο αστυφύλακας άρχισε να ψάχνει για βίγκαν προγράμματα άρσης βαρών για να συμμετάσχει και να πληρώσει. «Δεν μπορούσα να βρω εφαρμογή», ​​λέει. «Έσβησε μια λάμπα για μένα. «Αν δεν μπορούσα να βρω ένα πρόγραμμα vegan για την άρση βαρών, ίσως να υπήρχαν άλλοι σαν εμένα».

Ενάντια στις επιθυμίες της οικογένειάς του και των μελών της κοινότητάς του, ο αστυφύλακας αποφάσισε να κάνει δημόσια το εκπαιδευτικό του ταξίδι και δεσμεύτηκε να συμμετέχει σε αγώνες φυσικής κατάστασης.

«Ήμουν σε μια αποστολή υγείας και απόδοσης, παρόλο που οι στόχοι μου δεν ευθυγραμμίζονταν με πολλές γυναίκες στα δημογραφικά μου στοιχεία. Αποφάσισα να τεκμηριώνω τη ρουτίνα άσκησής μου κάθε μέρα και τελικά δημιούργησα μια επαναλαμβανόμενη ρουτίνα άσκησης για να τη χρησιμοποιούν άλλοι. Η επιχείρησή μου γεννήθηκε».

Από το φθινόπωρο του 2017, η Constable συνεργάστηκε και βοήθησε περισσότερους από 100.000 μαθητές του The Sculpted Vegan. Όπως οι περισσότεροι επιχειρηματίες, τις πρώτες μέρες εστίασε στα παιδιά και την οικογένειά του και όχι στο έργο που είχε.

«Κοιτάζοντας πίσω, δεν μπορώ να το πιστέψω, αλλά στην αρχή έπρεπε να δουλεύω μόνο από τις 4 το πρωί έως τις 7 το πρωί ή μέχρι να ξυπνήσουν τα παιδιά μου».

Ο αστυφύλακας αρχικά αγωνίστηκε να βρει υποστήριξη από την κοινότητα και την οικογένειά του. «Παλιά αγωνιζόμουν στον αθλητισμό [weightlifting] Δεν ήταν αρσενικό ή θηλυκό και το αντισυμβατικό μονοπάτι που ακολουθούσα δεν ταίριαζε με την κοινωνία γύρω μου».

Αφού βρήκε μια ευκαιρία στις διαφημίσεις του Facebook, βρήκε τελικά τις παράλληλες ζωές τους στο προσκήνιο.

«Πήρα πολλά ρίσκα, αλλά ήξερα ότι το πρόγραμμα που κράτησα τελικά με έφερε εδώ που είμαι τώρα. «Έχω φτιάξει μια επιχείρηση που δεν είναι δημοφιλής ή όπως έχουν γίνει υγιείς άνδρες και γυναίκες από όλο τον κόσμο, ως γυναίκα, μητέρα και μέλος της κοινότητας, είναι εξαιρετικά ευχάριστο», είπε ο Constable.

Καθώς αυξανόταν η εμπιστοσύνη για τον Constable, το ίδιο αυξάνονταν και οι ιδέες για να επεκτείνει την επιχείρησή του μέσω της τεχνολογίας, και ήταν πάντα πρόθυμος να υποστηρίξει άλλους. «Έλαβα πολλές ερωτήσεις από επαγγελματίες του fitness που ήθελαν να μάθουν πώς να επαναλάβω την επιτυχία μου. Φυσικά ήθελα να βοηθήσω, αλλά είχα πολλές απαιτήσεις από τον χρόνο μου», είπε ο Constable.

Ο Constable κυκλοφορεί ένα πρόγραμμα γυμναστικής για όσους θέλουν να μάθουν από αυτόν, προσθέτοντας: «Είμαι στην ευχάριστη θέση να παρέχω μια πλατφόρμα σε άλλους επαγγελματίες να μοιραστούν τις εμπειρίες τους στην οικοδόμηση μιας επιχείρησης».


Η Constable αντιπροσωπεύει ένα αυξανόμενο τμήμα του διεθνούς επιχειρηματικού πληθυσμού που βρίσκει επαγγελματική γείωση και επεκτείνεται πέρα ​​από τις συμβάσεις. Έφτιαξε μια επιχείρηση που έλαβε τον δημόσιο έλεγχο και δημιούργησε μια ιστορία υγιών, βιώσιμων ευκαιριών.

Το 2023 πρόκειται να επεκτείνει τις ευκαιρίες εργασίας για τον Αστυφύλακα και τους αμέτρητους επαγγελματίες γυμναστικής που στοχεύουν σε παρόμοια μονοπάτια επιτυχίας για τα προγράμματά τους.

Εξαργυρώνοντας το μητρικό της ένστικτο για να υποστηρίξει άλλους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων στον κλάδο της γυμναστικής, η Constable είναι έτοιμη να σπάσει 10 εκατομμύρια δολάρια σε ετήσια έσοδα. «Είναι απίστευτα ενθαρρυντικό να παρέχουμε απαντήσεις και μια πλατφόρμα για να μοιράζονται τις γνώσεις τους προς όφελος των πελατών και των αντίστοιχων επιχειρήσεων τους», δήλωσε ο Constable.

Είτε στη σκηνή είτε ανταγωνίζεται για πελάτες, η πραγματοποιημένη γλυπτική έχει αποδείξει ότι η επιχειρηματικότητα, όπως η vegan, η αφοσιωμένη άρση βαρών και η φυσική κατάσταση, δεν είναι επάγγελμα, αλλά τρόπος ζωής.

Η σκληρή δουλειά δεν είναι ένα αμερικάνικο ιδεώδες, αλλά ένα διεθνές μάντρα ανοιχτό στην ενδυνάμωση οποιουδήποτε επιθυμεί να εγγραφεί.

Ένας αστυφύλακας είναι ένας αξιωματικός ειρήνης στο επάγγελμα, που συχνά ζει σε μια μικρή πόλη. Ποιος μένει στο 12 Αστυφύλακαντο Η μεγαλύτερη πόλη της Μεγάλης Βρετανίας. Η μικρή πόλη του Μπέλφαστ, όπως αναφέρει η γενέτειρά του ο Constable, παρέχει σε αυτόν τον εκκολαπτόμενο επιχειρηματία αρκετή πλατφόρμα για να ηγηθεί της παγκόσμιας σκηνής.

Οι συνεντεύξεις έχουν επεξεργαστεί και συμπυκνωθεί για λόγους σαφήνειας.

Leave a Comment