Η πλατφόρμα επενδύσεων κάνει το ντεμπούτο της στο χαρτοφυλάκιο σπάνιων αθλητικών παπουτσιών

Νέα Υόρκη–(ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΚΙΝΗΤΑ)–Το Public.com, μια επενδυτική πλατφόρμα που επιτρέπει στα μέλη να επενδύουν σε μετοχές, ETF, κρυπτονομίσματα και εναλλακτικά περιουσιακά στοιχεία, παρουσιάζει ένα πρώτο στο είδος του εναλλακτικό περιουσιακό στοιχείο που ονομάζεται The Rare Sneaker Portfolio.

Αυτό το περιουσιακό στοιχείο συνδυάζει 77 ζεύγη διάσημων και σπάνιων αθλητικών παπουτσιών σε ένα επενδυτικό περιουσιακό στοιχείο που έχει επιλεγεί για επενδυτικές δυνατότητες – παρόμοιο με το πώς λειτουργούν τα ETF για τις μετοχές. Η έννοια της ομαδοποίησης περιουσιακών στοιχείων όπως τα αθλητικά παπούτσια σε ένα ενιαίο εναλλακτικό χαρτοφυλάκιο περιουσιακών στοιχείων είναι μοναδική στην πλατφόρμα του Public και επιτρέπει την έκθεση σε ευρεία κατηγορία και περαιτέρω διαφοροποίηση.

Το χαρτοφυλάκιο Rare Sneaker προσφέρει τόσο στους επενδυτές όσο και στους λάτρεις των sneaker την ευκαιρία να επενδύσουν στην αναπτυσσόμενη αγορά λιανικής πώλησης sneaker, η οποία εκτιμάται από την Cowen & Company ότι θα φτάσει τα 30 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2030. Το χαρτοφυλάκιο προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες συνδυάζοντας δεκάδες διαφορετικά sneakers σε ένα επενδυτικό περιουσιακό στοιχείο. μια ευκαιρία για τους επενδυτές να αποκτήσουν ευρεία έκθεση στην αγορά των αθλητικών παπουτσιών αντί να ερευνήσουν ποια μεμονωμένα ζευγάρια θα μπορούσαν να έχουν την υψηλότερη τιμή.

Τα sneakers στο χαρτοφυλάκιο αξιολογούνται με βάση διάφορους παράγοντες, όπως:

  • Πολιτιστική σημασία, δηλαδή σχετίζεται με μια διασημότητα, καλλιτέχνη, αθλητή ή συλλέκτη

  • Έλλειψη κάποιων αθλητικών παπουτσιών στο χαρτοφυλάκιο που δεν έχουν κυκλοφορήσει ποτέ στο κοινό

  • Κατάσταση, η συντριπτική πλειοψηφία είναι σε ολοκαίνουργια, νεκρή κατάσταση

  • Μέγεθος 9-13 με προτιμώμενα ανδρικά μεγέθη, τα πιο επιθυμητά μεγέθη

Το χαρτοφυλάκιο περιλαμβάνει αυθεντικά Air Jordan Is, σπάνιες ψησταριές όπως το Nike Air Force 1 x Jay-Z “France” (μόνο δύο ζευγάρια έχουν κατασκευαστεί μέχρι σήμερα) και πολιτιστικά σημαντικούς πυλώνες όπως συνεργασίες με τους KAWS, Tom Sachs, Virgil Abloh και καλλιτέχνες . Futura. Άλλα highlights περιλαμβάνουν το Air Jordan I BRED του 1985 (πωλήθηκε πρόσφατα για 16.250 $), το Nike MAG (πωλήθηκε πρόσφατα για 63.000 $), το Nike SB Low “Freddy Krueger” (πωλήθηκε πρόσφατα για 30.000 $) και το FLOM Dunk (πωλήθηκε πρόσφατα για $ 5,9). ) περιλαμβάνεται.

Το Rare Sneaker Portfolio είναι το πρώτο εναλλακτικό χαρτοφυλάκιο περιουσιακών στοιχείων που κάνει το ντεμπούτο του στην πλατφόρμα Public και επιπλέον χαρτοφυλάκια θα κυκλοφορήσουν το 2023. Η Public ξεκίνησε την εναλλακτική διαπραγμάτευση περιουσιακών στοιχείων στα τέλη του 2022 μετά την εξαγορά της Otis, μιας κορυφαίας πλατφόρμας για επενδύσεις σε πολιτιστικά αγαθά και συλλεκτικά αντικείμενα. Προσφέροντας κλασματικές επενδύσεις σε εναλλακτικά περιουσιακά στοιχεία, η Public στοχεύει να καταστήσει αυτήν την κατηγορία περιουσιακών στοιχείων, ιστορικά δημοφιλή στους εξαιρετικά πλούσιους, πιο προσιτή στους ιδιώτες επενδυτές που διαφορετικά δεν θα μπορούσαν να επενδύσουν εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια σε έργα τέχνης, σπάνια συλλεκτικά αντικείμενα ή αθλητικά παπούτσια.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που παρέχουμε στα μέλη μας καινοτόμους νέους τρόπους για να επενδύσουν σε εναλλακτικά περιουσιακά στοιχεία. Αν και ξεκινήσαμε με sneakers, εξερευνούμε ενεργά χαρτοφυλάκια σε διάφορες κατηγορίες», δήλωσε ο Keith Marshall, Γενικός Διευθυντής Public Alternatives. “Η ιδέα των Curated Portfolios σημαίνει ότι τα μέλη μας θα μπορούν να επενδύουν σε κατηγορίες όπως έργα τέχνης, κάρτες συναλλαγών, δικαιώματα εκμετάλλευσης και ακίνητα χωρίς να χρειάζεται να είναι ειδικοί σε θέματα μεμονωμένων περιουσιακών στοιχείων.”

Το χαρτοφυλάκιο Rare Sneaker διατίθεται μόνο στην πλατφόρμα Public. Τα μέλη μπορούν να εξερευνήσουν την επενδυτική διατριβή και να αγοράσουν και να πουλήσουν μετοχές του Χαρτοφυλακίου μέσω της εφαρμογής Public για κινητά ή του ιστότοπου. Για να εγγραφείτε ή να μάθετε περισσότερα, επισκεφθείτε το Public.com.

Σχετικά με το Public.com

Το Public είναι μια επενδυτική πλατφόρμα που επιτρέπει σε οποιονδήποτε να επενδύσει σε μετοχές, ETF, κρυπτονομίσματα και εναλλακτικά περιουσιακά στοιχεία όπως καλές τέχνες και συλλεκτικά αντικείμενα σε ένα μέρος. Βοηθάμε τους ανθρώπους να γίνουν καλύτεροι επενδυτές με προσαρμοσμένα μεγέθη εταιρειών, ζωντανές εκπομπές για αγορές και πληροφορίες από μια κοινότητα εκατομμυρίων επενδυτών, δημιουργών και αναλυτών. Το κοινό βάζει πρώτα τους επενδυτές και δεν πουλά συναλλαγές σε διαπραγματευτές ούτε χρεώνει Τέλη για ροή παραγγελιών (PFOF). Μάθετε περισσότερα στο www.public.com.

Αυτό το περιεχόμενο δεν αποτελεί επενδυτική συμβουλή. Όλες οι επενδύσεις εμπεριέχουν κίνδυνο και οι προηγούμενες επιδόσεις ενός τίτλου ή ενός χρηματοοικονομικού προϊόντος δεν εγγυώνται μελλοντικά αποτελέσματα ή αποδόσεις. Όταν επενδύετε σε τίτλους ή άλλα χρηματοοικονομικά προϊόντα, υπάρχει πάντα η πιθανότητα να χάσετε χρήματα. Οι επενδυτές θα πρέπει να εξετάσουν προσεκτικά τους επενδυτικούς τους στόχους και τους κινδύνους πριν επενδύσουν.

Η Open to the Public Investing, Inc., μέλος της FINRA και της SIPC, παρέχει υπηρεσίες μεσιτείας για δημόσια εισηγμένους, εγγεγραμμένους τίτλους στις Ηνωμένες Πολιτείες. (OTTP) προσφέρεται από Εναλλακτικά περιουσιακά στοιχεία όπως το “Rare Sneaker Portfolio” που διατίθεται στο Public.com προσφέρονται από την Dalmore Group, LLC (“Dalmore”), μέλος FINRA & SIPC. Ο όρος “εναλλακτικά περιουσιακά στοιχεία” όπως χρησιμοποιείται στο Public.com σημαίνει μετοχικούς τίτλους που εκδόθηκαν σύμφωνα με τον Κανονισμό Α του Securities Act του 1933 (όπως τροποποιήθηκε) (“Κανονισμός Α”). Αυτές οι επενδύσεις είναι κερδοσκοπικές, ενέχουν σημαντικούς κινδύνους (συμπεριλαμβανομένης της έλλειψης ρευστότητας και της απώλειας κεφαλαίου) και δεν είναι ασφαλισμένες από FDIC ή SIPC. Τα εναλλακτικά περιουσιακά στοιχεία που αγοράζονται στην πλατφόρμα Public.com δεν διατηρούνται σε λογαριασμό μεσιτείας OTTP, αλλά εκτελούνται από τη Public σε βάση αντιπροσωπείας για λογαριασμό πελατών και ελέγχονται από τον ίδιο τον αγοραστή. Οι εκδότες αυτών των τίτλων μπορεί να είναι θυγατρικές του Public.com και το Public.com (ή μια συνδεδεμένη εταιρεία) μπορεί να κερδίσει αμοιβές όταν αγοράζετε ή πουλάτε Εναλλακτικά Περιουσιακά Στοιχεία. Δείτε αυτές τις γνωστοποιήσεις για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με κινδύνους και συγκρούσεις συμφερόντων.

Οι συναλλαγές κρυπτονομισμάτων παρέχονται από την Apex Crypto LLC (NMLS ID 1828849). Η Apex Crypto έχει άδεια από το Υπουργείο Οικονομικών Υπηρεσιών της Πολιτείας της Νέας Υόρκης για να συμμετέχει σε επιχειρηματικές δραστηριότητες εικονικού νομίσματος.

Leave a Comment