Η οικονομική και επιχειρηματική αναδιοργάνωση αλλάζει τις ηγετικές ευθύνες

UNIVERSITY PARK, Pa. – Προς υποστήριξη των προσπαθειών του Penn State να βελτιστοποιήσει την οργανωτική του δομή λειτουργίας, το τμήμα Οικονομικών και Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου θα προωθήσει τρία μέλη του προσωπικού Οικονομικών και Επιχειρήσεων σε ηγετικές θέσεις και έχουν προαχθεί σε ηγετικές θέσεις που εκμεταλλεύονται τις επικείμενες αποδόσεις. θα πρέπει να ξεκινήσουν βελτιστοποιημένες ομάδες εξυπηρέτησης (OST).

«Αν και είμαστε πολύ νωρίς στη διαδικασία αξιολόγησης του OST, μπορούμε να προβλέψουμε πού θα γίνουν βελτιώσεις και θα δημιουργηθούν αποτελεσματικότητες στον οργανισμό μας. Είμαι ενθουσιασμένος που τώρα έχουμε το ταλέντο στην ομάδα μας για να αναλάβουμε νέες και μεγαλύτερες ευθύνες, επιτρέποντάς μας να βελτιώσουμε την οργανωτική μας δομή», δήλωσε η Sara Thorndike, Senior Vice President of Finance and Business. «Ταυτόχρονα, είμαι πολύ ευγνώμων σε όσους υπηρέτησαν στο παρελθόν σε αυτούς τους ρόλους, γιατί η σκληρή δουλειά τους έκανε αυτό το αποτέλεσμα δυνατό».

Με τρεις κενές θέσεις βοηθού αντιπροέδρου στο τμήμα της, η Thorndike μεταθέτει τις ευθύνες μεταξύ της ηγετικής ομάδας Οικονομικών και Επιχειρήσεων και μεταθέτει την εποπτεία ορισμένων περιοχών σε άλλες θέσεις. Η αναδιάρθρωση έχει ως αποτέλεσμα την καθαρή κατάργηση τριών ανώτερων διοικητικών θέσεων.

Στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης, ο David Snyder, επί του παρόντος βοηθός αντιπρόεδρος του Ancillary and Business Services (ABS), προήχθη σε αντιπρόεδρο του Ancillary and Business Services. Δεν θα καλυφθεί η θέση που άφησε ο Τζον Παπάζογλου τον Ιανουάριο. Εκτός από τα τρέχοντα καθήκοντά του, ο Snyder θα επιβλέπει τα τμήματα ABS, συμπεριλαμβανομένων των Housing and Food Service και Transportation Services, καθώς και το Bryce Jordan Center και το University Park Airport. Η θέση του Snyder θα αλλάξει με την πάροδο του χρόνου καθώς αρκετές από τις τρέχουσες αρμοδιότητές του στο ABS θα συμπεριληφθούν στη διαδικασία αξιολόγησης του OST.

Ο Σνάιντερ διορίστηκε βοηθός αντιπρόεδρος για το ABS τον Ιανουάριο του 2021 μετά από οκτώ χρόνια ως διευθυντής επιχειρήσεων και οικονομικών στο Bryce Jordan Center and Hospitality Services. Ασχολείται με την ABS για σχεδόν 25 χρόνια, κατέχοντας θέσεις σε στεγαστικές υπηρεσίες, λογιστικά και οικονομικά.

Δεν θα καλυφθεί επίσης η κενή θέση για τον βοηθό αντιπρόεδρο για τον προϋπολογισμό και τον προϋπολογισμό του πανεπιστημίου, που προηγουμένως κατείχε η σημερινή αναπληρώτρια αντιπρόεδρος για τα οικονομικά, Virginia Techi. Ο νέος τίτλος του Teachey είναι αναπληρωτής αντιπρόεδρος για τον προϋπολογισμό και τα οικονομικά.

Ο Teachey εντάχθηκε στο Penn State τον Δεκέμβριο του 2021 ως αναπληρωτής αντιπρόεδρος για τα οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας στο Pembroke, όπου πρόσφατα υπηρέτησε ως αντικαγκελάριος για τα οικονομικά και τη διοίκηση. Έχει περισσότερες από δύο δεκαετίες επιτυχημένης οικονομικής και λειτουργικής εμπειρίας διαχείρισης, συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης επιχειρηματικού κινδύνου, του στρατηγικού σχεδιασμού, της ανάπτυξης και εφαρμογής πολιτικής, της διαχείρισης εγκαταστάσεων, του ελέγχου και της συμμόρφωσης.

Η Jen Feeman, βοηθός αντιπρόεδρος Οικονομικών και Επιχειρήσεων και αναπληρώτρια κοσμήτορας για το College of Medicine, θα προαχθεί σε βοηθός αντιπρόεδρος για τα Οικονομικά και τις Επιχειρήσεις και κοσμήτορας για το College of Medicine, καταργώντας την προηγούμενη θέση της ως αντιπρόεδρος στο κολέγιο. Κουρτ Κίσινγκερ. Ο Feeman Thorndike θα κάνει αναφορά.

Ο Feeman διορίστηκε βοηθός αντιπρόεδρος για τα οικονομικά και τις επιχειρήσεις στο College of Medicine το 2018, αφού προηγουμένως υπηρέτησε ως διευθυντής προϋπολογισμού και προγραμματισμού του κολεγίου. Υπηρέτησε επίσης ως διευθυντής λειτουργιών για το Τμήμα Ψυχιατρικής στο Penn State Health και ως οικονομικός συντονιστής για το ιατρικό κέντρο Milton S. Hershey Health του Penn State.

“Είμαι ενθουσιασμένος που είμαστε σε θέση να αναγνωρίσουμε αυτούς τους ταλαντούχους και αφοσιωμένους συναδέλφους στον τομέα των Οικονομικών και Επιχειρήσεων, προωθώντας τους στην ηγετική μας ομάδα”, δήλωσε ο Thorndike. «Με τη σπουδαία ομάδα μας στη θέση του, είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να συνεχίσουμε να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες του Πανεπιστημίου και των τμημάτων που εξυπηρετούμε, ενώ παράλληλα μειώνουμε σημαντικά το κόστος».

Η οικονομική και επιχειρηματική αναδιοργάνωση τίθεται σε ισχύ την 1η Φεβρουαρίου.

Leave a Comment