Η Τζούλια Χάαρτ μιλάει για τη ριάλιτι σειρά της στο Netflix και βοηθά τις γυναίκες επιχειρηματίες

“Καλά είμαι! Στέκομαι γερός!” Η Τζούλια Χάαρτ είπε όταν ρωτήθηκε πώς είναι η δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς ριάλιτι του Netflix μετά την πρεμιέρα της στις 2 Δεκεμβρίου. Η ασυνήθιστη ζωή μου. «Τα καλά πράγματα έρχονται στο δρόμο μου!»

Ο τόνος της είναι αισιόδοξος καθώς μιλά για τη νέα σεζόν των εννέα επεισοδίων, η οποία περιγράφει λεπτομερώς το χάλι του διαζυγίου της και τις δικαστικές μάχες που ακολούθησαν. «Αυτή πρέπει να είναι η λιγότερο σεναριακή, χωρίς σενάριο σειρά που έγινε ποτέ. Δεν υπάρχει σενάριο εκεί. Κανονικά, θα έλεγα ότι το ριάλιτι είναι ριάλιτι με στεροειδή, αλλά είναι απλά τρελό και περάσαμε κάθε μέρα χωρίς να ξέρουμε τι μπορεί να έχει η επόμενη μέρα. Δεν υπήρχε προγραμματισμός. ήταν απλώς πολύ ωμό».

Ο Χάαρτ είναι σίγουρα ανθεκτικός, αλλά είναι και άνθρωπος. Περιέγραψε τα αρχικά της συναισθήματα όταν ανακάλυψε ότι αυτό που νόμιζε ότι ήταν ένα φιλικό διαζύγιο και μια συνεχιζόμενη επιχειρηματική συνεργασία ήταν κάθε άλλο παρά. «Ήταν ένα μαστίγιο! Το να πεις ότι είναι μαστίγιο είναι η μεγαλύτερη υποτίμηση στον κόσμο. Για να είμαι ειλικρινής, αυτό που με πληγώνει περισσότερο είναι ότι όλοι πίστευαν αυτά που ειπώθηκαν».

Οι τίτλοι και οι καταγγελίες εναντίον του ήταν επώδυνες. Αποκαλείται κάθε όνομα στο βιβλίο και κατηγορείται για αδικήματα. Ενώ παλεύει με αυτές τις αγωγές και τις νομικές μάχες, η εστίασή της αυτές τις μέρες είναι να βοηθά τις γυναίκες.

Πριν συζητήσουμε τα νέα του επιχειρηματικά εγχειρήματα, μιλά για τη ναυτία, ένα εντερικό συναίσθημα που είναι τόσο καθολικό όσο τα ανθρώπινα συναισθήματα και εμπειρίες. Έχει μερικές συμβουλές που μπορούν να ισχύουν για οποιονδήποτε: ακούστε το ένστικτό σας. «Έχω την τάση να μου αρέσει κάποιος και δεν βλέπω τα σημάδια. οπότε δεν ακούω πάντα τον εαυτό μου. Αυτές τις σκέψεις τις άφησα στην άκρη και τις έβγαλα από το μυαλό μου. Υπήρχαν σημάδια ότι δεν το έκανα».

Όταν ρωτήθηκε τι να πει σε μια γυναίκα ή σε οποιονδήποτε άλλον που βιώνει ραγίσματα σήμερα, ο Χάαρτ έχει μια άλλη συμβουλή. «Θα έλεγα μην το κάνεις μόνος. Δεν μπορείς να το κάνεις μόνος σου. Μην αισθάνεστε ότι πρέπει να ντρέπεστε ή να ανησυχείτε ή ότι δεν θέλετε οι άνθρωποι να γνωρίζουν τα προβλήματά σας. Θα χρειαστείτε μεγάλη υποστήριξη. «Θα χρειαστείς τους ανθρώπους που σε αγαπούν να σου κρατήσουν το χέρι γιατί θα είναι απίστευτα οδυνηρό και δύσκολο».

Δεν είναι η πρώτη φορά που έπρεπε να ξεκινήσει από την αρχή. Όταν συναντηθήκαμε στην πρώτη σεζόν της εκπομπής του, υιοθέτησε σκληρή στάση ενάντια στον ακραίο φονταμενταλισμό. Η σεζόν των εννέα επεισοδίων περιγράφει λεπτομερώς την απόδρασή του από την υπερορθόδοξη εβραϊκή κοινότητα στο Monsey της Νέας Υόρκης. Οι θεατές παρακολούθησαν καθώς εκείνη και τα τέσσερα παιδιά της μάθαιναν να ζουν έναν εντελώς νέο τρόπο ζωής ενώ συμφιλιώνουν τις δύο αντικρουόμενες κουλτούρες των ορθόδοξων ριζών τους και του σύγχρονου κόσμου. Επίσης, περιγράφει λεπτομερώς το ταξίδι της στα απομνημονεύματά της, Brazen: My Extraordinary Journey from Long Sleeves to Underwear.

Μάθαμε πώς έγινε από νοικοκυρά σε σχεδιάστρια παπουτσιών σε διευθύνουσα σύμβουλο και συμπρόεδρο του πρακτορείου μοντέλων Elite World Group. Η κοινή ιδιοκτησία της τέθηκε υπό αμφισβήτηση κατά τη διάρκεια του διαζυγίου της και ενώ η ίδια παλεύει ακόμα για αυτό που της ανήκει, η Χάαρτ εστιάζει σε πολλά νέα εγχειρήματα.

Όπως είπε στην αρχική μας συνέντευξη για την πρώτη σεζόν, τα ενδιαφέροντά της ήταν πάντα να δίνει στις γυναίκες μακροζωία στην καριέρα τους και να τις ενδυναμώνει στη ζωή τους. Επί του παρόντος, η Haart εργάζεται για τη χρηματοδότηση για την κατασκευή ενός καταφυγίου γυναικών. Είναι επίσης έτοιμη να λανσάρει τη σειρά +Body της, σε στυλ Julia Haart.

Ταυτόχρονα, εργάζεται σε μια εταιρεία metaverse και αυτή και η κόρη της Miriam ξεκινούν μια εταιρεία για να φέρουν χρηματοδότηση VC σε νεαρές γυναίκες επιχειρηματίες. «Μόνο το 2% της χρηματοδότησης VC πηγαίνει σε εταιρείες που ιδρύονται από γυναίκες», είπε ο Haart. “Είναι τρελό! Οι εταιρείες που ιδρύονται από γυναίκες τα καταφέρνουν δύο φορές καλύτερα, αλλά εξακολουθούν να επενδύουν λιγότερα σε εμάς.”

Όσο για την προσωπική της ζωή, η Χάαρτ εξερευνά τον κόσμο των διαδικτυακών γνωριμιών. «Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που βγαίνω ραντεβού! Έφυγα από την κοινότητά μου και ήταν περισσότερο μια σεξουαλική εξερεύνηση. Μετά γνώρισα έναν άντρα που έγινε φίλος μου, μετά γνώρισα τον δεύτερο σύζυγό μου. Συνειδητοποίησα ότι δεν έχω συναντηθεί ποτέ!». Ο Χάαρτ είπε ότι του αρέσει να κάνει τις δικές του επιλογές. «Θεωρώ ότι ήταν πραγματικά ενθαρρυντικό να σύρω προς τα αριστερά και να λέω όχι γιατί συνειδητοποιώ ότι δεν λέω ποτέ όχι σε άντρες!» Και προσθέτει ότι είναι ακόμα ανοιχτή στο να βρει σχέση. «Πιστεύω στην αγάπη και είμαι ανοιχτός στην αγάπη».

Leave a Comment