Η επένδυση της Westrock Coffee σε RTD, ποτά κρύου καφέ, θα μπορούσε να βοηθήσει στην τριπλασία των κερδών

Και οι δύο επενδύσεις στοχεύουν να καλύψουν τη μετατόπιση του ενδιαφέροντος των καταναλωτών για τον καφέ από φρεσκοκομμένα ζεστά ροφήματα σε κρύα, έτοιμα προς κατανάλωση ροφήματα και από λευκαντικά με βάση το γάλα σε λευκαντικά φυτικής προέλευσης, είπε ο Διευθύνων Σύμβουλος Scott Ford στους επενδυτές που συγκεντρώθηκαν στο ICR 25.ντοΕπετειακό Συνέδριο στις αρχές αυτού του μήνα.

Αυτός εξήγησε: «Η νεότερη γενιά πίνει περισσότερο καφέ κατά κεφαλήν από τη δική μου γενιά. Η γενιά μου το πίνει 90 τοις εκατό ζεστό. Η νεότερη γενιά – η γενιά Z κάτω από τους Millennials – περίπου οι μισοί από αυτούς πίνουν μόνο κρύο.και ως αποτέλεσμα, ο στιγμιαίος καφές είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο προϊόν στα αμερικανικά παντοπωλεία τα τελευταία τρία χρόνια.

Επιπλέον, σημείωσε ότι τα επόμενα πέντε χρόνια, περίπου τα μισά από τα ροφήματα καφέ RTD που παρασκευάζονται με γάλα γάλακτος θα στραφούν σε μη γαλακτοκομικό γάλα – ένα επίπεδο ζήτησης που οι περισσότερες υπάρχουσες εγκαταστάσεις με ισοδύναμη ή μεγαλύτερη χωρητικότητα από το Westrock δεν μπορούν να καλύψουν.

Μέσα στα επόμενα τρία έως πέντε χρόνια, η Westrock σκοπεύει να μετατοπίσει την ισορροπία της επιχείρησής της από ψήσιμο χαμηλού περιθωρίου και αλεσμένα και μεσαίου περιθωρίου καυτές μορφές μιας μερίδας, όπως K-cups, σε γεύσεις υψηλότερου περιθωρίου, εκχυλίσματα, για να ανταποκρίνεται για την αλλαγή των προτιμήσεων των καταναλωτών. και των συστατικών, δήλωσε ο CFO της Westrock Coffee, Chris Pledger.

«Πρόκειται να κατασκευάσουμε τη μεγαλύτερη μονάδα έτοιμου προς κατανάλωση τηγανητού στον κόσμο»..

Ο ακρογωνιαίος λίθος αυτού του σχεδίου είναι μια νέα υπερσύγχρονη εγκατάσταση ψησίματος για την εγκατάσταση έτοιμων προς κατανάλωση που η εταιρεία ξεκινά αυτό το φθινόπωρο στο Conway, Ark., η οποία λέει η Ford θα περιλαμβάνει χώρο για ανάπτυξη και κατασκευή και διανομής. καφέδες και τσάγια και έτοιμα προς κατανάλωση κουτάκια της εταιρείας, γυάλινα μπουκάλια, πλαστικά μπουκάλια πολλαπλών σερβιρίσματος και σειρές συσκευασίας σε σακούλες.

Leave a Comment