Η εταιρεία Manufacturers Life Insurance Company πουλά 911 μετοχές στην Hanover Insurance Group, Inc. (NYSE:THG)

Η εταιρεία Manufacturers Life Insurance Company μείωσε το μερίδιό της στις μετοχές της The Hanover Insurance Group, Inc. (NYSE:THG – Get Rating ) κατά 3,1% το 3ο τρίμηνο, σύμφωνα με την πιο πρόσφατη γνωστοποίησή της με την SEC. Ο θεσμικός επενδυτής κατείχε 28.891 μετοχές της μετοχής του ασφαλιστικού παρόχου αφού πούλησε 911 μετοχές κατά τη διάρκεια της περιόδου. Η εταιρεία Manufacturers Life Insurance Company κατείχε περίπου το 0,08% της The Hanover Insurance Group αξίας 3.702.000 $ στο τέλος του πιο πρόσφατου τριμήνου.

→ Γνωρίστε τις δυνατότητες κέρδους σας πριν κάνετε συναλλαγές! (από Tradewins)εικονοκύτταρο

Ορισμένοι άλλοι μεγάλοι επενδυτές αγόρασαν και πούλησαν πρόσφατα μετοχές της επιχείρησης. Η GPS Wealth Strategies Group LLC αύξησε τις συμμετοχές της στην The Hanover Insurance Group κατά 55,0% το τρίτο τρίμηνο. Η GPS Wealth Strategies Group LLC κατέχει πλέον 203 μετοχές της μετοχής του ασφαλιστικού παρόχου αξίας 26.000 $ μετά την αγορά επιπλέον 72 μετοχών κατά το τελευταίο τρίμηνο. Η Assetmark Inc. αύξησε τις συμμετοχές της στην The Hanover Insurance Group κατά 139,2% το δεύτερο τρίμηνο. Η Assetmark Inc. τώρα κατέχει 244 μετοχές της μετοχής του ασφαλιστικού παρόχου αξίας 36.000 $ μετά την αγορά επιπλέον 142 μετοχών κατά το τελευταίο τρίμηνο. Η Riverview Trust Co αύξησε τις συμμετοχές της στην Hanover Insurance Group κατά 48,2% το τρίτο τρίμηνο. Η Riverview Trust Co κατέχει τώρα 338 μετοχές της μετοχής του ασφαλιστικού παρόχου αξίας 43.000 $ μετά την αγορά επιπλέον 110 μετοχών κατά το τελευταίο τρίμηνο. Η Ronald Blue Trust Inc. αγόρασε μια νέα θέση στην The Hanover Insurance Group το δεύτερο τρίμηνο αξίας 47.000 $. Τέλος, η Covestor Ltd αύξησε τις συμμετοχές της σε μετοχές της The Hanover Insurance Group κατά 35,4% κατά το πρώτο τρίμηνο. Η Covestor Ltd κατέχει πλέον 520 μετοχές της μετοχής του ασφαλιστικού παρόχου αξίας 78.000 $ μετά την αγορά επιπλέον 136 μετοχών κατά το τελευταίο τρίμηνο. Οι θεσμικοί επενδυτές κατέχουν το 86,39% των μετοχών της εταιρείας.

Αγορά και πώληση εκ των έσω

Σε σχετικές ειδήσεις, ο EVP Mark Joseph Welzenbach πούλησε 2.673 μετοχές της εταιρείας σε μια συναλλαγή την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου. Οι μετοχές διαπραγματεύθηκαν με μέση τιμή 142,21 $, για συνολική συναλλαγή 380.127,33 $. Μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής, ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος κατέχει πλέον 19.846 μετοχές της εταιρείας, αξίας περίπου 2.822.299,66 δολαρίων. Η συναλλαγή αποκαλύφθηκε σε νομική κατάθεση στην SEC, η οποία είναι διαθέσιμη στον ιστότοπο της SEC. Insiders κατέχουν το 2,50% της μετοχής της εταιρείας.

Η Hanover Insurance Group υποχώρησε 1,3%

Οι μετοχές της μετοχής του Hanover Insurance Group άνοιξαν στα 132,81 δολάρια την Πέμπτη. Η εταιρεία έχει SMA 50 ημερών 137,13 $ και SMA 200 ημερών 136,23 $. Η εταιρεία έχει κεφαλαιοποίηση 4,72 δισεκατομμυρίων δολαρίων, αναλογία P/E 16,46, αναλογία τιμής προς κέρδη-ανάπτυξης 1,00 και beta 0,72. Η Hanover Insurance Group, Inc. έχει χαμηλό πενήντα δύο εβδομάδων 123,36 $ και υψηλό πενήντα δύο εβδομάδων 155,55 $. Η εταιρεία έχει δείκτη χρέους προς ίδια κεφάλαια 0,34, γρήγορο δείκτη 0,39 και τρέχον δείκτη 0,39.

Το Hanover Insurance Group (NYSE:THG – Get Rating ) δημοσίευσε για τελευταία φορά τα τριμηνιαία στοιχεία κερδών του την Τρίτη 1 Νοεμβρίου. Ο ασφαλιστικός πάροχος ανέφερε κέρδη 0,99 $ ανά μετοχή για το τρίμηνο, ξεπερνώντας τις συναινετικές εκτιμήσεις των αναλυτών για 0,97 $ κατά 0,02 $. Η επιχείρηση είχε έσοδα 1,41 δισεκατομμυρίων δολαρίων για το τρίμηνο, έναντι της συναινετικής εκτίμησης 1,37 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Η Hannover Insurance Group είχε καθαρό περιθώριο 5,42% και απόδοση ιδίων κεφαλαίων 13,26%. Ως όμιλος, οι αναλυτές μετοχών προβλέπουν ότι η The Hanover Insurance Group, Inc. θα δημοσιεύσει κέρδη 5,54 ανά μετοχή για το τρέχον οικονομικό έτος.

Η Hannover Insurance Group αυξάνει το μέρισμα

Η εταιρεία ανακοίνωσε πρόσφατα και τριμηνιαίο μέρισμα, το οποίο καταβλήθηκε την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου. Οι μέτοχοι του ρεκόρ την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου έλαβαν μέρισμα $0,81. Η ημερομηνία αποκοπής του μερίσματος ήταν η Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου. Αυτό αντιπροσωπεύει ετήσιο μέρισμα 3,24 $ και μερισματική απόδοση 2,44%. Αυτή είναι μια αύξηση από το προηγούμενο τρίμηνο μέρισμα της The Hanover Insurance Group ύψους 0,75 $. Ο δείκτης πληρωμής μερισμάτων της Hanover Insurance Group είναι 40,15%.

Οι αναλυτές έθεσαν νέους στόχους τιμών

Το THG έχει αποτελέσει αντικείμενο πολλών αναφορών ερευνητών. Η Janney Montgomery Scott ξεκίνησε την κάλυψη των μετοχών της The Hanover Insurance Group σε μια αναφορά την Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου. Έθεσαν αξιολόγηση «αγοράς» και στόχο τιμής 164,00 $ για τη μετοχή. Η BMO Capital Markets ξεκίνησε την κάλυψη των μετοχών της The Hanover Insurance Group σε έκθεση την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου. Έθεσαν μια αξιολόγηση «απόδοσης αγοράς» και έναν στόχο τιμής 141,00 $ για τη μετοχή. Η Morgan Stanley αύξησε τον στόχο της τιμής για τις μετοχές της The Hanover Insurance Group από 145,00 δολάρια σε 150,00 δολάρια και έδωσε στην εταιρεία βαθμολογία «ίσου βάρους» σε έκθεση την Τρίτη, 22 Νοεμβρίου. Η Piper Sandler αύξησε τον στόχο τιμής για τις μετοχές της Hanover Insurance Group από 144,00 $ σε 151,00 $ σε μια έκθεση την Τρίτη 10 Ιανουαρίου. Τέλος, η StockNews.com μείωσε τις μετοχές της The Hanover Insurance Group από αξιολόγηση «αγοράς» σε αξιολόγηση «κρατήστε» σε έκθεση της Πέμπτης 13 Οκτωβρίου. Τέσσερις αναλυτές έχουν αξιολογήσει τη μετοχή με αξιολόγηση διακράτησης και ένας έδωσε αξιολόγηση αγοράς στην εταιρεία. Η μετοχή έχει επί του παρόντος μια συναινετική αξιολόγηση «Hold» και συναινετικό στόχο τιμής 151,50 $, σύμφωνα με το MarketBeat.com.

Σχετικά με το Hanover Insurance Group

(Λάβετε βαθμολογία)

Η Hanover Insurance Group, Inc. είναι μια εταιρεία χαρτοφυλακίου που δραστηριοποιείται στην παροχή προϊόντων και υπηρεσιών περιουσίας και ατυχημάτων. Λειτουργεί μέσω των ακόλουθων τμημάτων: Εμπορικές Γραμμές, Προσωπικές Γραμμές και Άλλα. Το τμήμα Commercial Lines περιλαμβάνει εμπορικές επιχειρήσεις πολλαπλών κινδύνων, εμπορικά αυτοκίνητα, αποζημιώσεις εργαζομένων και προγράμματα ειδικών, εσωτερική ναυτιλία, διαχείριση και άλλες εμπορικές καλύψεις, όπως επαγγελματική ευθύνη και εγγύηση.

Διαβάστε περισσότερα

Θεσμική ιδιοκτησία κατά Quarter for Hanover Insurance Group (NYSE:THG)

Αυτή η άμεση ειδοποίηση ειδήσεων τροφοδοτείται από αφηγηματική επιστημονική τεχνολογία και οικονομικά δεδομένα από το MarketBeat για να παρέχει στους αναγνώστες τις ταχύτερες και ακριβέστερες αναφορές. Αυτή η ιστορία εξετάστηκε από τη συντακτική ομάδα του MarketBeat πριν από τη δημοσίευσή της. Στείλτε τυχόν ερωτήσεις ή σχόλια σχετικά με αυτήν την ιστορία στο [email protected].

Πριν σκεφτείτε το Hanover Insurance Group, θα θέλετε να το ακούσετε αυτό.

Το MarketBeat παρακολουθεί καθημερινά τους αναλυτές ερευνών με την κορυφαία βαθμολογία και τις καλύτερες επιδόσεις της Wall Street και τις μετοχές που προτείνουν στους πελάτες τους. Η MarketBeat εντόπισε πέντε μετοχές που κορυφαίοι αναλυτές ψιθυρίζουν σιωπηλά στους πελάτες τους να αγοράσουν τώρα προτού απογειωθούν οι ευρύτερες αγορές… και η Hanover Insurance Group δεν ήταν στη λίστα.

Αν και η The Hanover Insurance Group έχει επί του παρόντος μια αξιολόγηση “Hold” μεταξύ των αναλυτών, οι κορυφαίοι αναλυτές πιστεύουν ότι αυτές οι πέντε μετοχές είναι καλύτερες αγορές.

Δείτε τις πέντε μετοχές εδώ

Ένας οδηγός για αρχάριους για την επενδυτική κεφαλαιακή κεφαλαιοποίηση Pot Fund

Leave a Comment