Η εταιρεία Aberdeen εγκαινιάζει την υπηρεσία χρηματοοικονομικής εξωτερικής ανάθεσης στη Σκωτία

Η Hutcheon Mearns ξεκινάει άψογα φέτος με την έναρξη μιας νέας υπηρεσίας χρηματοοικονομικής εξωτερικής ανάθεσης στη Σκωτία.


Η εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών διαθέτει έναν μοναδικό συνδυασμό προσφορών που έχουν σχεδιαστεί για να επιλύουν πολύπλοκες οικονομικές προκλήσεις για τις επιχειρήσεις. Αυτό περιλαμβάνει μια επιτυχημένη ομάδα ειδικευμένων λογιστών με εμπειρία στον κλάδο που παρέχει ειδική ad hoc υποστήριξη και υποστήριξη έργων σε εταιρείες.

Η υπηρεσία χρηματοοικονομικής εξωτερικής ανάθεσης θα επιτρέψει πλέον στη Hutcheon Mearns να παρέχει οικονομική υποστήριξη σε όλα τα επίπεδα, από τη λειτουργική λογιστική μέχρι την υποβολή εκθέσεων στο διοικητικό συμβούλιο.

Φιλανθρωπικά ιδρύματα, startups κ.λπ. οικονομική εξωτερική ανάθεση για

Η νέα ομάδα, με επικεφαλής τον Chief Accountant Scott Gard, θα λειτουργεί ουσιαστικά ως εξωτερικό οικονομικό τμήμα για τους πελάτες.

Ο Scott εξήγησε: «Έχουμε εσωτερικές δυνατότητες για τη δημιουργία διαχείρισης και νόμιμης λογιστικής καθώς και ειδικά πακέτα διαχείρισης για πελάτες. Η ομάδα εστιάζει επίσης στην επαφή με τους πελάτες μας πρόσωπο με πρόσωπο, στις συνεδριάσεις της διοίκησης και του διοικητικού συμβουλίου όπως απαιτείται, στην πρόβλεψη ταμειακών ροών και στον προϋπολογισμό για την παροχή μιας υπηρεσίας προστιθέμενης αξίας – ένα πλήρες οικονομικό πακέτο.

«Είμαστε επίσης σε καλή θέση να προσφέρουμε διακριτικά έργα, όπως επεξεργασία μισθοδοσίας, ετήσιους νόμιμους λογαριασμούς, ολοκλήρωση ετήσιων φορολογικών δηλώσεων εταιρειών και ακόμη και επισήμανση iXBRL για σκοπούς συμμόρφωσης με το HMRC για όσους δεν χρειάζονται πλήρη λογιστική υπηρεσία διαχείρισης.

«Θέλουμε να θεωρούμαστε ως επέκταση της επιχείρησης του πελάτη. Οι παραδοσιακές προσφορές εικονικής χρηματοδότησης μπορεί συχνά να αισθάνονται πολύ απομακρυσμένες και ξεχωριστές για τις επιχειρήσεις, αλλά θέλουμε να ενθαρρύνουμε την πρόσωπο με πρόσωπο αλληλεπίδραση και μια συλλογική προσέγγιση στην προσφορά μας.

«Σκοπεύουμε να είμαστε πλήρως ευέλικτοι στις ανάγκες των πελατών μας».

Ειδική οικονομική ομάδα σε διαχειρίσιμη τιμή

Οικονομικό πρόσωπο που εξετάζει τους αριθμούς για την επιχείρηση
Η εξωτερική ανάθεση χρηματοδότησης επιτρέπει στις επιχειρήσεις να απολαμβάνουν τα οφέλη μιας έμπειρης ομάδας χρηματοοικονομικών υπηρεσιών χωρίς το κόστος και τα έξοδα των εργαζομένων πλήρους απασχόλησης.

Η νέα υπηρεσία θα προσφέρει οικονομική υποστήριξη σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών στη Σκωτία και μακρύτερα, με ιδιαίτερη έμφαση στους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, τη φιλοξενία, τις νεοφυείς επιχειρήσεις, τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και την ενέργεια.

Ωστόσο, κάθε επιχείρηση που βρίσκεται ανάμεσα σε ομάδες χρηματοδότησης ή προτιμά να αναθέσει σε εξωτερικούς συνεργάτες τις χρηματοοικονομικές τους λειτουργίες για οποιονδήποτε λόγο θα ωφεληθεί σίγουρα αν στραφεί στη Hutcheon Mearns για βοήθεια. Θα αποκτήσουν το πλήρες εύρος μιας έμπειρης οικονομικής ομάδας χωρίς το κόστος και τα έξοδα των εργαζομένων πλήρους απασχόλησης. Υπάρχει επίσης το πρόσθετο πλεονέκτημα των πελατών που έχουν πρόσβαση στους ευρύτερους πόρους και συμβουλευτικές ομάδες της Hutcheon Mearns όταν χρειάζεται.

Η ομάδα οικονομικής εξωτερικής ανάθεσης της Hutcheon Mearns είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή για οποιαδήποτε επιχείρηση χωρίς γενική εμπειρία λογιστικής cloud. Ο Scott εξήγησε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με πελάτες που χρησιμοποιούν ήδη ένα λογιστικό σύστημα, αλλά εάν ένας πελάτης δεν είναι σε ένα σύστημα ή θέλει να αλλάξει, συνιστούμε τη λογιστική Xero cloud.

«Είναι ένα πολύ διαισθητικό και ευέλικτο λογιστικό πακέτο με εκατοντάδες χρήσιμες εφαρμογές που μπορούν να συνδεθούν με τρόπο plug-and-use. Μπορούμε να βοηθήσουμε τους πελάτες να κατανοήσουν ποιες εφαρμογές μπορούν να προσθέσουν στο Xero για να διευκολύνουν τα πράγματα, να βελτιώσουν τις αναφορές και τελικά να βελτιώσουν την ποιότητα των οικονομικών δεδομένων που είναι διαθέσιμα για λήψη αποφάσεων.»

Ποιοτική οικονομική εξωτερική ανάθεση στη Σκωτία

Η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας είναι το επίκεντρο του νέου τμήματος οικονομικής εξωτερικής ανάθεσης Hutcheon Mearns.

Όπως η υπηρεσία αναζήτησης στελεχών που κυκλοφόρησε πέρυσι, η νέα υπηρεσία εξωτερικής ανάθεσης χρηματοοικονομικών υπηρεσιών της Hutcheon Mearns βασίζεται στη ζήτηση των πελατών. Ο Craig Hutcheon, ιδρυτής της Hutcheon Mearns, δήλωσε: «Οι πελάτες ρωτούσαν εάν αναθέσαμε σε εξωτερικούς συνεργάτες τη λογιστική, δεν το κάναμε. Νόμιζα ότι μπορούσαμε να το κάνουμε και μπορούσαμε να φτιάξουμε μια ομάδα για να υπηρετήσουμε τον σκοπό.

Ο Scott Garden, ο οποίος εντάχθηκε για πρώτη φορά στη Hutcheon Mearns πριν από πέντε χρόνια ως Ειδικός, φέρνει πάνω από δεκαπέντε χρόνια εμπειρίας στην ομάδα outsourcing, έχοντας προηγουμένως εργαστεί σε ρόλους πρακτικής, ομαδικής χρηματοδότησης και επιχειρησιακής χρηματοδότησης. Μαζί του είναι δύο νέες προσλήψεις, η Danielle Murray και η Reah Cairns, οι οποίες και οι δύο έχουν εμπειρία στον κλάδο.

Από τη μαλακή κυκλοφορία του, τον Σεπτέμβριο του 2022, το τμήμα εξωτερικής ανάθεσης της Hutcheon Mearns συνεργάζεται ήδη με έναν αριθμό πελατών, συμπεριλαμβανομένου ενός φιλανθρωπικού ιδρύματος στο Νταντί.

Με τη ζήτηση να αναμένεται να είναι υψηλή, ο Scott σχεδιάζει ήδη να επεκτείνει την ομάδα στο μέλλον – αλλά η διασφάλιση ποιοτικών υπηρεσιών για τους πελάτες αποτελεί προτεραιότητα. Είπε: «Είναι συναρπαστικό. Αυτό είναι ένα νέο εγχείρημα για την επιχείρηση και νέο για μένα. Είναι υπέροχο να έχεις την ελευθερία να χτίζεις μια ομάδα στο Hutcheon Mearns και είμαι ενθουσιασμένος που βλέπω πού μπορούμε να το φτάσουμε.

«Δεν θέλουμε να αναπτυχθούμε πολύ γρήγορα, θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας όταν αναλαμβάνουμε πελάτες, επομένως κάνουμε τα πράγματα σχετικά αργά. Ωστόσο, επιθυμούμε να προσθέσουμε στην ομάδα και στοχεύουμε να την διπλασιάσουμε μέχρι το τέλος της χρονιάς».

Μάθετε περισσότερα για τη νέα χρηματοοικονομική υπηρεσία εξωτερικής ανάθεσης της Hutcheon Mearns στη Σκωτία και πώς μπορεί να βοηθήσει την επιχείρησή σας.

Leave a Comment