Η τιμή είναι ο κύριος λόγος που οι καταναλωτές θέλουν να εξαιρεθούν από τους παρόχους ασφάλισης αυτοκινήτου

Πολλοί Αμερικανοί που σκέφτονται να ακυρώσουν την ασφάλιση του αυτοκινήτου τους λένε ότι έχουν κίνητρο από την τιμή. (iStock)

Σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη από την εταιρεία δεδομένων, η πλειοψηφία των Αμερικανών που σκέφτονται να αλλάξουν παρόχους ασφάλισης αυτοκινήτου ανέφεραν την τιμή ως το κύριο κίνητρο. AnalyticsIQ.

Το 50% των ερωτηθέντων που σκέφτηκαν να αλλάξουν ασφαλιστές αυτοκινήτων είπαν ότι το συμβόλαιό τους ήταν πολύ ακριβό και το 37% δήλωσε ότι θα άλλαζε εταιρεία αν έβρισκαν καλύτερη συμφωνία.

Σχεδόν όλοι οι ερωτηθέντες είπαν ότι είχαν κάθε έναν από τους κύριους τύπους ασφάλισης, συμπεριλαμβανομένων αστικής ευθύνης, σύγκρουσης, ιατρικών λογαριασμών, σωματικών βλαβών και ολοκληρωμένων, καθώς και ανασφάλιστων και υποασφαλισμένων.

Μεταξύ των ερωτηθέντων που δεν είχαν αυτή τη συγκεκριμένη κάλυψη, το 37% είπε ότι αρνήθηκε την κάλυψη επειδή ήταν πολύ ακριβό.

Ο μέσος Αμερικανός ξόδεψε 1.705 δολάρια για ασφάλιση αυτοκινήτου το 2022 Έκθεση τάσεων ασφάλισης αυτοκινήτων 2022 της Insurify. Το ποσοστό αυτό είναι 4% περισσότερο από το 2021 και 17% περισσότερο από το 2020.

Εάν θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σας, σκεφτείτε να μεταβείτε σε έναν νέο πάροχο ασφάλισης αυτοκινήτου για να λάβετε χαμηλότερο μηνιαίο επιτόκιο. Μπορείς Επισκεφτείτε το Credible για να συγκρίνετε επιλογές και να βρείτε την εξατομικευμένη ανταμοιβή σαςχωρίς να επηρεαστεί το πιστωτικό αποτέλεσμά σας.

Το κόστος ασφάλισης αυτοκινήτου αυξάνεται: Πώς οι οδηγοί εξοικονομούν χρήματα

Οι αντιλήψεις για την οικονομική προσιτότητα της ασφάλισης αυτοκινήτου επηρεάζουν τις βαθμολογίες ικανοποίησης

Το AnalyticsIQ αναφέρει ότι οι οδηγοί που βρήκαν τα συμβόλαια ασφάλισης αυτοκινήτου τους “πολύ προσιτά” ανέφεραν σημαντικά υψηλότερα ποσοστά ικανοποίησης από εκείνους που είπαν ότι ήταν “πολύ ακριβά”.

«Επιπλέον, το επίπεδο ικανοποίησης προέβλεψε την πιθανότητα αλλαγής ασφαλιστικού φορέα», ανέφερε η AnalyticsIQ σε έκθεση έρευνας. «Καθώς μειώθηκαν οι βαθμολογίες ικανοποίησης, αυξήθηκε η πιθανότητα να πούμε «ναι» ή «ίσως» στην αλλαγή εταιρείας κινητής τηλεφωνίας».

Συνολικά, πολλοί πελάτες το 2022 έχουν κάποια προβλήματα με τα ασφαλιστήρια συμβόλαια αυτοκινήτου τους. Η ικανοποίηση των πελατών με τις τιμές ασφάλισης αυτοκινήτου μειώθηκε «σημαντικές πέντε μονάδες από το 2021» σε 769 από 1.000. JD Power 2022 US Auto Insurance Study. Η ικανοποίηση των πελατών με τους παρόχους ασφάλισης αυτοκινήτων μειώθηκε από 835 το 2021 σε 834 το 2022.

Εάν σκέφτεστε να αλλάξετε φορέα ασφάλισης αυτοκινήτου, μπορείτε Επισκεφτείτε τη σελίδα Αξιόπιστα για να συγκρίνετε πολλές επιλογές και βρείτε την εξατομικευμένη τιμή σας μέσα σε λίγα λεπτά.

Ο πληθωρισμός ωθεί πολλούς Αμερικανούς να περιορίσουν τα ασφαλιστήρια συμβόλαια για να εξοικονομήσουν χρήματα, λέει η έρευνα

Το ενδιαφέρον για την εγχώρια ασφάλιση αυξάνεται

Η έρευνα του AnalyticsIQ διαπίστωσε ότι η ασφάλιση αυτοκινήτου, μια μορφή ομαδικής ασφάλισης με την αγορά ενός προϊόντος όπως ένα όχημα, κερδίζει ενδιαφέρον παρά το χαμηλό ποσοστό απορρόφησης.

Λιγότερο από το 1% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι έχει κάλυψη, αλλά περισσότερο από το 87% δήλωσε ότι θα ενδιαφερόταν να μάθει περισσότερα για αυτό το είδος ασφάλισης. Οι κύριοι λόγοι που οι άνθρωποι ενδιαφέρθηκαν για την εγχώρια ασφάλιση ήταν το συνολικό κόστος και η ατομική κάλυψη. Άλλοι λόγοι περιλαμβάνουν την ευκολία και την ευκολία της μετάβασης από την τρέχουσα πολιτική στην εσωτερική πολιτική.

«Οι πελάτες θέλουν την ηρεμία πάνω από όλα», αναφέρει η AnalyticsIQ σε μια έκθεση έρευνας. “Αυτή η άνεση προέρχεται από τη γνώση ότι λαμβάνουν προσαρμοσμένη κάλυψη (τόσο σε πλάτος όσο και σε βάθος) σε τιμή που ταιριάζει στον προϋπολογισμό τους, καθώς και σε έναν βολικό και προσβάσιμο πόρο όταν χρειάζεται.”

Αν δυσκολεύεστε με τις αυξανόμενες τιμές και θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα στην ασφάλιση του αυτοκινήτου σας, ίσως θελήσετε να σκεφτείτε να μεταβείτε σε έναν νέο πάροχο για να μειώσετε το μηνιαίο ασφάλιστρο. Επισκεφτείτε το Credible για να συγκρίνετε πολλούς παρόχους ασφάλισης αυτοκινήτου όλα ταυτόχρονα χωρίς να επηρεαστεί το πιστωτικό αποτέλεσμά σας.

Αυξάνονται τα ασφάλιστρα αυτοκινήτου; Κατηγορήστε το στον πληθωρισμό

Έχετε μια οικονομική ερώτηση αλλά δεν ξέρετε ποιον να ρωτήσετε; Στείλτε ένα email σε έναν αξιόπιστο ειδικό για τα χρήματα στη διεύθυνση [email protected] και η ερώτησή σας μπορεί να απαντηθεί από το Credible στη στήλη Money Expert.

Leave a Comment