Η καμπάνια Skims διαθέτει αστέρια ξεμπλοκαρίσματος «White Lotus».

  • Η μάρκα ρούχων Skims της Kim Kardashian ξεκίνησε μια καμπάνια με τα αστέρια του The White Lotus.
  • Ο αρραβώνας στην ανάρτηση ξεπέρασε την τυπική αντίδραση των θαυμαστών.
  • Ένας καθηγητής μάρκετινγκ εξήγησε γιατί λειτούργησε η καμπάνια και τι μπορούν να μάθουν οι επιχειρηματίες από αυτήν.

Σχεδόν έξι εβδομάδες μετά το τέλος της δεύτερης σεζόν του The White Lotus, οι αγαπημένες των θαυμαστών Simona Tabasco και Beatrice Granno εμφανίστηκαν σε μια καμπάνια εσωρούχων για τη μάρκα ρούχων Skims της Kim Kardashian.

Τη Δευτέρα, η Kardashian μοιράστηκε φωτογραφίες και ένα βίντεο με τις γυναίκες που απεικονίζουν τη Lucia και τη Mia στην επίδειξη για τη συλλογή της εταιρείας της για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο Instagram. Πρωταγωνιστώντας μαζί με τους πρωταγωνιστές Jennifer Coolidge και Aubrey Plaza στη βραβευμένη με Emmy σειρά, το δίδυμο έγινε γρήγορα αγαπημένοι χαρακτήρες μεταξύ των θεατών, συμπεριλαμβανομένης της Kardashian.

«Παρακολουθούσα White Lotus και έπρεπε να αγοράσω τα κορίτσια μου!» έγραψε η Kardashian στη λεζάντα της καμπάνιας στο Instagram.

Η ανάρτηση της Kim Kardashian στο Instagram

Η Kim Kardashian δημοσίευσε την καμπάνια στον λογαριασμό της στο Instagram.

στιγμιότυπο οθόνης, Instagram.com/kimkardashian/Η πρώτη ανάρτηση του Skims στο Instagram για την καμπάνια έλαβε πάνω από 45.000 likes, ενώ άλλες αναρτήσεις στο προφίλ του Skims στο Instagram έλαβαν συνήθως μεταξύ 2.000 και 6.000 likes. Το βίντεο της καμπάνιας TikTok έχει περισσότερες από 1,1 εκατομμύριο προβολές, σε σύγκριση με το συνηθισμένο εύρος της μάρκας από 30.000-70.000 προβολές.

“Μέρος αυτού που αντιπροσωπεύει η επωνυμία Skims είναι πραγματικές, καθημερινές γυναίκες που χρησιμοποιούν αυτό το προϊόν για να αναδειχθούν”, δήλωσε ο Jared Watson, αναπληρωτής καθηγητής μάρκετινγκ στο Stern School of Business του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης. «Τώρα περισσότερο από ποτέ, το επιθυμητό για πολλούς δεν είναι η απόλυτη τελειότητα».

Ο Watson πρόσθεσε ότι με αυτήν την καμπάνια, ο Skims χρησιμοποιεί τόσο συγγενείς όσο και παθιασμένους χαρακτήρες για να προκαλέσει αυτή την αντίληψη για τα προϊόντα.

Δείτε γιατί λειτούργησε η τελευταία καμπάνια Skims και τι μπορούν να μάθουν άλλοι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων για το μάρκετινγκ επωνυμίας, σύμφωνα με τον Watson.

Η συνάφεια και το συναίσθημα βοήθησαν την καμπάνια να γίνει viral

@skims Όλοι φορούν SKIMS αυτή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. #SKIMS ♬ πρωτότυπη φωνή – με αστέρια της πραγματικής ζωής για τους SKIMS με τους καλύτερους φίλους Simona Tabasco και Beatrice Grannò

Αυτό που κάνει καμπάνιες όπως αυτή της Kardashian τόσο αποτελεσματικές είναι οι σχέσεις που χτίζουμε με το ταλέντο στην οθόνη, είπε ο Watson.

«Οι παρακοινωνικές σχέσεις είναι μονόδρομες σχέσεις που κάνουμε με ανθρώπους στην τηλεόραση ή στο Διαδίκτυο όπου νιώθουμε ότι τους γνωρίζουμε», είπε. “Ο Skims το κάνει φανταστικά εδώ. Για τους οπαδούς των White Lotus, νιώθουμε αυτή την πηγή υπερηφάνειας, “εδώ είναι ο φίλος μας να αποκτήσει μια πλατφόρμα””.

Ο Watson υπέθεσε ότι μεγάλο μέρος της αξίας της καμπάνιας θα ερχόταν με τη μορφή νέας ή βελτιωμένης συγγένειας από τους πελάτες με την επωνυμία Skims. Πρόσθεσε ότι αν και είναι πολύ νωρίς για να πούμε εάν η καμπάνια θα είναι οικονομική επιτυχία για τη Skims, θα μπορούσε να αυξήσει την επισκεψιμότητα της επωνυμίας.

Οι θαυμαστές του “White Lotus” είναι πιθανό να τσεκάρουν τα αγαπημένα τους αστέρια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάτι που μπορεί να τους οδηγήσει να συμμετάσχουν στην καμπάνια Skims για να νιώσουν ακόμα πιο συνδεδεμένοι.

Η συμμετοχή σε πολιτιστικές συνομιλίες μπορεί να βοηθήσει επιχειρήσεις όλων των μεγεθών

Σίγουρα, η Kardashian, με εκτιμώμενη καθαρή περιουσία 1,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων, έχει το κοινωνικό και οικονομικό κεφάλαιο για να πείσει τους μεγάλους παίκτες να συμμετάσχουν στις διαφημιστικές της καμπάνιες. για παράδειγμα, τα πρώην σούπερ μόντελ της Victoria’s Secret, η Tyra Banks, η Heidi Klum, η Alessandra Ambrosio και η Candice Swanepoel έκαναν μοντελοποίηση για το Skims πέρυσι.

Οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων με μικρότερο προϋπολογισμό μπορούν να βρουν άλλους τρόπους για να συμμετάσχουν σε πολιτιστικές συνομιλίες για να υποστηρίξουν το μάρκετινγκ τους, είπε ο Watson.

Για παράδειγμα, η αλυσίδα πίτσας &pizza στέλνει μηνύματα κειμένου μάρκετινγκ που συνδέονται με τίτλους της ποπ κουλτούρας που ταιριάζουν με τις προωθητικές ενέργειες πωλήσεων. Οι ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων μπορούν να αντικατοπτρίζουν αυτήν τη στρατηγική για εκδηλώσεις όπως το Super Bowl ή ένα πολυαναμενόμενο τηλεοπτικό επεισόδιο για να προσελκύσουν πελάτες.

Επιπλέον, η έγκαιρη κοινή χρήση αναρτήσεων που σχετίζονται με αυτές τις στιγμές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ένας άλλος τρόπος για να αυξήσετε την κοινωνική αφοσίωση στη σελίδα της επωνυμίας σας.

«Δεν θα μπορέσετε να αναπαράγετε τις δυνατότητες της Kim Kardashian από τη μια μέρα στην άλλη», είπε. «Αλλά μπορείτε να συνεισφέρετε σε αυτές τις συζητήσεις για την ποπ κουλτούρα».

Leave a Comment