Η Παγκόσμια Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας εμπνέει τους επιχειρηματίες του Penn State, την κοινότητα

Εκτός από εργαστήρια, ομιλητές και εκδηλώσεις δικτύωσης, το GEW Penn State φιλοξένησε διαγωνισμούς, συμπεριλαμβανομένου του πρώτου διαγωνισμού FastTrack Accelerator του Happy Valley LaunchBox. Εδώ είναι οι νικήτριες ομάδες:

  • Πρώτη θέση (3000$) Μπάσκετ σήμερα, παρέχει μια νέα προσέγγιση στα παραδοσιακά αθλητικά μέσα μέσω καναλιών μέσων κοινωνικής δικτύωσης που παρέχουν ειδήσεις NBA, στιγμιότυπα και περιεχόμενο που η Gen Z μπορεί να εμπιστευτεί και να καταναλώσει για μπασκετικές ειδήσεις και ψυχαγωγία. Η startup ιδρύθηκε από τον Justin Leusner, δευτεροετή φοιτητή που σπουδάζει εταιρική καινοτομία και επιχειρηματικότητα.
  • Δεύτερο ($1000) Εκπαιδευτήςεπιτρέπει στους καθηγητές μουσικής να δημιουργούν εργασίες ακρόασης και να τις βαθμολογούν αυτόματα. Οι δάσκαλοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις δικές τους σημειώσεις, να δημιουργήσουν νέες ή να επιλέξουν από μια βάση δεδομένων κοινότητας. Η startup ιδρύθηκε από τον James Dennis, υποψήφιο Διδάκτωρ Μουσικών Τεχνών στην ερμηνεία πιάνου.
  • Δεύτερο ($1000) VertaWorks, καινοτομεί πώς εκφράζονται οι ιδιοκτήτες σπιτιού και οι επιχειρήσεις σχεδιάζοντας αυτοματοποιημένα συστήματα προβολής σημαιών που επιτρέπουν στους ανθρώπους να υποστηρίζουν αβίαστα και με σεβασμό τη χώρα τους, την αγαπημένη τους αθλητική ομάδα, το κοινωνικό κίνημα ή οτιδήποτε άλλο. Η start-up ιδρύθηκε από τον Kyle-David Byrne, 4ο φοιτητή στα οικονομικά.

«Είμαστε περήφανοι για όλες τις ομάδες εκκίνησης του FastTrack Accelerator», δήλωσε η Elizabeth Hay, Jack White Family Director του Happy Valley LaunchBox. «Κατά τη διάρκεια του προγράμματος 10 εβδομάδων μας, οι ιδρυτές μπόρεσαν να δοκιμάσουν κρίσιμες υποθέσεις, πρωτότυπες λύσεις και να λάβουν πραγματικά σχόλια πελατών για να μετριάσουν τον κίνδυνο. Η επόμενη εφαρμογή μας FastTrack Accelerator έχει προγραμματιστεί να ανοίξει στις 14 Δεκεμβρίου.”

Εκτός από τις εκδηλώσεις στο University Park, το GEW Penn State γιορτάστηκε στις πανεπιστημιουπόλεις του Penn State και στο Invent Penn State LaunchBox & Innovation Network. Αυτό περιλαμβάνει:

  • Πρεμιέρα της σειράς Abington LaunchBox “Tech-umentary”. — Παρουσιάστηκε από την Abington LaunchBox, αυτή η εκδήλωση εξερεύνησε την καινοτομία μέσα από τη λαμπρότητα και τα λάθη της καθημερινής τεχνολογίας.
  • Υψηλής ποιότητας χοάνες πωλήσεων — Παρουσιάστηκε από την Berks LaunchBox, αυτή η εκδήλωση έδειξε πώς να δημιουργήσετε μια διοχέτευση πωλήσεων για να δημιουργήσετε μια υγιή και κερδοφόρα επιχείρηση.
  • Top 5 στο Twenty Five: Ποιος είναι ο MVP; — Παρουσιάστηκε από την Altoona LaunchBox, αυτό το συμβάν περιγράφει λεπτομερώς τι είναι ένα ελάχιστο βιώσιμο προϊόν, πώς να το δημιουργήσετε, τα οφέλη από την κατοχή ενός και τα πιο συνηθισμένα λάθη MVP.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις κύριες εκδηλώσεις του GEW Penn State στο κανάλι YouTube:

Σχετικά με την εφεύρεση του Penn State

Το Invent Penn State συνδυάζει ακαδημαϊκά προγράμματα με επίκεντρο την επιχειρηματικότητα, κατάρτιση και επώαση επιχειρήσεων, χρηματοδότηση για εμπορευματοποίηση και συνεργασίες πανεπιστημίου/κοινότητας/βιομηχανίας για να διευκολύνει την απαιτητική διαδικασία μετατροπής των ερευνητικών ανακαλύψεων σε πολύτιμα προϊόντα και υπηρεσίες που μπορούν να ωφελήσουν τους Πενσυλβανούς και την ανθρωπότητα.

Η GEW Penn State συνεργάζεται με την Invent Penn State για να προωθήσει την αποστολή της για οικονομική ανάπτυξη, επιτυχία σταδιοδρομίας σπουδαστών και δημιουργία θέσεων εργασίας.

Σχετικά με το Penn State SBDC

Η οικονομική υποστήριξη και οι πόροι παρέχονται μέσω συμφωνίας συνεργασίας με τη Διοίκηση Μικρών Επιχειρήσεων των ΗΠΑ. από την Κοινοπολιτεία της Πενσυλβάνια μέσω του Τμήματος Κοινοτικής και Οικονομικής Ανάπτυξης· και με υποστήριξη εν μέρει από το Penn State και βοήθεια από το Πανεπιστήμιο Lock Haven. Όλες οι υπηρεσίες παρέχονται στο κοινό χωρίς διακρίσεις. Οι υπηρεσίες SBDC δεν είναι διαθέσιμες σε άτομα ή οντότητες που έχουν απαγορευτεί ή ανασταλεί από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση.

Οι SBDCs φιλοξενούνται από κορυφαία πανεπιστήμια, κολέγια, κρατικούς φορείς οικονομικής ανάπτυξης και ιδιωτικούς εταίρους και χρηματοδοτούνται εν μέρει από το Κογκρέσο των Ηνωμένων Πολιτειών μέσω μιας συνεργασίας με τη Διοίκηση Μικρών Επιχειρήσεων των ΗΠΑ. Σχεδόν 1.000 τοπικά κέντρα είναι διαθέσιμα για να παρέχουν δωρεάν επιχειρηματικές συμβουλές και εκπαίδευση χαμηλού κόστους σε νέες και υπάρχουσες επιχειρήσεις. Κέντρο εξυπηρέτησης Penn State SBDC, οι κομητείες Clinton, Lycoming και Mifflin στην κεντρική Πενσυλβάνια.

Leave a Comment