Η θερμοκοιτίδα επιχειρήσεων του Burlington διδάσκει σε φοιτητές επιχειρηματίες στο Middlebury College

Δεκατρείς φοιτητές του Middlebury College περνούν τον μήνα Ιανουάριο μαθαίνοντας για την επιχειρηματικότητα από το Vermont Center for Emerging Technologies, μια θερμοκοιτίδα επιχειρήσεων στο Μπέρλινγκτον.

Για να είναι επιλέξιμος, κάθε μαθητής πρέπει να έχει τη δική του επιχείρηση για προώθηση. Περίπου το ένα τρίτο των μαθητών στη φετινή τάξη κερδίζουν ήδη, σύμφωνα με τον Πρόεδρο του VCET, Ντέιβιντ Μπράντμπερι.

Ο Bradbury και ο αντιπρόεδρος Sam Roach-Gerber διδάσκουν το μάθημα, τώρα στο ένατο έτος.

Ένας από τους φοιτητές, ο James Heath, δημιουργεί έναν ιστότοπο που ονομάζεται Dormplex που επιτρέπει στους φοιτητές να προσφέρουν αγαθά και υπηρεσίες σε άλλους στην πανεπιστημιούπολη τους. Ο Heath, δευτεροετής φοιτητής, δήλωσε την Τρίτη ότι ο ίδιος και οι συνεργάτες του σχεδιάζουν να κυκλοφορήσουν μια beta έκδοση του ιστότοπου στα Claremont Colleges στην Καλιφόρνια αυτή την εβδομάδα πριν κυκλοφορήσει στο Middlebury τον Φεβρουάριο. (Ένας από τους συνεργάτες του φοιτά στο Pitzer College, ένα από τα επτά κολέγια Claremont.)

Ο Χιθ είπε ότι ελπίζει η τάξη να του διδάξει μερικά από τα βασικά για την ίδρυση μιας εταιρείας.

Στο πλαίσιο του μαθήματος, οι μαθητές πραγματοποιούν εκδρομές και επεξεργάζονται τα επιχειρηματικά τους σχέδια. Διδάσκονται πωλήσεις, λογιστική, τιμολόγηση και πώς να αντλούν κεφάλαια, είπε ο Bradbury. Το μάθημα περιλαμβάνει προσκεκλημένες διαλέξεις από επιχειρηματίες επιχειρηματικού κεφαλαίου και άλλους επιχειρηματίες.

Σύμφωνα με τον Bradbury, οι μαθητές τελικά αποφασίζουν να ακολουθήσουν τη δική τους επιχείρηση ενώ βρίσκονται στο κολέγιο, και περίπου το ένα τρίτο από αυτούς συνεχίζουν να το κάνουν.

Η Bradbury είπε ότι μια ιδέα που διδάσκουν στους μαθητές εκείνη και ο Roach-Gerber είναι να ανακαλύψουν τους πελάτες τους.

«Και αυτό σημαίνει να βγαίνεις έξω και να μιλάς με άτομα που δεν είναι η συγκάτοικός σου, η μαμά σου ή η συμπαίκτρια σου», είπε. Πρέπει να αποδείξουν ότι η ιδέα τους είναι μια ευκαιρία – κάτι που μπορούν να αποκομίσουν έσοδα πολλές φορές και να κλιμακωθούν ώστε να μπορούν να υποστηρίξουν μια ομάδα.

Ο Bradbury είπε ότι το VCET βοηθά τις εταιρείες να ξεκινήσουν σε έξι κολέγια στην πολιτεία, αλλά βλέπει το Middlebury ως την καλύτερη πανεπιστημιούπολη επιχειρηματικότητας στο Βερμόντ.

«Έχουν επικεντρωθεί στη δημιουργικότητα, την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα των μαθητών για πάνω από μια δεκαετία τώρα», είπε. «Είναι ένας απροσδόκητος τόπος επιχειρηματικής ενέργειας».

Ο Χιθ, από το Ντιτρόιτ, συμφώνησε. «Νομίζω ότι είναι ίσως ένα από τα καλύτερα μέρη στη χώρα», είπε.

Η Heather Neuwirth Lovejoy, διευθύντρια του Middlebury’s Innovation Center, είπε ότι η Middlebury ξεκίνησε το πρώτο της πρόγραμμα επιχειρηματικότητας πριν από περίπου 15 χρόνια. Το κολέγιο παρέχει σε φοιτητές επιχειρηματίες μαθήματα, καθοδήγηση, χρηματοδότηση και χώρο, είπε.

«Αυτός είναι ένας πραγματικά εκπληκτικός τρόπος για να δείξετε στους μαθητές πόσα πολλά έχει να προσφέρει το Βερμόντ», είπε το μάθημα του Ιανουαρίου.

Ένας από τους πιο γνωστούς επιχειρηματίες που βγήκαν από το Middlebury είναι η Corinne Prevot, η οποία ίδρυσε την εταιρεία καπέλων σκι Burlington Skida. Μεγάλωσε την εταιρεία του όσο ήταν στο Middlebury, αν και ο Bradbury είπε ότι δεν ακολούθησε την πορεία του.

Η επιχείρηση Over Easy χρησιμοποιεί τον χώρο που παρείχε στον Old Stone Mill για να διευθύνει την επικεφαλής της Sophie Hiland, η οποία κατασκευάζει κουκούλες από ψεύτικη γούνα. Ολοκλήρωσε μάθημα επιχειρηματικότητας τον περασμένο Ιανουάριο.

«Το να συναντιόμαστε με άλλους μαθητές και μέντορες, να μιλάμε πραγματικά για προβλήματα και να είμαστε υπομονετικοί ήταν πραγματικά πολύτιμο», είπε.

Ο Χίλαντ, ο οποίος μεγάλωσε στα προάστια North Shore του Σικάγο, είπε ότι του ήταν δύσκολο να μείνει στο Βερμόντ για να διευθύνει την εταιρεία του μετά την αποφοίτησή του. Σκοπεύει να μετακομίσει στη Νέα Υόρκη και να ακολουθήσει καριέρα στη δημοτική εκπαίδευση. Αλλά είπε ότι σκοπεύει να συνεχίσει να αγωνίζεται στο Over Easy στο πλάι.

Θέλετε να ενημερώνεστε για τα τελευταία επαγγελματικά νέα; Εγγραφείτε εδώ για να λαμβάνετε ένα εβδομαδιαίο email για όλες τις αναφορές του VTDigger σχετικά με τις τοπικές εταιρείες και τις οικονομικές τάσεις. Και δείτε τη νέα ενότητα Επιχειρήσεων εδώ.

Leave a Comment