Η Καλιφόρνια Insurance Agency πρωτοπορεί μέσω των συνεχιζόμενων συγχωνεύσεων και εξαγορών στον ασφαλιστικό κλάδο – InsuranceNewsNet

Υπάρχουν πολλές αλλαγές στη διαδικασία που θα επηρεάσουν τον τρόπο με τον οποίο αγοράζονται και πωλούνται ασφάλειες και θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι οι αγοραστές συμβολαίων θα λαμβάνουν την κάλυψη που χρειάζονται σε καλή τιμή χωρίς την ταλαιπωρία της αξίωσης».

Στεφανί ΜισέλΔιευθύνων Σύμβουλος KOVR

Καθόλου έτοιμος για συνταξιοδότηση, ο Ντέιβ στράφηκε σε έναν μακροχρόνιο συνάδελφό του για να δημιουργήσει το πρακτορείο μπουτίκ του μέλλοντος. Με εναν συναδελφο Στεφανί Μισέλ, KOVR Ασφαλιστική ιδρύθηκε το 2020 με δέσμευση να βελτιστοποιήσει τα καλύτερα συστήματα και στρατηγικές που υποστηρίζουν ασφαλιστικούς πράκτορες και πελάτες.

«Υπάρχουν πολλές αλλαγές στη διαδικασία που θα επηρεάσουν τον τρόπο με τον οποίο αγοράζεται και πωλείται η ασφάλεια», λέει η Stephanie. «Θέλουμε απλώς να βεβαιωθούμε ότι υπάρχουν ευκαιρίες για τους επαγγελματίες ασφαλιστών και ότι οι αγοραστές ασφαλίσεων θα έχουν τα προϊόντα και την κάλυψη που χρειάζονται σε καλή τιμή χωρίς προβλήματα αποζημίωσης».

Μετά από ένα δύσκολο ξεκίνημα κατά τη διάρκεια της πανδημίας, το KOVR παραμένει πιστό στις αξίες του καθώς μεγαλώνει. Σε Ιανουάριος 2023Αγορά KOVR Retsky Insurance Agency, Inc. σε Woodland Hills, Καλιφόρνια. Με αυτήν την εξαγορά, η KOVR προσθέτει τις ασφαλιστικές υπηρεσίες Medicare στην υπηρεσία πλήρους εξυπηρέτησης. “Οταν συναντηθήκαμε Άνταμ ΡέτσκιΞέραμε ότι μοιραζόμασταν παρόμοιες αξίες για την εξυπηρέτηση πελατών και πιστεύαμε ότι οι πελάτες της θα εκτιμούσαν τον τρόπο που κάνουμε τις επιχειρήσεις μας», λέει η Stephanie.

Με την αγορά Retsky Insurance, η ασφάλιση KOVR εντάσσεται σε μια μικρή αλλά ελίτ ομάδα ανεξάρτητων εθνικών φορέων που μπορούν να βοηθήσουν τους αγοραστές ασφαλίσεων με οποιοδήποτε είδος ασφαλιστικού προϊόντος χρειάζονται. «Τα περισσότερα πρακτορεία θα επικεντρωθούν είτε σε προσωπικές γραμμές (αυτοκίνητο και σπίτι) είτε σε εμπορική ασφάλιση, αλλά σπάνια κάνουν και τα δύο, καθώς και τη ζωή και την υγεία», λέει ο Dave.

«Έχοντας μια πλήρη γκάμα ασφαλιστικών προϊόντων με τους καλύτερα εκπαιδευμένους αντιπροσώπους και αποτελεσματικά συστήματα και εργαλεία αναδοχής, ελπίζουμε να κάνουμε την αγορά ασφάλισης απολαυστική για τον πελάτη και να εμπνεύσουμε τους ιδιοκτήτες ασφαλιστικών πρακτορείων μπουτίκ να εξερευνήσουν όλες τις επιλογές τους πριν πουλήσουν το πρακτορείο τους. «μεγάλοι άντρες».

Ασφαλιστικές Υπηρεσίες KOVR είναι ένα ασφαλιστικό γραφείο πλήρους εξυπηρέτησης που προσφέρει την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών και μεταφορέων. Η KOVR απασχολεί έμπειρους και έμπειρους πράκτορες που βοηθούν τους αγοραστές ασφάλισης να λαμβάνουν τις πιο ενημερωμένες αποφάσεις σχετικά με ασφάλειες αυτοκινήτων, οικίας, ζωής, πλημμύρας, σεισμού, εμπορικής χρήσης, κυβερνοεπιχείρησης, υπηρεσιών Medicare και ομαδικών παροχών. Η KOVR δεν χρεώνει ποτέ μεσιτικές αμοιβές και χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να συναντηθεί με τους πελάτες για να χειριστεί τη διαδικασία αγοράς ασφάλισης για αυτούς.

Robert Deeds Ασφαλιστικές Υπηρεσίες KOVR
+1 888-929-5687
στείλτε μας ένα email
Επισκεφθείτε μας στα social media:
Facebook
Κελάδημα
LinkedIn
Ίνσταγκραμ

Leave a Comment