Η μελέτη κατατάσσει τις πόλεις Pender, Brunswick και New Hanover πάνω από τις οικονομικές επενδύσεις

Το φορτηγό βγαίνει στην US 421 στο εμπορικό πάρκο Pender. Η εγγύτητα του πάρκου με τον αυτοκινητόδρομο και τον ποταμό Cape Fear είναι ένα ελκυστικό στοιχείο για την περιοχή. (Εικόνα αρχείου)

SOUTHEASTERN NC – Το Cape Fear έλαβε λίρες στερλίνες στην έκθεσή του για το πόσες επενδύσεις πηγαίνουν σε κάθε περιοχή της χώρας.

Οι κομητείες Pender, Brunswick και New Hanover κατέλαβαν τη δεύτερη, τρίτη και ένατη θέση στη Βόρεια Καρολίνα, αντίστοιχα, στην ετήσια έρευνα επενδύσεων σε εθνικό επίπεδο της SmartAsset. Οι τρεις περιοχές της περιφέρειας είχαν επίσης καλές επιδόσεις σε εθνικό επίπεδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: «Μεγάλη καταραμένη ανακοίνωση»: Η GE θα επεκτείνει το προσωπικό της Hitachi κατά 500, θα προσθέσει κοινό εργοστάσιο καυσίμων

Η εταιρεία fintech, που ιδρύθηκε το 2012 ως startup τεχνολογίας, διεξάγει έρευνα και δημιουργεί εργαλεία για να βοηθήσει τους ανθρώπους να διαχειρίζονται τα προσωπικά τους οικονομικά.

Η μελέτη βασίζεται στην ετήσια ανάπτυξη των επιχειρήσεων, στην αύξηση του ακαθάριστου εγχώριου προϊόντος σε εκατομμύρια δολάρια και στο ποσοστό νέων οικοδομικών αδειών ανά 1.000 σπίτια στην κομητεία. Οι τρεις παράγοντες χρησιμοποιούνται για τον υπολογισμό του δείκτη εισερχόμενων επενδύσεων για κάθε χώρα και τον προσδιορισμό της τοποθέτησης στην καταχώριση. Ο καλύτερος νομός της χώρας παίρνει 100 βαθμούς και ο χειρότερος 0 πόντους.

Σύμφωνα με το SmartAsset, η μέτρηση της επιχειρηματικής ανάπτυξης βασίζεται στην αλλαγή στον αριθμό των επιχειρήσεων σε κάθε τοποθεσία τα τελευταία τρία χρόνια. Ο αριθμός προορίζεται να δείξει ενδιαφέρον για νέες επιχειρήσεις στην περιοχή.

Ο Πέντερ είδε τη μεγαλύτερη επιχειρηματική αύξηση στην πολιτεία με 9,4%, ενώ οι άδειες στο Μπράνσγουικ ήταν οι υψηλότερες στην πολιτεία. Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη για το Brunswick, την ταχύτερα αναπτυσσόμενη περιοχή της πολιτείας, σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας στο Κέντρο Πληθυσμού Chapel Hill.

Ο νομός βλέπει νέο ενδιαφέρον από τη βιομηχανία. Υπάρχουν 70 στρέμματα κατά μήκος του US Hwy. 17, στην περιοχή Rocky Point, θα κατασκευαστεί με νέα λιανική και βιομηχανική και αποκτά το δικό της κέντρο διανομής Amazon.

Αρκετοί δήμοι μέσα σε αυτό σημειώνουν διψήφια αύξηση πληθυσμού. Το 2021, ο πληθυσμός της Navassa αυξήθηκε κατά 11,2%, ο πληθυσμός του Leland αυξήθηκε κατά 10,9% και ο πληθυσμός του Northwest αυξήθηκε κατά 10,1%. Αυτοί οι δήμοι συγκαταλέγονται επίσης στους πέντε πρώτους ταχύτερα αναπτυσσόμενους στην πολιτεία.

Τα δεδομένα αδειών ακίνητης περιουσίας συλλέγονται από έρευνες για τις άδειες του Γραφείου Απογραφής και προορίζονται να δείξουν την επένδυση στην ανάπτυξη στην τοπική αγορά ακινήτων. Τα επιτρεπόμενα έργα μπορεί να μην κατασκευαστούν ποτέ ή μπορεί να χρειαστούν χρόνια για να υλοποιηθούν.

Η Port City Daily ρώτησε το SmartAsset εάν υπήρχε τρόπος να εξηγηθούν αυτές οι αποκλίσεις ή αν το θεωρούσε έλλειψη έρευνας, αλλά δεν απάντησε στον Τύπο.

Οι εκτιμήσεις για το ΑΕΠ βασίζονται σε δεδομένα προσαρμοσμένα στον πληθωρισμό από το Γραφείο Οικονομικής Ανάλυσης των ΗΠΑ.

Η κομητεία Wake βρίσκεται στην κορυφή της λίστας, ακολουθούμενη από το Mecklenburg στην τέταρτη θέση, με αύξηση του ΑΕΠ 29,330 εκατομμυρίων δολαρίων και 32,155 εκατομμυρίων δολαρίων, αντίστοιχα.

Η Union County υστερεί από τον Pender με 8,7% ανάπτυξη και την Transylvania County με 8,5%. Καμία κομητεία του Cape Fear δεν μπήκε στην πρώτη 10άδα, ούτε κάποια κομητεία στο ανατολικό τμήμα της πολιτείας. Το μεγαλύτερο μέρος της μεγαλύτερης ανάπτυξης σημειώθηκε στη μητροπολιτική περιοχή του Άσβιλ.

Το New Hanover, το Pender και το Brunswick ολοκλήρωσαν το πρώτο 10 των νέων οικοδομικών αδειών. Το Brunswick έχει τις περισσότερες νέες άδειες στην πολιτεία, 12.500 περισσότερους κατοίκους από τον Wake που βρίσκεται στη δεύτερη θέση. Ο Πέντερ ήταν τρίτος και το Νέο Ανόβερο ήταν ένατο.

Το Νέο Ανόβερο ήταν η μόνη πολιτεία στο top 10 σε αύξηση του ΑΕΠ – κατετάγη έκτη. Το συμβούλιο των επιτρόπων της κομητείας και η πόλη του Wilmington συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν ένα πακέτο κινήτρων 2,6 εκατομμυρίων δολαρίων τον Φεβρουάριο του 2022 με στόχο την τόνωση της επέκτασης αρκετών επιχειρήσεων. Το μεγαλύτερο ήταν 1,5 εκατομμύρια δολάρια για τη χρηματοδότηση της επέκτασης της GE Hitachi Nuclear Power.

Το Cape Fear είχε καλή απόδοση και σε εθνικό επίπεδο. Ο Πέντερ κατετάγη 69ος σε εθνικό επίπεδο και ο Μπράνσγουικ στην 73η, ξεπερνώντας εύκολα και τις πέντε πολιτείες της Νέας Υόρκης και τη Φιλαδέλφεια του Νέου Αννόβερο στην 166η θέση.

Ακολουθεί η ανάλυση των ετών στη μελέτη SmartAsset:

Πέντερ

Επιχειρηματική ανάπτυξη: 9,4%

Αύξηση ΑΕΠ: 1.138 εκατομμύρια δολάρια

Νέες οικοδομικές άδειες: 20,9 ανά 1.000

Brunswick

Επιχειρηματική ανάπτυξη: 4,3%

Αύξηση ΑΕΠ: 2.509 εκατομμύρια δολάρια

Νέες οικοδομικές άδειες: 43,2 ανά 1.000

Νέο Ανόβερο

Επιχειρηματική ανάπτυξη: 5,2%

Αύξηση ΑΕΠ: 7.543 εκατομμύρια δολάρια

Νέες οικοδομικές άδειες: 22,9 ανά 1.000


Έχετε σχόλια ή συμβουλές; Στείλτε email [email protected]

Θέλετε να διαβάσετε περισσότερα από το PCD; Εγγραφείτε Τώρα και στη συνέχεια εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο, Wire Wilmingtonκαι λάβετε τίτλους που παραδίδονται στα εισερχόμενά σας κάθε πρωί.

Leave a Comment