Η Εταιρεία Ασφαλίσεων Ζωής Κατασκευαστών μειώνει τη μετοχική της θέση στην MidWestOne Financial Group, Inc. (NASDAQ:MOFG)

Η εταιρεία Manufacturers Life Insurance Company μείωσε το μερίδιό της στις μετοχές της MidWestOne Financial Group, Inc. (NASDAQ:MOFG – Buy Rating) κατά 4,5% κατά τη διάρκεια του 3ου τριμήνου, σύμφωνα με την πιο πρόσφατη γνωστοποίησή της στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (SEC). ). Ο θεσμικός επενδυτής κατείχε 440.895 μετοχές της μετοχής του παρόχου χρηματοοικονομικών υπηρεσιών μετά την πώληση 20.824 μετοχών κατά τη διάρκεια της περιόδου. Η εταιρεία Manufacturers Life Insurance Company κατείχε το 2,82% της MidWestOne Financial Group αξίας 12.032.000 $ στο τέλος της πιο πρόσφατης περιόδου αναφοράς.

→ Είναι αυτό το τέλος του καπιταλισμού; (από Porter & Company)

Άλλοι θεσμικοί επενδυτές έκαναν επίσης πρόσφατα αλλαγές στις θέσεις τους στην εταιρεία. Η Amalgamated Bank αγόρασε νέο μερίδιο σε μετοχές της MidWestOne Financial Group κατά τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου αξίας 57.000 $. Η BNP Paribas Arbitrage SA αύξησε τη θέση της στις μετοχές της MidWestOne Financial Group κατά 61,7% κατά το δεύτερο τρίμηνο. Η BNP Paribas Arbitrage SA κατέχει πλέον 7.185 μετοχές της μετοχής του παρόχου χρηματοοικονομικών υπηρεσιών αξίας 214.000 $ μετά την απόκτηση επιπλέον 2.741 μετοχών το τελευταίο τρίμηνο. Great West Life Assurance Co. Η Can αύξησε τη θέση της στις μετοχές της MidWestOne Financial Group κατά 33,1% κατά το πρώτο τρίμηνο. Great West Life Assurance Co. Η Can κατέχει τώρα 1.587 μετοχές της μετοχής του παρόχου χρηματοοικονομικών υπηρεσιών αξίας 55.000 $ μετά την απόκτηση επιπλέον 395 μετοχών το τελευταίο τρίμηνο. Η Captrust Financial Advisors αύξησε τη θέση της στις μετοχές της MidWestOne Financial Group κατά 64,8% κατά το δεύτερο τρίμηνο. Η Captrust Financial Advisors κατέχει πλέον 860 μετοχές της μετοχής του παρόχου χρηματοοικονομικών υπηρεσιών αξίας 26.000 δολαρίων μετά την απόκτηση επιπλέον 338 μετοχών το τελευταίο τρίμηνο. Τέλος, η Barclays PLC αύξησε τη θέση της στις μετοχές της MidWestOne Financial Group κατά 3,4% κατά το τρίτο τρίμηνο. Η Barclays PLC κατέχει τώρα 34.831 μετοχές της μετοχής του παρόχου χρηματοοικονομικών υπηρεσιών αξίας 950.000 $ μετά την απόκτηση επιπλέον 1.131 μετοχών το τελευταίο τρίμηνο. Τα hedge funds και άλλοι θεσμικοί επενδυτές κατέχουν το 66,19% των μετοχών της εταιρείας.

Insider Activity στο MidWestOne Financial Group

Σε άλλες ειδήσεις, ο Διευθύνων Σύμβουλος Charles N. Reeves αγόρασε 1.483 μετοχές της MidWestOne Financial Group σε μια συναλλαγή που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου. Οι μετοχές αγοράστηκαν με μέση τιμή 34,48 $ ανά μετοχή, για συνολική αξία 51.133,84 $. Μετά την ολοκλήρωση της εξαγοράς, ο διευθύνων σύμβουλος κατέχει πλέον άμεσα 26.341 μετοχές της εταιρείας, αξίας 908.237,68 δολαρίων. Η εξαγορά αποκαλύφθηκε σε νομική κατάθεση στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς που διατίθεται σε αυτόν τον σύνδεσμο. Σε σχετικές ειδήσεις, ο CEO Charles N. Reeves απέκτησε 1.483 μετοχές της MidWestOne Financial Group σε μια συναλλαγή την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου. Οι μετοχές αγοράστηκαν με μέση τιμή 34,48 $ ανά μετοχή, για συνολική αξία 51.133,84 $. Μετά την ολοκλήρωση της αγοράς, ο διευθύνων σύμβουλος κατέχει πλέον 26.341 μετοχές της εταιρείας, αξίας 908.237,68 δολαρίων. Η συναλλαγή αποκαλύφθηκε σε μια κατάθεση στην SEC, η οποία είναι διαθέσιμη σε αυτόν τον σύνδεσμο. Επίσης, ο διευθύνων σύμβουλος Charles N. Reeves απέκτησε 24.858 μετοχές της μετοχής του MidWestOne Financial Group σε συναλλαγή την Τρίτη 29 Νοεμβρίου. Η μετοχή αγοράστηκε με μέση τιμή 34,47 $ ανά μετοχή, για συνολική συναλλαγή 856.855,26 $. Μετά την ολοκλήρωση της αγοράς, ο διευθύνων σύμβουλος κατέχει πλέον άμεσα 24.858 μετοχές της εταιρείας, αξίας περίπου 856.855,26 $. Μπορείτε να βρείτε την αποκάλυψη αυτής της αγοράς εδώ. Οι Insiders αγόρασαν συνολικά 29.000 μετοχές αξίας 997.757 δολαρίων τις τελευταίες 90 ημέρες. Το 2,60% των μετοχών ανήκει σε ιδιώτες.

Οι αναλυτές της Wall Street σχολιάζουν

Αρκετοί ερευνητές αναλυτές εξέτασαν πρόσφατα τις μετοχές της MOFG. Η StockNews.com μείωσε τις μετοχές της MidWestOne Financial Group από αξιολόγηση «buy» σε «hold» σε έκθεση της Παρασκευής 20 Ιανουαρίου. Η Piper Sandler αύξησε τον στόχο τιμής των μετοχών της MidWestOne Financial Group στα 35,00 $ σε μια έκθεση την Τρίτη 1 Νοεμβρίου. Οι Keefe, Bruyette & Woods υποβάθμισαν τις μετοχές της MidWestOne Financial Group από αξιολόγηση «υπεραπόδοσης» σε «απόδοση αγοράς» και έθεσαν στόχο τιμής 37,00 $ για τη μετοχή. σε ρεπορτάζ της Δευτέρας 12 Δεκεμβρίου. Τέλος, η DA Davidson αύξησε τον στόχο τιμής για τις μετοχές της MidWestOne Financial Group σε 34,00 $ σε μια έκθεση την Τρίτη 1 Νοεμβρίου.

Οι μετοχές της MidWestOne Financial Group υποχώρησαν 0,3%

Το MOFG άνοιξε στα 32,68 $ την Παρασκευή. Η μετοχή έχει κεφαλαιοποίηση 510,46 εκατομμυρίων δολαρίων, αναλογία PE 8,69 και beta 0,98. Η εταιρεία έχει ταχύ δείκτη 0,65, τρέχον δείκτη 0,65 και δείκτη χρέους προς ίδια κεφάλαια 0,33. Η MidWestOne Financial Group, Inc. έχει χαμηλό 52 εβδομάδων 27,17 $ και υψηλό 52 εβδομάδων 35,58 $. Η επιχείρηση έχει SMA πενήντα ημερών 32,99 $ και SMA 200 ημερών 31,59 $.

Η MidWestOne Financial Group (NASDAQ:MOFG – Get Rating ) δημοσίευσε τα αποτελέσματα των κερδών της τελευταία φορά την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου. Ο πάροχος χρηματοοικονομικών υπηρεσιών ανέφερε 1,17 δολάρια EPS για το τρίμηνο, ξεπερνώντας τις συναινετικές εκτιμήσεις των αναλυτών για 1,01 δολάρια κατά 0,16 δολάρια. Η επιχείρηση είχε έσοδα 58,32 εκατομμυρίων δολαρίων για το τρίμηνο, σε σύγκριση με τις προσδοκίες των αναλυτών για 54,00 εκατομμύρια δολάρια. Η MidWestOne Financial Group είχε απόδοση ιδίων κεφαλαίων 11,86% και καθαρό περιθώριο 25,54%. Ως ομάδα, οι αναλυτές ερευνών αναμένουν ότι η MidWestOne Financial Group, Inc. θα δημοσιεύσει κέρδη 3,95 ανά μετοχή για το τρέχον οικονομικό έτος.

Σχετικά με το MidWestOne Financial Group

(Λάβετε βαθμολογία)

Η MidWestOne Financial Group, Inc. λειτουργεί ως η τραπεζική εταιρεία χαρτοφυλακίου της MidWestOne Bank, παρέχοντας εμπορικά και λιανικά τραπεζικά προϊόντα και υπηρεσίες σε ιδιώτες, επιχειρήσεις, κρατικές μονάδες και θεσμικούς πελάτες. Προσφέρει καταθετικά προϊόντα όπως άτοκους και άτοκους λογαριασμούς καταθέσεων όψεως, έντοκους λογαριασμούς όψεως, λογαριασμούς ταμιευτηρίου, λογαριασμούς χρηματαγοράς, πιστοποιητικά καταθέσεων και προθεσμιακές καταθέσεις.

Δείτε επίσης

Θέλετε να δείτε τι άλλα αμοιβαία κεφάλαια κινδύνου κρατούν το MOFG; MidWestOne Financial Group, Inc. (NASDAQ:MOFG – Λάβετε Βαθμολογία ) Επισκεφτείτε το HoldingsChannel.com για να λάβετε τις πιο πρόσφατες καταθέσεις 13F και συναλλαγές εμπιστευτικών πληροφοριών.

Τριμηνιαία θεσμική ιδιοκτησία για τον χρηματοπιστωτικό όμιλο MidWestOne (NASDAQ: MOFG)

Αυτή η άμεση ειδοποίηση ειδήσεων τροφοδοτείται από αφηγηματική επιστημονική τεχνολογία και οικονομικά δεδομένα από το MarketBeat για να παρέχει στους αναγνώστες τις ταχύτερες και ακριβέστερες αναφορές. Αυτή η ιστορία εξετάστηκε από τη συντακτική ομάδα του MarketBeat πριν από τη δημοσίευσή της. Στείλτε τυχόν ερωτήσεις ή σχόλια σχετικά με αυτήν την ιστορία στο [email protected].

Πριν σκεφτείτε το MidWestOne Financial Group, θα θέλετε να το ακούσετε.

Το MarketBeat παρακολουθεί καθημερινά τους αναλυτές ερευνών με την κορυφαία αξιολόγηση και τις καλύτερες επιδόσεις της Wall Street και τις μετοχές που προτείνουν στους πελάτες τους. Η MarketBeat εντόπισε πέντε μετοχές που οι κορυφαίοι αναλυτές ψιθυρίζουν σιωπηλά στους πελάτες τους να αγοράσουν τώρα πριν απογειωθούν οι ευρύτερες αγορές… και η MidWestOne Financial Group δεν ήταν στη λίστα.

Αν και η MidWestOne Financial Group έχει επί του παρόντος μια αξιολόγηση “Hold” μεταξύ των αναλυτών, οι κορυφαίοι αναλυτές πιστεύουν ότι αυτές οι πέντε μετοχές είναι καλύτερες αγορές.

Δείτε τις πέντε μετοχές εδώ

Leave a Comment