Η Οικονομική Επιτροπή της κομητείας Benton εγκρίνει το σχέδιο μετεγκατάστασης των γραφείων της κομητείας

ΜΠΕΝΤΟΝΒΙΛ — Οι ειρηνοδίκες της κομητείας Μπέντον έδωσαν την Τρίτη προκαταρκτική έγκριση σε πρόταση μεταφοράς ορισμένων γραφείων της κομητείας από το κέντρο του Μπέντονβιλ στο Ρότζερς.

Σε μια συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δικαστηρίου Απαρτίας, και οι 13 υπέρμαχοι της ειρήνης δικαστές ψήφισαν υπέρ της μεταφοράς του σχεδίου του δικαστή της κομητείας Barry Mohring στην επόμενη συνεδρίασή του στις 20 Δεκεμβρίου ως Δικαστήριο Απαρτίας για τελική έγκριση.

Ο Moehring παρουσίασε την πρότασή του σε συνεδρίαση της επιτροπής την Τρίτη.

Ο Moehring είπε ότι η κομητεία εξαντλείται από χώρο προσωπικού στο κτίριο διοίκησης της κομητείας στη διεύθυνση 215 E. Central Ave. Η στάθμευση είναι επίσης μια ανησυχία.

Ο Moehring είπε ότι δεν υπάρχει αρκετός χώρος στο διοικητικό κτίριο του Γενικού Συμβουλίου Εμπειρογνωμόνων και Φορολογίας. Η πρότασή του θα μεταφέρει αυτά τα γραφεία στο 2111 W. Walnut St. στο Rogers. — πρόκειται να μεταφερθεί στο λεγόμενο παράρτημα Rogers δίπλα στο Frisco Station Mall – το οποίο σήμερα στεγάζει το εκλογικό συμβούλιο της κομητείας.

Η πρόταση της Moehring είναι να μισθώσει περισσότερο χώρο στο παράρτημα και να ανακαινίσει το κτίριο που θα χρησιμοποιηθεί για συλλέκτες και γραφεία εκτιμητών.

1428 W. Walnut St. Το γραφείο εσόδων της κομητείας στο Rogers, από κοινού με το Τμήμα Οικονομικών και Διοίκησης του Αρκάνσας στη διεύθυνση , έχει περιορισμένο χώρο στάθμευσης. Το κτίριο 10.500 τετραγωνικών ποδιών που ανήκει στην κομητεία είναι σε καλή κατάσταση, αλλά η κατάσταση στάθμευσης είναι τραγική και ο νομός θα χάσει έξι έως οκτώ θέσεις στάθμευσης με την επέκταση της Walnut Street, είπε ο Moehring.

Σύμφωνα με το σχέδιο, το γραφείο εσόδων θα μεταφερθεί στην προσθήκη και η Εκλογική Επιτροπή θα χρειαστεί επίσης περισσότερο χώρο – 1428 W. Walnut St.

Ο Moehring είπε ότι η Εκλογική Επιτροπή χρειάζεται περισσότερο χώρο για την αποθήκευση του εκλογικού εξοπλισμού. Το τρέχον γραφείο εσόδων θα γίνει η Εκλογική Επιτροπή της Κομητείας Μπέντον, με άφθονο χώρο για την επιτροπή και τον εξοπλισμό της, είπε.

Ο Συλλέκτης και ο Αξιολογητής διαθέτουν σήμερα χώρο γραφείων στον πρώτο όροφο του Κτιρίου Διοίκησης.

Η συλλέκτης της κομητείας Benton Gloria Petersen και ο αξιολογητής Roderick Grieve είπαν ότι δεν πιστεύουν ότι είναι σημαντικό να υπάρχουν γραφεία στο Κτήριο Διοίκησης. Έχουν γραφεία στην D Street στο Bentonville.

Ο Grieve είπε ότι επιβλέπει 89 υπαλλήλους σε εθνικό επίπεδο, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 25 αξιολογητών που εργάζονται στο γραφείο του Rogers Annex.

Η εφορία στο κέντρο της πόλης Bentonville έχει 16 υπαλλήλους.

Η κομητεία πληρώνει 20.117 $ το μήνα για 21.000 τετραγωνικά πόδια που μισθώνονται επιπλέον. Το νέο κτίριο είναι 24.300 τετραγωνικά πόδια και θα κοστίσει 24.563,25 δολάρια. Οι μηνιαίες πληρωμές ενοικίου θα είναι 44.680,25 $.

Ο Moehring είπε ότι το κόστος για την κατασκευή ή την ανακαίνιση της προσθήκης θα είναι 2,1 εκατομμύρια δολάρια. Είπε ότι το 40% του κόστους — 942.880 δολάρια — θα προέρχονταν από το γραφείο του αξιολογητή. Το συλλεκτικό γραφείο θα συνεισέφερε 477.440 $ και το γενικό ταμείο θα συνεισέφερε 707.160 $. Το Υπουργείο Οικονομικών και Διοίκησης θα πληρώσει 235.720 $.

Η μίσθωση είναι για 10 χρόνια με τρεις επιπλέον πενταετείς παρατάσεις με ετήσιες αυξήσεις που δεν υπερβαίνουν το 3% ετησίως, είπε ο Moehring.

Προέτρεψε τα ειρηνοδικεία να εγκρίνουν την πρόταση.

«Αν δεν κλείσουμε το χώρο σε αυτό το κτίριο, θα τον μισθώσουν σε κάποιον άλλο», είπε ο Moehring.

Ο δικαστής της ειρήνης Τομ Άλεν, ο οποίος προεδρεύει της επιτροπής, δήλωσε ότι είναι εξοικειωμένος με το κτίριο και υποστηρίζει την πρόταση.

Η Ειρηνοδίκη Σούζαν Άνγκλιν υποστήριξε το σχέδιο, αλλά ανησυχούσε για την έλλειψη υπηρεσιών αξιολογητή ή εισπράκτορα στο Κτήριο Διοίκησης.

Ο διευθυντής εγκαταστάσεων της κομητείας Brian Beeson είπε ότι αναμένει ότι οι εργασίες για την προσθήκη θα ολοκληρωθούν έως τον Μάιο ή τον Ιούνιο, εάν οι εργασίες ξεκινήσουν τον επόμενο μήνα.

Leave a Comment