Η κυβέρνηση της Κορέας εγκρίνει την πλατφόρμα διακριτικών τίτλων Blockchain της EQBR Holdings που αναπτύσσει λύση STO 30 λεπτών.

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ, 23 Δεκεμβρίου 2022 /PRNewswire/ — Burn 21 Δεκεμβρίου 2022Επιτροπή Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών της Κορέας (“FSC“, η χρηματοοικονομική ρυθμιστική αρχή στη Δημοκρατία της Κορέας) έχει ορίσει μια αποκεντρωμένη επενδυτική πλατφόρμα βασισμένη σε blockchain, την οποία θα διαχειρίζεται η APAANDA Partners (εφεξής “APND)” ως καινοτόμες χρηματοοικονομικές υπηρεσίες (τα λεγόμενα,”).Επικύρωση SandboxΓενικά, η FSC έχει λάβει πολύ συντηρητική και προσεκτική θέση στην έκδοση Εγκρίσεων Sandbox σε εταιρείες τεχνολογίας blockchain (ειδικά μετά από πολλά περιστατικά στην αγορά κρυπτογράφησης) και η APND έχει υποβληθεί σε εντατικές διαδικασίες εξέτασης της FSC τον τελευταίο 1 χρόνο, έτσι Κατακερματισμένη βάσει blockchain Αυτή η επικύρωση Sandbox της επενδυτικής πλατφόρμας αξίζει την προσοχή των χρηματοπιστωτικών αγορών.

Υπό το πρίσμα της επιτυχημένης Έγκρισης Sandbox της APND, είναι αξιοσημείωτο ότι η APND είναι η πιο ιδανική τριμερής κοινοπραξία στον τομέα των ακινήτων. EQBR Holdings (“EQBR“), ο μεγαλύτερος μέτοχος είναι μια startup που αναπτύσσει μια καταπληκτική λύση STO, όπου ο καθένας μπορεί να ολοκληρώσει μια προσφορά διακριτικών τίτλων, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης και δημοσίευσης κοινών εφαρμογών (όπως πορτοφόλια, ανταλλακτήρια κ.λπ.) εντός 30 λεπτών. IGIS Asset Management (“ΕΚΑΝΕ“), η κορυφαία εταιρεία διαχείρισης ακινήτων της χώρας, έχει τις καλύτερες ευκαιρίες για απόκτηση περιουσιακών στοιχείων υψηλής ποιότητας προς μάρκετινγκ, και η Shinhan Financial Group (“Σινχάν“), ο μεγαλύτερος χρηματοοικονομικός όμιλος της χώρας έχει τους μεγαλύτερους λογαριασμούς πελατών και δίκτυο πωλήσεων. Μπορεί εύκολα να αναμένεται ότι ο συνδυασμός της πιο προηγμένης τεχνολογίας, του καλύτερου αγωγού και του μεγαλύτερου δικτύου πωλήσεων μπορεί να δημιουργήσει συνέργειες που δεν έχουν ξαναδεί.

Το επιχειρηματικό μοντέλο της APND συνοψίζεται ως εξής: Η APND αγοράζει περιουσιακά στοιχεία υψηλής ποιότητας (κυρίως δάνεια που υποστηρίζονται από ακίνητα) που κατέχει η IGIS και τα εμπιστεύεται στη Shinhan. Η Shinhan θα εκδίδει και θα πουλά πιστοποιητικά κοινής ωφέλειας σε πελάτες, αλλά η πραγματική διαπραγμάτευση θα γίνεται μέσω κουπονιών που θα εκδίδονται από την APND. Ένας μεμονωμένος επενδυτής μπορεί να πουλήσει και να αγοράσει στη δευτερογενή αγορά με τη μορφή μιας πλατφόρμας βασισμένης σε blockchain που θα διαχειρίζεται η APND.

Τζάε Κουν Γιουνγκ, επικεφαλής της επιχείρησης στην EQBR, δήλωσε: «Με βάση την έγκριση του Sandbox, η APND θα είναι σε θέση να παρέχει σε μεμονωμένους επενδυτές μια ασφαλή και κερδοφόρα μέθοδο επένδυσης με εύκολο και διαφανή τρόπο και να δημιουργήσει το πρώτο παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο η τεχνολογία Web 3.0 μπορεί να καινοτομήσει Αζερμπαϊτζάν». χρηματοοικονομικός τομέας”. Και πρόσθεσε: «Η EQBR αναπτύσσει επιχειρηματικές λύσεις Web 3.0 Σιγκαπούρη και Ηνωμένες Πολιτείες Από το 2021. Θα λανσάρουμε τις ίδιες υπηρεσίες σε συνεργασία με τοπικούς εταίρους Νοτιοανατολική Ασία και εργαζόμαστε για τον εντοπισμό και την τυποποίηση των υπηρεσιών STO μας για τις ΗΠΑ και αυτές τις περιοχές.”

Το νέο έργο του APND έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει τα δύο πρώτα τρίμηνα του 2023. Η κατακερματισμένη επενδυτική αγορά που βασίζεται σε ακίνητα ή δάνεια με εξασφάλιση ακίνητης περιουσίας βρίσκεται ακόμη στα σπάργανα, αλλά το μέλλον της είναι λαμπρό. Η KASA Korea, η πρώτη Έγκριση Sandbox για τμηματοποιημένη επενδυτική υπηρεσία σε ακίνητα στην Κορέα, έχει χαράξει αυτήν την αγορά και η εταιρική τους αξία εκτιμάται περισσότερο. 10 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ αντανακλά τη μελλοντική τους αξία. Επιπλέον, νέα κατακερματισμένα επενδυτικά σχήματα που βασίζονται σε διάφορα άλλα περιουσιακά στοιχεία (είδη πολυτελείας, έργα τέχνης, κρέας κ.λπ.) συνεχίζουν να εμφανίζονται στις χρηματοπιστωτικές αγορές, υποδηλώνοντας τη δυνατότητα αντικατάστασης τίτλων με μάρκες στο μέλλον. Πριν από τη γενίκευση της επιχείρησης κατακερματισμού, η EQBR θα εισαγάγει το “STO ως υπηρεσία” στην CES 2023 το 2023. Ιανουάριος 2023 σε Λας Βέγκας για να επιτρέψει σε οποιονδήποτε να εκκινήσει και να διαχειριστεί εύκολα τις υπηρεσίες STO σε συνδρομητική βάση.

Σχετικά με την EQBR Holdings:

Η EQBR ιδρύθηκε το 2020 και δραστηριοποιείται σε διάφορες επιχειρήσεις ως φορέας εκμετάλλευσης, επενδυτής και πάροχος λύσεων τρίτου μέρους. Ο πρωτοποριακός κινητήρας blockchain της EQBR καλείται ισορροπία είναι το πρώτο εμπορικό blockchain στον κόσμο. Από τότε το EQBR έχει αναπτύξει πολλές dApps πάνω από αυτό ισορροπίασυμπεριλαμβανομένου Whisper Messenger (ασφαλής αγγελιοφόρος βασισμένος σε blockchain), EQ Hub (εργαλείο προγραμματιστή χωρίς κώδικα) και τώρα, Το Flex μου (πλατφόρμα κοπής NFT).

σχετικοί σύνδεσμοι

ΠΗΓΗ EQBR Holdings, Co., Ltd.

Leave a Comment